Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland BK-5 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Mcmiki |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5274
Buna! Numai stylurile din Gw-8/Prelude nu merg din prima in Bk-5, trebuie editate in meniul Style Makeup Tolls si salvate asa! Stylurile din seria G,E,Va merg foarte bine pe Bk-5, dar daca vrei sa mai personalizezi, e foarte usor, poti schimba orice instrument, poti sa folosesti Mfx,Eq daca vrei sa suna calumea! Pentru banii sai are multe functii Bk-5! Nu are memorie interna,deci pentru stiluri e nevoie de un stick usb!
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
Chiar daca BK-5 nu are memorie interna, poti accesa style-urile proprii salvate pe stick instant! Fara timp pierdut cu import! Si poti accesa de pe stick tot instant si fisiere: karaoke, midi, mp3. ![]() iPad-ul atasat e de belea... nu exista un touch screen mai bun si mai mare pe vreo alta clapa ![]() |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Corect pustiulica! Este o claputa foarte bine dotata cu tot ce trebuie. Daca avea si un mic sampleras era chiar ideala.
|
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
vreau si eu bk5 ! ![]() uitati-va ce-am gasit: LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||
andutu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5
eheee ce scule minunate au fost astea...la vremea aia ... sunt batrinele VK 7 dar bune si inca merg!
[ Edited Wed, 20 Nov 2013, 02:34PM ] |
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
da, imi plac butoanele ca sunt ca bk5 ![]() |
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
morning! ce ipad este recomandat ? poate fi un ipad 1 care este mai ieftin... sau ipad mini ? vreau sa iau bk5, dar sa nu dau si pe ipad jumatate din pretul la clapa. o saptamana buna! Dorel Cos a scris ... Saracu Lichit e un romantic visator ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
Merge cu orice fel de iPad, chiar si cu iPod, iPhone, important este sa poti pune aplicatia BK Partner pe device-ul respectiv si sa-l conectezi la PC prin cablu USB. Conexiunea cu Clapa se face prin intermediul unui Camera Connection Kit+ cablu de imprimanta. Ipad Camera Connection Kit il gasesti pe net cu 25-30 RON, altfel original costa 160 RON.
|
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
multumesc! aceasta conexiune fiind ideala pt a nu ocupa portul usb pt. mem . usb ... macar sa iau bk5 si dupa aceea ipadul si cablurile aferente. o saptamana buna. pustiulica a scris ... Merge cu orice fel de iPad, chiar si cu iPod, iPhone, important este sa poti pune aplicatia BK Partner pe device-ul respectiv si sa-l conectezi la PC prin cablu USB. Conexiunea cu Clapa se face prin intermediul unui Camera Connection Kit+ cablu de imprimanta. Ipad Camera Connection Kit il gasesti pe net cu 25-30 RON, altfel original costa 160 RON. |
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
Te salut! daca am un set de stiluri pe gw8 care suna foarte bine pe gw, exista posibilitatea sa le fac sa se auda la fel de bine si pe bk5 ? voi fi multumit daca achizitionez bk5 ? vreau sa va spun ca am a-3 gw8 si sunt multumit de gw8 de aceea am si luato iarasi, dar este c-am limitata la ce inseamna memorie de import, anumite dezavantaje pe partea aceasta de stocare, lyrics, limitarea la fisiere mp3, midi 99 / 200 ... in schimb in afara de aceste avantaje la bk5 imi este teama de tonuri, sunet, style-uri ... o zi buna! de calitate !!! Mcmiki a scris ... Buna! Numai stylurile din Gw-8/Prelude nu merg din prima in Bk-5, trebuie editate in meniul Style Makeup Tolls ltumit de bk5si salvate asa! Stylurile din seria G,E,Va merg foarte bine pe Bk-5, dar daca vrei sa mai personalizezi, e foarte usor, poti schimba orice instrument, poti sa folosesti Mfx,Eq daca vrei sa suna calumea! Pentru banii sai are multe functii Bk-5! Nu are memorie interna,deci pentru stiluri e nevoie de un stick usb! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |