Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pa 2x Pro Operating System 2.00 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Roland07 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #949
Se pare ca cei de la Korg au rearanjat tobele din memoria interna si este considerat BUG de unii de pe korgforums.com ...speram sa se rezolve problema in viitorul apropiat.
|
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
![]() Registered Member #142
da, am citit si eu despre acesta problema pt unii, (in special pentru cei care au cumparat seturi de style de la Basaristudios) cum ca ar fi ceva probleme la user dk si asta pt ca cei de la korg au facut o reorganizare si acum nu le mai potriveste tobele, iar acum ii deranjeaza pe cei de la studioul amintit deoarece le s-ar clientii in cap si ei, normal, ca nu vor sa se mai deranjeze sa rearanjeze tobele si sa le dea un update la cumparatori!!! in rest nu e nici o probelema, nu cred ca s-ar putea numii BUG!!! [ Edited Tue, 25 Nov 2008, 11:43AM ] |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
păi e muncă de 1-2 ore să-ți schimbi tobele la toate style-urile, ce-o fi așa greu? sau e cu lenea... 636.gif
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Pai si la M3 OS 2.0 s-au resezat unele kituri de tobe/preseturi/programs fata de 1.2 si mi-a facut un pic zapaceala in songuri, noroc ca nu am avut prea multe chestii lucrate pe el.
|
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Va salut din nou pt viorel t si ceilalti care au probleme cu kit-ul de tobe, uitati-va ca sa gasit o rezolvare pe korgforums.com in topicul "OS2 User DK problem", aprobata de cei de la Korg, pana vor rezolva problema cu un update!!! Deci cititi acolo cum se procedeaza so apoi veti putea folosii noul sistem de operare 2.0 fara sa va mai deranjeze tobele! Mult succes! |
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
aici rezolvarea de la tramannoni: Hi, It seems that Drum Kits created with Pa2X 1.11 or Pa800 1.60 CAN be read effortlessly by OS 2.0 witih no problems. On the contrary, Drum Kits created on a Pa80 (only using Factory Drum Samples), and never edited and saved with a Pa1X/Pa2X/Pa800, can cause problems when loaded on Pa2X/Pa800 OS 2.0. As an immediate workaround to solve this problem, you can do as following: 1) Load these Drum Kits on Pa2X with OS 1.11, or Pa800 with OS 1.60*. 2) Access SOUND EDIT mode with the first of these Drum Kits selected. 3) Choose from the page menu the Write Sound command. 4) Repeat the above procedure for all subsequent Drum Kits. 5) Install OS 2.0, and reload all Drum Kits. While we understand how this might happen, we have still to fully understand why this is happening. We will have a definitive solution later. Best regards, Paolo [ Edited Thu, 27 Nov 2008, 11:01AM ] |
||
Back to top |
|
||
tiberius |
|
||
Guest
|
noul sistem de operare merge si la pa 500?
|
||
Back to top |
|
||
cristi_pa2xpro |
|
||
Guest
|
nu frate
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
ce șanse sunt să se poată vreodată mări memoria la pa800 de la 64 la 128 mb?
|
||
Back to top |
|
||
cristi_pa2xpro |
|
||
Guest
|
pai......are tot aceeasi memorie ca la pa 2x pro,care se poate inlocui cu una mai mare,asta numai sa permita si sistemul de operare
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |