Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment

<< Previous thread | Next thread >>
Times new roman
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
cminor
Wed Sep 28 2011, 01:50PM

Registered Member #55
deci sunt fenomenali astia cu site-ul lor...
cat poti rade de mistourile lor... sunt criminali...

LINK: Click aici !

citat:

Vanghelie tocmai ieșea din laboratorul de fizică, unde servea prânzul, când a fost informat de un student că Teoria Relativității tocmai a fost infirmată. „L-am scuipat între ochi”, își amintește Vanghelie. „Băi boule, îi zic eu, în primul rând că nicio particulă subatomică întreagă la minte n-ar depăși viteza luminii, fiindcă e periculos! Dar ca să vii să-mi zici în față că un neutrin este mai iute ca un foton, asta e chiar tupeu, du-te dracului de nesimțit!

../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Wed Sep 28 2011, 07:27PM ]

Back to top
s_cristi
Fri Sep 30 2011, 09:55AM

Registered Member #1965
Subscriu si eu ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

Guvernul Boc a emis o ordonanţă de urgenţă care dispune înfiinţarea unei noi agenţii de stat. Aceasta are ca scop colectarea de fonduri la buget prin sustragerea de bani şi bunuri din locuinţele românilor.

Potrivit lui Emil Boc, furturile din locuinţe îi vor viza în primul rând pe angajaţii din mediul privat.

"Ei au rămas neatinşi de reducerea salariului cu 25%. Trebuie să luăm cumva şi de la ei", a ţinut să precizeze premierul. "Oricum, ne-am gândit în primul rând la tinerii din multinaţionale, pentru ei agenţia va derula programul Furt din prima casă."

Funcţionarii din subordinea noii agenţii vor pătrunde în locuinţele românilor pe timp de noapte sau când aceştia sunt plecaţi la serviciu (ăia care mai au şi serviciu!) pentru a lua bani, bijuterii şi electrocasnice. Boc a ţinut să precizeze că, din casele românilor foarte săraci se vor sustrage inclusiv covoare, iar dacă proprietarul nu are nimic prin casă se va lua, pur şi simplu, pielea de pe el.

"Orice sursă de alimentare a bugetului de stat este binevenită. Românii trebuie să se comporte responsabil şi să cotizeze,măcar până trece criza. Bineînţeles, nu e nimeni obligat să participe la acest program. Cine nu vrea să dea bani poate să-şi instaleze sisteme de alarmă, să-şi cumpere câini de pază, să apeleze la serviciile BGS, dar eu zic că nu se merită," a completat Emil Boc, în cadrul unei declaraţii de presă

Acum, cea mai mare grijă a Guvernului este ca nu cumva directorii din agenţia nou înfiinţată să-şi tragă salarii prea mari, care să sărăcească şi mai mult bugetul. Ar fi curată hoţie, a încheiat Boc.
../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Back to top
ValiS
Sat Oct 01 2011, 06:25AM

Registered Member #4
Pentru ca tot sintem la sectiunea "divertisment" : Definitiile lui Murphy privind sistemele computerizate:
Hardware: Acele parti ale sistemului pe care le poti lovi cu piciorul.
Software: Acele parti ale sistemului care nu functioneaza.
Hard disk: Acea componenta a sistemului care intepeneste in momentul cel mai nepotrivit cu putinta.
Periferica: Acele componente care sunt incompatibile cu sistemul tau.
Imprimanta: Acea componenta a sistemului care se blocheaza cand nu te uiti la ea.
Cablu: Acea parte a sistemului care e prea scurta.
Backup: O operatie care niciodata nu este efectuata la timp.
Restaurare: O precedura care functioneaza perfect pana cand e nevoie de ea.
Memorie: Acea parte a sistemului computerizat care este insuficienta.
Mesaj de eroare: O solicitare de aprobare a distrugerii propriilor tale date.
Fisier: Acea parte a sistemului care nu poate fi gasita.
Procesor: Acea componenta a sistemului computerizat care este depasita tehnologic. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif =))=))

[ Edited Sat Oct 01 2011, 06:26AM ]

Back to top
hliviu
Sat Oct 01 2011, 04:21PM

Registered Member #9455
dl Vali despre mouse nu scrie nimic ??? am o saracie de mouse fara fir care mi se blocheaza cand mi-e lumea mai draga. singurul lucru care ramane de facut dupa blocare e sa dau restart ../../images/emotes/yahoo/yahoo_crying.gif inca nu am reusit sa il schimb cu toate ca trebuie sa o fac de ceva timp....

Back to top
ValiS
Sat Oct 01 2011, 05:34PM

Registered Member #4
Liviu...in primul rind..fara"dl"..! Aici sintem colegi.. ON-topic:nu prea recomand mouseurile wireless ! Si eu am avut"o experienta nefericita"cu unul si am renuntat..!Un mouse USB cred ca e mai indicat..!

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF