Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland gw8 prelucrare midi |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sergiodani |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10126
Am si eu o intrebare!Pe gw8 se pot prelucra midurile cu tonurile din clapa si apoi salva?
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
cel mai simplu şi util este Cakewalk, indiferent de clapă... nu poţi compara seq...
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #196
- Alegem Song<ul la care dorim să facem modificări; - Dăm butonul PART VIEW până când apare pe ecran SONG MAKEUP; - Din săgeţile sus-jos, stânga-dreapta, mergem şi modificăm tonul, expresia, panpot-ul (care este de fapt balansul între canale stânga-dreapta), reverbul şi care dintre părţi vrem să le dăm mute, de exemplu; - Pentru a modifica efectul de pe song, dăm PART VIEW, până când ne apare TRACK VIEW şi de acolo alegem care dintre trackuri, ce MFX punem (dăm din cursor până la MFX şi dăm Enter, ne apare lista cu efecte, algeme care dintre ele şi eventual modificăm parametrii respectivului efect după dorinţa proprie) şi multe altele (citeşte manualul clapei în limba română sau direct cel în engleză); - Salvăm Song-ul. Mulţi succesuri! |
||
Back to top |
|
||
sergiodani |
|
||
Thanks!
|
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6772
cel mai bine le editezi in cakewalk pentru ca risti sa s blocheze clapa.
|
||
Back to top |
|
||
costygrek |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9293
Marian te contrazic si iti arat ca nu se blocheaza clapa! Am un mid prelucrat cu tonurile lui gw8 direct din clapa si nu mi s-a blocat clapa absolut de loc! Am incarcat midul i-am scimbat tonurile (dupa cum am crezut eu ca se aude mai bine pentru urechile mele) si dupa ce am modificat tonurile i-am dat write song. Iata rezultatul! LINK: Click aici ! Asculta si de sfatul lui Elgi! Are dreptate. Mult succes! Daca mai ai nelamuriri mai poti intreba. >:d<
[ Edited Fri, 25 Nov 2011, 08:34PM ] |
||
Back to top |
|
||
sergiodani |
|
||
Se aude frumos!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Pentru a nu lasa aiurea niste controlere in mid, incercati sa notati pe ceva ce tonuri vreti sa puneti, apoi inainte de da makeup, intrati cu micro si stergeti toate program change/cc00/32 din mid ![]() |
||
Back to top |
|
||
sergiodani |
|
||
E valabil si la VA76?
|
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6772
Nu te contrazic nici eu costy , insa la miduri cel m-ai bine se lucreza in cakewalk sau alt program de genul asta... pentru ca unele miduri sunt foarte complexe...eu incarc fisierul midi in cakewalk si sterg tot ce este SYSEX, dupa care pun ce tonuri vreau ....parerea mea este ca cel m-ai bine asa se lucreaza....insa fiecare face cum vrea.
|
||
Back to top |
|
||