Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Partituri, Armonii, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Partituri Glenn Miller |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mussic |
|
||
![]() Registered Member #3499
Am si eu o rugaminte... Are cineva partituri ale pieselor lui Glenn Miller ? Imi trebuie ca sa le orchestrez pentru orchestra Liceului de arta ! Am deja o piesa si unele aranjamente facute pentru un concurs... Dupa aceea, am sa le pun si pe site ! Nu conteaza aranjamentul respectiv - pentru ca le transform si le adaptez. As putea sa le fac de la inceput - ascultand pe net melodiile - dar trebuie sa le fac cat mai repede si vreau sa iasa cat mai bine ! Multumesc anticipat ! |
||
Back to top |
|
||
muzicaptsuflet |
|
||
Guest
|
Salut! Gasesti la 'Downloads' si partituri ale pieselor lui Glenn Miller. Chiar eu am pus cateva: Moonlight Serenade LINK: Click aici! In The Mood LINK: Click aici! Chattanooga Choo Choo LINK: Click aici! Sunrise Serenade LINK: Click aici! At Last LINK: Click aici! Foloseste partiturile acestea! Sunt disponibile partitura pentru pian, linia melodica, versurile si acordurile pentru chitara. Mult succes! |
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Iti multumesc ! Pe primele 3 le luasem deja...si pe prima am si orchestrat-o ! Deja o cantam ! O sa pun orchestratiile pe care le-am facut si aici pe site...Cat de curand. Eu am avut orchestratiile la mai multe piese...Dar un om de bine(sa nu zic altfel...), le-a luat ! Si acum o iau de la inceput - Dar merita !!! Sunt piese superbe ! Si ca sa nu uit... Pentru ca imi dau seama ca iti place la fel de mult muzica adevarata... Ai cumva partitura de la Walter Murphy - A Fifth Of Beethoven ? |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici! LINK: Click aici! [ Edited Tue, 08 Nov 2011, 09:11AM ] |
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Multumesc Minele !
|
||
Back to top |
|
||
muzicaptsuflet |
|
||
Guest
|
Al doilea link pus de Minel duce catre partitura contra-cost (4,95$). Am incarcat eu un set de 4 fisiere: Beethoven-Theme From The 5th Symphony.pdf, A_Fifth_of_Beethoven-Walter_Murphy.pdf, A_Fifth_of_Beethoven-24pag.pdf (pentru orchestra) si Beethoven-Fifth-easy-piano.pdf. Acopera nivelele: incepatori, nivel mediu, avansati.
|
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Astept partiturile... Multumesc din suflet ! |
||
Back to top |