Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
"Bijuterii" ale tehnologiei de ultimă generaţie! |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
TouchKeys / Multi-Touch Musical Keyboard un sistem inovator (hardware + software) menit să crească expresivitatea oricărui instrument cu clape ...mai multe detalii, preţul şi un clip de prezentare, aici LINK: Click aici! [ Edited Tue, 30 Jul 2013, 06:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Ce ziceti de acest mixeras? Mie personal imi place. Ceea ce nu au facut bine este ca nu are input/output digital! LINK: Click aici! [ Edited Tue, 13 Aug 2013, 11:08AM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
![]() Registered Member #5922
stie cineva un soft pe android care sa poata face ce face Kontaktul sau halion? Ma gandeam eu asa sa conectez telefonul la clapa si sa am sampler ![]() |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
![]() |
||
Back to top |
|
||
andutu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5
Dorele am vazut si eu mixerul ala il pindesc de ceva timp dar este cam scump ,a scos si Behringerul ceva asemanator parca, trebuie studiate putin ...
[ Edited Tue, 13 Aug 2013, 12:09PM ] |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Guest
|
Scrieti si voi pe goagal Fl studio pentru android (in engleza ) si merge pe tableta.
|
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
Cuslea_FM a scris ... TouchKeys / Multi-Touch Musical Keyboard un sistem inovator (hardware + software) menit să crească expresivitatea oricărui instrument cu clape ...mai multe detalii, preţul şi un clip de prezentare, aici LINK: Click aici! Din ce ce mai interesant, i-a uitaţi aici cam ce pot face aceste TouchKeys: LINK: Click aici! ![]() [ Edited Sun, 01 Sep 2013, 09:54PM ] |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Guest
|
Faci si ci kontaktul asa ceva cu programele potrivite.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |