Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Microfon wireless Line 6 XD V-75.
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Tue Nov 28 2017, 12:49AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
Daca aveti timp va rog, urmariti acest video:

LINK: Click aici !

Mi se par emie, sau SM58 si Beta 58 se aud mult mai bine ca Line 6 V75? Cel putin asa percepe urechea mea. Parca sunetul este mai cald, mai egalizat.
Back to top
CrysMM
Tue Nov 28 2017, 08:59AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
In plus observ un puternic raspuns la expirare, se simte nevoia unui burete.
Back to top
marianmoisii
Thu Nov 30 2017, 05:30PM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Location / Localitate:: Constanța
Posts: 208
Clar Shure se aude mai bine, însă fiecare dintre noi ne facem treaba dupa buget.
Back to top
CrysMM
Thu Nov 30 2017, 07:51PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
Astazi am testat cateva ore un Shure beta 58 wireles, apoi un AKG HT80 cu capsula WL-D3700. Se aude mai bine AKG-ul pe vocea mea, chiar pot spune mult mai bine.

Acolo in video, avand in vedere ca se canta la rece si nu stim si pe ce se canta, te poate insela. Live pe mixerul tau, cu efectul tau si vocea ta, plus instrumentalul pe langa, poata sta diferit treaba. De asta este bine la microfon si efectul de voce sa testezi cu "gura" ta, altfel poti avea probleme.

Ma tenta serios un Line 6, macar un V35, eu il folosesc in spatii mai mici si de multe ori ma chinuie microfonia. Am inteles ca la receptorul de V35 functioneaza si transmiterul V75. Un lucru bun, cu 1600 lei ai receptor (mai slabut, dar nici nu ai nevoie de mai mult) si 2 transmitere cu 2 capsule, si ai si V75 la care mai poti seta diferite preseturi, care zic ei emuleaza alte microfoane.


Back to top
DorelC
Fri Dec 01 2017, 12:51PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Parerile astea pot fi subiective in functie de urechea, vocea, fitele fiecaruia! Sa nu uitam ca Line6 poate simula 10 tipuri de microfoane. Asta pentru ca e digital! Avantajul lui e ca are o raza foarte mare si in caz de pierdere a semnalului tace! Eu am si Shure Sm sau Beta dar nu cant pe ele pentru ca sunt foarte sensibile la microfonie, eu fiind mereu in spate intre boxe si monitor! Cand sunt la clapa cant cu un Beyerdynamic nemtesc, un microfon foarte bun care are sistem antifeedback din constructie! Si Line6 il folosesc pe setarea de fabrica! Sa ai voce, mixer si sistem bun de amplificare, restul sunt mofturile fiecaruia! Candva cantam pe microfoane de plastic de la rusi din piata si era bine!
Back to top
viorelious
Sat Dec 02 2017, 06:48PM

Registered Member #1633
Joined: Sat Sep 20 2008, 11:14AM
Location / Localitate:: Ungheni
Posts: 78
DorelC a scris ...

Parerile astea pot fi subiective in functie de urechea, vocea, fitele fiecaruia! Sa nu uitam ca Line6 poate simula 10 tipuri de microfoane. Asta pentru ca e digital! Avantajul lui e ca are o raza foarte mare si in caz de pierdere a semnalului tace! Eu am si Shure Sm sau Beta dar nu cant pe ele pentru ca sunt foarte sensibile la microfonie, eu fiind mereu in spate intre boxe si monitor! Cand sunt la clapa cant cu un Beyerdynamic nemtesc, un microfon foarte bun care are sistem antifeedback din constructie! Si Line6 il folosesc pe setarea de fabrica! Sa ai voce, mixer si sistem bun de amplificare, restul sunt mofturile fiecaruia! Candva cantam pe microfoane de plastic de la rusi din piata si era bine!

Ca bine zici Dorele. taica'miu are in colectie zeci de asa microfoane... care cantareau 100gr))
Back to top
DorelC
Sat Dec 02 2017, 08:17PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
M-am amuzat! Cred ca seaman cu tatal tau! ) Am o intreaga colectie.. Am si un sistem wireless RCF si ma miram de ce e atat de usor microfonul. Am desurubat capsula si am constatat cu surprindere ca e pe condensator nu e dinamic. Si suna si asta chiar bine!

Back to top
mondialu
Sat Dec 02 2017, 10:31PM
Registered Member #2447
Joined: Mon Oct 20 2008, 01:00AM
Location / Localitate:: pucioasa
Posts: 15
am acest microfon ,Line 6 XD V-75. de aproximativ 8 luni....l-am cumparat la sugestia unor prieteni si sincer nu regret....asa cum s-a m-ai spus ,nu face zgomote la pierderea semnalului.....vreau sa va spun ca am pierdut semnalul ca un coleg a mers mai departe dar uiasem sa montez antenele...fapt care m-a mirat foarte mult pentru ca era deja la o distanta considerabila si el mergea foarte bine. asa cum s-a mai spus ,imita 10 microfoane si le imita bine va asigur ca 2 din ele cel putin eu le-am verificat si sunetul este perfect acelas...de microfonie nu mai spun....ii dau volum in blana si nu face o data un zgomot....poti pune capsule de la alte microfoane...si plusul cel mai mare pe care il are acest microfon eu zic ca este faptul ca in functie de update-urile facute de cei de la firma acest microfon poate veni mereu cu ceva nou in sunet.
Back to top
DorelC
Sun Dec 03 2017, 09:28AM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
mondialu a scris ...

am acest microfon ,Line 6 XD V-75. de aproximativ 8 luni....l-am cumparat la sugestia unor prieteni si sincer nu regret....asa cum s-a m-ai spus ,nu face zgomote la pierderea semnalului.....vreau sa va spun ca am pierdut semnalul ca un coleg a mers mai departe dar uiasem sa montez antenele...fapt care m-a mirat foarte mult pentru ca era deja la o distanta considerabila si el mergea foarte bine. asa cum s-a mai spus ,imita 10 microfoane si le imita bine va asigur ca 2 din ele cel putin eu le-am verificat si sunetul este perfect acelas...de microfonie nu mai spun....ii dau volum in blana si nu face o data un zgomot....poti pune capsule de la alte microfoane...si plusul cel mai mare pe care il are acest microfon eu zic ca este faptul ca in functie de update-urile facute de cei de la firma acest microfon poate veni mereu cu ceva nou in sunet.

Eu am mai zis chestia cu antenele si unii au ras de mine! Acelasi lucru l-am patit si eu! Numai dimineata am constatat ca uitasem sa montez antenele! Colegul care canta cu el nu a mers prea departe. Pe ringul de dans si pe la primele mese! Eu am facut ultimul update atat la receiver cat si la microfon si am constatat o imbunatatire a semnalului. Se vede pe cale 14 frecvente pe care se pot imprerechea microfonul cu receiverul! E un mare avantaj si faptul ca putem scana orice sala unde cantam si putem evita interferentele cu alte semnale wireless! Plus de asta am insurubat si o capsula de Shure pe microfon si merge perfect. Nu suna cu nimic mai deosebit decat reglajul de Shure al microfonului. Bateriile tin bine si daca solistul nu pleaca prea departe se poate seta microfonul pentru distanta mai scurta ceea ce economiseste energia.

Back to top
CrysMM
Sun Dec 03 2017, 12:43PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
Am inteles ca V75 functioneaza si cu receptorul de la V35. Banuiesc ca in cazul asta nu mai poti face update la microfon daca nu ai receiverul de la V75. Am gasit un receptor de V35 gratuit la un colaborator, nu are ce face cu el si mi-l da fara bani. Am vazut ca pot lua cu 800 lei microfonul V75, as iesi destul de bine asa.
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap