Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Probleme conectare clapa la statie |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
vstefan1 |
|
||
Registered Member #10716
Buna,ma numesc Stefan Vlasin,am o clapa noua.O yamaha psr e 323(pt incepatori)...merge perfect doar ca atunci cand am conectat.o la statie,in boxe sunetul suna groaznic.Am facut reglaje,dar instrumentele aveau volume diferite...de exemplu:acordeonul clasic suna aproximativ normal pe cand harmonica suna incet,aproape nici nu se auzea...de ce difera volumul instrumentelor?ce setari trebuie sa fac?Ma putetti ajuta?>
|
||
Back to top |
|
||
cipyanoo |
|
||
Registered Member #10460
nu vreau sa te dezamagesc,dar nu cred ca iti ofera posibilitatea sa editez un ton cat de cat si apoi sa il salvezi asa, modificat.dar este doar parerea mea!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
- conectează clapa stereo - cu 2 cabluri L şi R - conectează clapa MONO - 1 cablu unde scrie MONO la out probalil ai ieşit pe 1 canal iar instrumentele sunt panoramate maxim. Altă explicaţie nu văd... la aşa mare diferenţă de volume. Ca să înţelegi, În boxa stîngă se aude pianul iar în boxa dreaptă acordeonul. Legînd 1 cablu, se va auzi mai tare instrumentul pe partea în care ai introdus jack'ul... cel'lalt se va auzi muuult mai încet. Introducînd şi al 2-lea cablu, se vor auzi ambele la acelaşi volum. [ Edited Fri Jan 06 2012, 01:02AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
clapa asta are o singura iesire cu jack stereo, nu 2x jack mono. asa ca iti trebuie un cablu jack stereo in clapa si 2x jack mono sau rca, sau ce ai ca intrare in statie. fenomenul se poate numi si inversare de faza, este posibil ca intrarea in statie sa fie balansata, asta inseamnand ca pe o intrare de jack mono, un cablu stereo va suprapune canalul dreapta peste stanga inversat ca faza, anuland mult din tot ce este central. daca de ex. acordeonul era mono, pe centru, acesta abia suna, iar harmonica, daca are panoramare, va suna normal in afara de momentele candd este pe centru. probabil se aud prost si toba mare si basul care sunt mai centrale.. |
||
Back to top |
|
||