Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape

<< Previous thread | Next thread >>
Korg PA 3X pro!
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
case-senzitive
Sat Mar 31 2012, 02:29AM

Registered Member #9009
Este fascinant ce am auzit aici si de laudat .....Superb!
LINK: Click aici !

[ Edited Sat Mar 31 2012, 02:49PM ]

Back to top
metale
Sat Mar 31 2012, 01:02PM
Registered Member #3771
mie,,mi-a placut...cam scurt..felicitari =D>

Back to top
Cuslea_FM
Sat Mar 31 2012, 04:08PM

Registered Member #10858
case-senzitive a scris ...

Este fascinant ce am auzit aici si de laudat .....Superb!

In primul rand, daca nu deranjez, as face o corectura referitor la titlul thread-ului si anume la faptul ca nu exista Pa3x PRO ci doar Pa3x 61 sau 76 keys ...iar in cazul de fata, in demo-ul d-lui AD e un Pa3x 61 keys ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Si acum referitor la demo-uri ...bravooo ...suna superb orchestratia din style ...si interpretarea e foarte buna ...doar tonul ala de sax mi se pare oarecum sintetic, cu o usoara tenta de artificialitate (personal n-am auzit pe korg nici un ton de sax sau alt instrument de suflat care sa ma dea pe spate ...asa cum n-am auzit nici pe tyros vreun ton de acordeon care sa ma lase cu gura cascata)

Eu personal, am convingerea ca dl. Andronescu (care de altfel e un exceptional muzicant, un foarte bun orchestrator si cel mai bun cunoscator roman al aranjoarelor korg) daca ar fi ramas impartial si
nu s-ar fi lasat FOLOSIT (cu buna stiinta si cu voia si acordul domniei sale sau nu) in bine-cunoscuta poveste (ca sa nu zic cardasie) cu "the best" ...ar fi fost iubit, respectat si poate chiar idolatrizat de catre intreaga breasla a muzicantilor utilizatori de clape aranger si nu numai, ale tuturor brandurilor, nu doar de cei cu KORG! Insa asa, prin alegerea domniei sale de a promova cu orice pret si cateodata chiar pe nedrept doar brand-ul KORG si in special ultimele modele aparute din seria Pa, prin atitudinea, afirmatiile si actiunile sale, dl. Andronescu nu a facut decat sa piarda popularitatea, credibilitatea, respectul si renumele de care se bucura odata, in trecut, pe toate site-urile de muzicanti!
Pacat!!! ...Mare pacat!!! ...Dl. Daniel Andronescu a avut la picioarele dumnealui intreaga lume a muzicantilor utilizatori de clape aranger si nu numai, ale tuturor brand-urilor ...si nu a stiut sa profite si sa fructifice aceasta uriasa sansa!

...Asta ar trebui sa fie o invatatura de minte ptr. dl. Andronescu si ptr. noi toti, care ar trebui sa ne faca pe fiecare in parte sa meditam profund la toate cele intamplate, sa ne auto-analizam in detaliu faptele, sa descoperim care au fost greselile pe care le-am facut si sa incercam sa ne revizuim comportamentul pe viitor ...deoarece greseala e omeneasca si trebuie iertata, insa nu trebuie repetata, ptr. ca atunci chiar devine o problema! Se spune ca: "A gresi e omeneste ...a persevera e diabolic!"

PS: ...Minte multa si intelepciune, noua, tuturor romanilor ...sau rromanilor, dupa caz ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Sat Mar 31 2012, 06:04PM ]

Back to top
case-senzitive
Sat Mar 31 2012, 04:49PM

Registered Member #9009
Domnule Cuslea_FM ce spuneti dv aici este o alta poveste si miroase a rautate si invidie ... am postat aceste doua linkuri ptr,ca merita ascultat si putem invata si noi incepatorii din ele cate ceva. Credeti ca intereseaza pe cineva povestea asta...?oricum nici nu am inteles exact ce a-ti vrut sa spuneti referitor la Dl.Andronescu...Respectele mele ptr. acest om si toata stima ptr. ceea ce face ca Muzicant R O M A N,in rest toata lumea greseste si No COMENT!

PS.Modelul clapei il stie toata lumea si nu cred ca ar trebuii atata rectificare din partea dv. referitor la titlul thearului...!

[ Edited Sat Mar 31 2012, 04:55PM ]

Back to top
fanitractor
Sat Mar 31 2012, 05:25PM
Registered Member #233
Foarte bine suna. Bravo lui Andronescu. Pacat ca se accepta commenturi fantasmagorice si offtopic.
ps.

Din cate observ, odata cu rezolvare cazului cuslea pe chinezarie.ro acesta a devenit foarte activ pe clape.ro. Din pacate transfera si problemele pe care le-a generat acolo.

[ Edited Sat Mar 31 2012, 05:33PM ]

Back to top
DorelC
Sat Mar 31 2012, 05:44PM
Guest
Florine te rog nu devia subiectul threadului. Pe acest site nu avem nevoie de polemici sau certuri pe tema "the best" sau "the king". Mie personal multe din demo astea nu-mi plac atat sunt de artificializate dar ma abtin.

Back to top
fanitractor
Sat Mar 31 2012, 05:49PM
Registered Member #233
Nu trebuie Dorele sa nu-si spuna cineva parerea. Poate sa-ti placa sau nu. Asta nu insemna ca trebuie sa contrazici pe cineva sau sa fii contrazis. Fiecare cu parerea lui. Nu vad insa rostul discutiilor despre persoane. Numai bine.

[ Edited Sat Mar 31 2012, 05:50PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Sat Mar 31 2012, 06:27PM

Registered Member #10858
fanitractor a scris ...

Din cate observ, odata cu rezolvare cazului cuslea pe chinezarie.ro acesta a devenit foarte activ pe clape.ro. Din pacate transfera si problemele pe care le-a generat acolo.

fanitractor a scris ...

Nu trebuie Dorele sa nu-si spuna cineva parerea. Poate sa-ti placa sau nu. Asta nu insemna ca trebuie sa contrazici pe cineva sau sa fii contrazis. Fiecare cu parerea lui. Nu vad insa rostul discutiilor despre persoane. Numai bine.

1. D-le fanitractor te anunt ca pe site-ul "chinezarie.ro" (asa cum il numesti tu) mi-a fost ridicata restrictia de acces ...si oricum, chiar daca nu mi-ar fi fost ridicata, daca tot vroiam sa intru, intram cu proxy ca si pana acum! N-am mai postat nici un comentariu acolo ptr. ca eu sunt om de cuvant si am promis ca nu-mi mai fac cont pe site daca se inceteaza cu manipularea! In cele din urma s-a incetat iar eu nu mi-am mai facut cont acolo! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

2. Nu inteleg de unde atitudinea aceasta ostila si agresiva referitoare la comentariul meu despre dl. AD ...cu atat mai mult cu cat nu l-am denigrat catusi de putin, ba din contra, mi-am exprimat parerea de rau!
...Nu stiu ce sa mai zic ...ori eu am deficiente de exprimare si nu ma exprim cum trebuie, ori voi aveti deficiente de perceptie si intelegeti gresit! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

...Oricum, daca involuntar am ofensat pe cineva ...imi cer scuze!!!

[ Edited Sat Mar 31 2012, 08:16PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Sat Mar 31 2012, 06:35PM

Registered Member #10858
DorelC a scris ...

Florine te rog nu devia subiectul threadului. Pe acest site nu avem nevoie de polemici sau certuri pe tema "the best" sau "the king". Mie personal multe din demo astea nu-mi plac atat sunt de artificializate dar ma abtin.

Nici nu am intentionat Dorele sa provoc in vreun fel vreo polemica, insa se pare ca mi se rastalmacesc vorbele intr-un mod tendentios! ...Poate ca ai dreptate si pe viitor ar fi mai bine sa ma abtin de la orice fel de comentarii referitoare la tot ceea ce tine de KORG!

...Pacat insa ca au murit atatia oameni in '89 la revolutie ...si in fond si la urma urmei ptr. ce?! ...Sa ne abtinem?! ...Pacat!!! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

[ Edited Sat Mar 31 2012, 07:10PM ]

Back to top
fanitractor
Sat Mar 31 2012, 08:30PM
Registered Member #233
[quote]
[quote]

2. Nu inteleg de unde atitudinea aceasta ostila si agresiva referitoare la comentariul meu despre dl. AD ...cu atat mai mult cu cat nu l-am denigrat catusi de putin, ba din contra, mi-am exprimat parerea de rau!
...Nu stiu ce sa mai zic ...ori eu am deficiente de exprimare si nu ma exprim cum trebuie, ori voi aveti deficiente de perceptie si intelegeti gresit! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

...Oricum, daca involuntar am ofensat pe cineva ...imi cer scuze!!!
[/quote1333214693]

Dati-mi voie atunci sa-mi exprim si eu parere de rau fata de cuslea, un om foarte pregatit in materie de copy paste care pe unde calca se alege praful. Aveti o problema vis a vis de AD, frustrare care probabil nu va lasa sa nu strecurati anumite ,fitile nevinovate''.

Eu nu prea am de ce sa apreciez nici pe cuslea nici pe AD. Doar intepati-va pe alte situri.

ps

daca pe chinezarie.ro v-a fost ridicat ban dupa toate valurile de mizerii pe care le-ati varsat atunci numele dat de mine se confirma.
Daca deranjez propun sa iau ban. Nu vreau sa fiu coleg de site cu un cuslea care vine cu problemele lui bagaj.

[ Edited Sat Mar 31 2012, 08:36PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF