Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape

<< Previous thread | Next thread >>
Korg PA 3X pro!
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Cuslea_FM
Sat Mar 31 2012, 08:51PM

Registered Member #10858
fanitractor a scris ...

Dati-mi voie atunci sa-mi exprim si eu parere de rau fata de cuslea, un om foarte pregatit in materie de copy paste care pe unde calca se alege praful. Aveti o problema vis a vis de AD, frustrare care probabil nu va lasa sa nu strecurati anumite ,fitile nevinovate''.

Eu nu prea am de ce sa apreciez nici pe cuslea nici pe AD. Doar intepati-va pe alte situri.

ps

daca pe chinezarie.ro v-a fost ridicat ban dupa toate valurile de mizerii pe care le-ati varsat atunci numele dat de mine se confirma.
Daca deranjez propun sa iau ban. Nu vreau sa fiu coleg de site cu un cuslea care vine cu problemele lui bagaj.

...D-nilor admini, va rog sa nu-i stergeti postarea d-lui fanitractor si nici sa nu-l bann-ati ...e parerea omului si basta ...de-aia e libertate de opinie, sa spuna fiecare ce gandeste, atata timp cat nu jigneste si nu denigreaza in vreun fel pe careva! ...Cu toate ca dl. fanitractor m-a cam lovit sub centura, eu o sa fiu mai intelept ca domnia sa si o sa ma fac ca n-am observat nimic! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

...Sanatate si toate cele bune din partea mea tuturor membrilor acestui site, atat celor care sunt de acord cu mine cat si celor care nu sunt de acord! E bine ca suntem diferiti si ca gandim in mod diferit unii fata de ceilalti ...daca am fi gandit toti la fel si am fi fost in unanimitate de acord unii cu altii, atunci chiar ar fi fost o problema! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Sat Mar 31 2012, 09:13PM ]

Back to top
cminor
Sun Apr 01 2012, 12:11AM

Registered Member #55
ia terminati odata cu scandalurile..
referitor la persoana din polemici, nu vreau sa postez niste printscreenuri cu si despre caracterul lui.. pentru ca nu e cazul.
aici se discuta de muzica si instrumente.
daca la partea de informatie, cuslea a precizat corect ca nu exista model PRO, la partea despre interpret, ar fi bine, ca si altii sa nu intram in polemici, fiecare avand o opinie in functie de experientele avute, SAU NU, cu subiectul.
Daca stefan are dreptate, sa nu ne apucam iar de "galagie" pe site, modul in care continua cu chinezariile , e cam tot "galagie" si nu are sens.
topic inchis.
referitor la sunetul clapei, amintesc ca:
1. e un demo de o calitate slaba datorita faptului ca pe youtube, nu poti incarca la un nivel bun ca sunet..
asa ca nu isi poate da nimeni seama cum suna in realitate
2. sunetul poate fi tras prin .. multe vst'uri care dau dinamica, etc.. nu e nici o dovada ca ala e clar ceea ce s-a tras direct
3. interpretarea este excelenta, partea de sunete, etc, este chestie de ... cum ii place fiecaruia..
asa cum unora le place sunetul X, altora Y, unora le place friptura de miel, altora le sta in gat carnea de oaie..
chestie de personalitate, etc.

ASA CA GATA CU CE A FOST, CINE A FOST, CE A FACUT, CA NU ARE ROST..
CINE STIE .. STIE... NU ARE ROST SA SE DEZGROAPE CE A INGROPAT PISICA...

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF