Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cel mai bun orchestrator?! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
Fratilor, toata dimineata m-am contrazis pe mess cu un prieten referitor la care e cel mai bun orchestrator roman (one man band, cu arranger sau workstation, nu orchestre, tarafuri, etc.) de muzica populara, folclor, muzica lautareasca, tiganeasca si de petrecere ...atat per ansamblu, dar si strict pe fiecare in parte dintre genurile muzicale mentionate, stiluri diferite apartinand aceluiasi gen, sau zone etno-folclorice ...nu o sa va dau nici un detaliu spunandu-va pe cine sustin eu sau pe cine sustine prietenul meu, ptr. a nu influenta in nici un fel opiniile voastre! Voi cam ce parere aveti, care e cel mai bun orchestrator roman (one man band, cu arranger sau workstation, nu orchestre, tarafuri, etc.)??? PS: Cu stanga si cu dreapta [ Edited Sat Apr 28 2012, 05:36PM ] |
||
Back to top |
|
||
alex9000 |
|
||
Registered Member #6492
dupa parerea mea, ionut radulescu(ionutextreme)este cel mai bun orchestrator!!!
|
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Registered Member #9870
alex pune si un link sa ascultam...
|
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Registered Member #10272
Eu unu cred ca Daniel Andronescu este cel mai bun orchestrator asta e parerea mea
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
era si normal mandocu sa spui asta.doar santeti coechipieri.sant extrem de multi baieti care aud bine,dar nu se aude mai nimic de ei.intr-adevar Ionut este unul din ei.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
alex9000 a scris ... dupa parerea mea, ionut radulescu(ionutextreme)este cel mai bun orchestrator!!! subscriu. ce a facut el din psr 9000 , triton si alte module... putini isi dau seama ce munca titanica este [ Edited Sat Apr 28 2012, 10:58PM ] |
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Registered Member #3499
Si-a pus cineva problema cum de canta orice gen, muzicantii militari ? Este chestie dovedita - Mare parte din orchestratorii foarte buni si din instrumentistii foarte buni sunt din randurile muzicilor militare ! Vreti nume de persoane renumite ? Adrian Cenusa, Ion Pelearca... Aveau auz absolut si nu numai ! Erau in stare sa scrie partitura unei orchestratii pe verticala a cate 4 masuri, recunoscand: instrumentele folosite, tonalitatea fiecaruia, ce au cantat, schimbarile de masura si armura(diezi, bemoli), formulele ritmice... Si la fel si orchestrau ! Acum, cu un calculator si o clapa(si softuri adecvate), scrii o piesa in 1 ora sau mai putin !Si poti sa o asculti ca sa corectezi !Pai asa ? Stiti piesa lui Moga - \\\"Beju lala\\\" - Cat i-a luat sa bage piesa in Sound Forge, si sa o intoarca in oglinda, ca sa iasa alta piesa \\\"Ala lujeba\\\"! Daca tot vorbim de cantat Live, atunci sa facem si orchestratiile la fel - Si va asigur ca piesele nu vor mai fi doar pentru un sezon la mare... Toti plagiaza, sau iau cate o tema de colo, una de colo si gata cantecul ! Uitati-va cate piese au fost clonate numai dupa Pan americano(sau We don\\\'t speak americano) sau dupa Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego !Eeeeeee... Muzica si carnea de porc sunt grele...Dar sunt bune ! Si daca mai sunt si in acelasi timp !!!!!!! Altfel...Sunt de acord cu persoana mentionata ! Numai bine ! [ Edited Sat Apr 28 2012, 11:12PM ] |
||
Back to top |
|
||
victor_petrescu |
|
||
Registered Member #1769
bobby stoica.alta liga
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Un alt orchestrator excelent este Cristi Dutu de la Campina-Prahova..!Ascultati tot ce cinta trupa Alesis si veti vedea..!Orchestratiile sint in totalitate ale lui..! (Respecte,bineinteles,pentru Ionutextreme-Boss..!) Aici doar un mic exemplu cu orchestartia(simpla)facuta pentru o piesa a colegului meu de trupa...! LINK: Click aici !
[ Edited Sun Apr 29 2012, 08:37AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Bobi Voltaj e pe dance\'pop\'rock. Aici vorba era de populara, etno. Ca daca e sa o dam in etno\'dance, sa ascultati Ro-Mania cu Radu Mamii. Si daca o dam in alte genuri.. Adrian Enescu este cel mai tare |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |