Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Noul OS Pa 3X in septembrie
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Cuslea_FM
Fri Sep 14 2012, 08:09PM

Registered Member #10858

...Aaaaa!!! Scuze că revin din nou, dar mai am un amendament foarte important de adăugat ...și anume:

...mai dețin și un pick-up Tesla și-un magnetofon Kashtan moștenire de la tataie-miu Fănel ('mnezău să-l ierte) ...p-astea le uitasem ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Fri Sep 14 2012, 10:07PM ]

Back to top
testiera
Sat Sep 15 2012, 05:46AM

Registered Member #5950
pot spune cu mana pe inima,nu exista cale de dialog,iq evidentiaza prlb..,nu sunt la nivelul dumneavoastra,(detine-ti prea multe acarete")...

[ Edited Sat Sep 15 2012, 05:53AM ]

Back to top
testiera
Sat Sep 15 2012, 05:49AM

Registered Member #5950
va pot ce fata la orice conversatie .inclusiv aceea primitiva,daca adminul nu ma restrictioneaza,promit ca dau doar reply la dejectiile dumneavoastra

Back to top
Cuslea_FM
Sat Sep 15 2012, 01:22PM

Registered Member #10858

"Nu te juca cu fundul gol pe lângă falusul erect că s-ar putea să te alegi cu grave fisuri anale" spune o vorbă de prin partea locului de unde provin eu, tovarășe "tastiera" ...văd că nu te lași deloc și că ții cu tot dinadinsul să te cerți cu mine ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

...În primul rând observ că iți cam lipsește simțul umorului și că nu prea ai gustat glumele cu care am incercat să mai detensionez puțin atmosfera încordată creată de domnia voastră, iar in al 2-lea rând observ că atunci când nu prea ești în stare să combați cu contraargumente reale și solide afirmațiile care nu-ți convin, devi foarte obraznic (ca să nu zic nesimțit) recurgând intr-un mod josnic la tot felul de replici pline de venin cu care mă improști, deși până în momentul de față eu nu ți-am adresat nici macar un cuvânt urât ...află tovarășe că aceste replici ale domniei tale reflectă unele frustrări și trasături caracteriale care îți conturează un profil spiritualo-psihologico-social de care nu ar trebui să fi foarte mândru atunci când te privești in oglindă ...și acum hai s-o luăm punctual și să vă și explic stimabile domn care sunt cauzele care m-au determinat să ajung la această concluzie:

1. Ați facut următoarele afirmații:

testiera a scris ...

pot spune cu mana pe inima,nu exista cale de dialog,iq evidentiaza prlb..,nu sunt la nivelul dumneavoastra,(detine-ti prea multe acarete")...

testiera a scris ...

va pot ce fata la orice conversatie .inclusiv aceea primitiva,daca adminul nu ma restrictioneaza,promit ca dau doar reply la dejectiile dumneavoastra

Analizând faptul că domnia voastră imi adresează cuvinte jignitoare in loc să combată cu argumente reale afirmatiile pe care le consideră eronate, se poate concluziona că această atitudine a dvs. evidențiază de fapt necunoașterea și neputința de care dați dovadă in acest domeniu!

2. Ați facut și următoarea afirmație:

testiera a scris ...

scuze ,dar nu vorbesc in necunostinta de cauza,astea toate au fost la inceput ,70% sunt aberatii...

Păi hotărâți-vă odată d-le "testiera" in ceea ce privește BUG-urile Pa3x-ului la care am facut eu referire anterior, ori "toate au fost la inceput" ori "70% sunt aberatii" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_waiting.gif ...această afirmație are in conținutul ei o contradicție gravă care denotă o oarecare doză de superficialitate care vă caracterizează și faptul că nu gândiți și nu analizați foarte bine ceea ce scoateți pe gură, aceste două caracteristici fiind specifice de obicei persoanelor care nu au o valoare foarte ridicată a coeficientului de inteligență, nu au o educație solidă și nici o vastă cultură generală!

3. Ați mai făcut și următoarea afirmație:

testiera a scris ...

...ptr domnul Cuslea,nu am nimic cu dumneavoastra,doar mi se pare ca exagerati prea mult,detin fantom g,motif xs,korg pa3,si o pianina.....cele bune!

Și această afirmatie scoate la iveală anumite trăsături urâte ale caracterului dvs, evidențiind grandomania și dorința dvs. de epatare, combinate cu o oarecare doză de snobism și cu infantilismul specific vârstei fragede pe care o aveți, toate acestea la un loc tradând lipsa de maturitate și de experiență de care dați dovadă atât in ceea ce privește domeniul muzical cât și in ceea ce privește viața, cu toate aspectele ei spiritualo-psihologico-sociale!

Și apropo, stimate tovarășe "tastiera" să știți că nu ați impresionat pe nimeni prin faptul că dețineți acele instrumente la care ați făcut referire și că deținerea acestora nu este neapărat relevantă și nici nu vă permite sub nici o formă arogarea dreptului de a vă erija intr-un fin cunoscător a tot ceea ce înseamnă muzica și instrumentele muzicale, cu atât mai mult cu cât instrumentele pe care ați menționat că le dețineți nu sunt nici pe departe cele mai reprezentative in categoriile din care fac parte fiecare, și asta din următoarele motive:

Fantom G ...ca și stație de lucru e foarte bună in special ptr. studio, dar inferioară din multe puncte de vedere Fantom X-ului care este mult mai practic ptr. reprezentațiile LIVE având o funcționalitate mult mai
la indemână datorită interfeței pe care controlerele funcțiilor importante sunt dispuse intr-un mod foarte intuitiv pe panoul de control ...ca și sintetizator Fantom G-ul e mult depășit de seria V-Synth și seria Jupiter!

Motif XS ...destul de bună ca și stație de lucru dar inferioară din multe puncte de vedere seriei Motif XF ...ca și sintetizatoare, modelele noi din seria Motif excelează doar prin redarea tonurilor generate prin intermediul sintezei de sunet de tip sample/wavetable care foloseşte eşantioane digitale, acesta fiind de fapt singulul tip de sinteză pe care e bazat motorul de sunet al modelelelor XS și XF, aceste clape fiind de fapt mult mai indicate ca și stații de lucru și nu ca sintetizatoare, la acest capitol chiar neputându-se compara cu modelele mai vechi, ca de ex. seria Motif ES care imbină in modul cel mai avantajos caracteristicile synth-urilor de ultimă generație (generator AWM2 si memorie satisfacatoare) cu posibilitățile de multi-sinteză, prin intermediul sistemului Modular Synthesis Plugin si a schedelor de expansiune care pot fi montate in cele 3 slot-uri plug-in-board disponibile ...sau de ex. modelul EX5 de la care s-a plecat initial, model care are un generator de tonuri pe baza mai multor tipuri de sinteza, si anume sinteza AWM (redarea eşantioanelor waveform sample) + SAMPLING (sample playback şi prelevarea de probe) + sinteza AN (analog FM) + sinteza VL (modelare fizică, cunoscută şi sub numele de modelare acustică virtuală) + sinteza FDSP (formula de procesare digitală a sunetului) …uite aici un LINK: Click aici ! ca să vezi cu ochișorii tăi involuția synth-urilor noi comparativ cu synth-urile mai vechi fabricate de Yamaha!

Korg Pa3x ...despre această clapă, ca de altfel despre intreaga seria Pa de la Korg (in afară de Pa1x care chiar e o clapă bună), cred că știți foarte bine care este de fapt parerea mea și nu cred că mai este cazul să mă repet!

În înceiere tovarășe "tastiera" eu personal v-aș sfătui să nu mai pierdeți timpul cu tot felul de "rautacisme" care nu fac altceva decât să vă invenineze și să vă amarască și mai mult sufletul ...eventual v-ați putea umple timpul citind niște "almanahe" și așa poate reușiți macar să invățați să vă exprimați corect in limba română prin intermediul unor fraze coerente și gramaticale, măcar la nivelul unui elev de școală elementară!

Multe "succesuri" și multă ințelepciune (că asta chiar vă lipsește cu desăvârșire) ...și apropo d-le "tastiera", pe acestă cale țin să vă anunț că indiferent ce alte ofense imi va mai adresa domnia voastră, nu vă voi mai acorda prețioasa mea atenție și nu le voi mai lua in seamă, asigurându-vă totodată că acesta a fost ultimul răspuns cu care vă voi mai onora, cel puțin până invățați să scrieți corect gramatical și veți merita intr-adevăr să vă răspund! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_wave.gif

[ Edited Sun Nov 04 2012, 09:28PM ]

Back to top
testiera
Sat Sep 15 2012, 05:51PM

Registered Member #5950
Ok ,scriu de pe telefon,de aceea incerc sa prescurtez cat de mult pot,stiu ca tastiera este corect ,nu caut cearta,fiecare cu parerea lui

Back to top
Cuslea_FM
Sat Sep 15 2012, 10:13PM

Registered Member #10858
testiera a scris ...

Ok ,scriu de pe telefon,de aceea incerc sa prescurtez cat de mult pot,stiu ca tastiera este corect ,nu caut cearta,fiecare cu parerea lui

Păi vezi, nu era mai bine să ai atitudinea asta de la inceput și nu mai ajungeam să ne aruncăm tot felul de cuvinte grele unul altuia ...într-un fel recunosc că și eu am greșit ptr. că ar fi trebuit să fiu eu mai ințelept și să nu reacționez cu atâta agresivitate ...oricum, îmi pare rău ptr. toate cele întâmplate și îmi cer scuze ptr. comentariul dur pe care ți l-am adresat anterior, iar dacă n-ai pus la suflet și nu te-ai supărat pe mine, îți intind prietenește mâna să ne impăcăm ...deci, prieteni ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

[ Edited Sat Sep 15 2012, 10:25PM ]

Back to top
testiera
Mon Sep 17 2012, 02:44AM

Registered Member #5950
Pretini,dar multe vrb din psihologia dumneavoastra sant eronate in cea ce ma priveste!vrb multa...saracia omului"

Back to top
DorelC
Mon Sep 17 2012, 08:23AM
Guest
D-lor este timpul sa revenim la subiect ! Adica la OS !

Back to top
Cuslea_FM
Mon Sep 17 2012, 06:36PM

Registered Member #10858
testiera a scris ...

vrb multa...saracia omului"

../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif ...are dreptate Dorel, să lăsăm replicile tăioase "cu substrat" și hai mai bine să revenim la subiect, adică la "OS" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

...și apropo, poate mă lămurește totuși careva, în afară de cateva tonuri, style-uri si unele funțcii noi, ce altceva mai aduce de fapt "OS"-ul ăsta nou lăudat cu surle și trâmbițe de Korg ?! ...Ce are el așa special de s-a făcut atata tam-tam cu aparița sa, că eu unu' sunt mai ignorant așa de feul meu și poate nu prea am înțeles eu bine "cu ce se mănâncă" astfel de "CIOLANE" dichisite ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif ...Deci ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_waiting.gif

[ Edited Mon Sep 17 2012, 07:25PM ]

Back to top
testiera
Tue Sep 18 2012, 01:25AM

Registered Member #5950
LINK: Click aici ! simplu!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF