Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Microfon wireless Line 6 XD V-75.
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Thu Dec 14 2017, 11:54AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Revin cu ceva impresii despre microfoanele de la Line6.

Am pus mana pe un V75 folosit circa 1 an, unul nou si un V35 folosit vreo 3 luni.

La sunet nu prea ai ce sa le reprosezi, se aud destul de bine. Dar, am sesizat o problema. Daca nivelul vocii este prea mare, nu am avut cu ce sa masor, se cam denatuneaza sunetul destul de serios. Comparat direct cu un Shure Beta58, la care nu se intampla lucrul asta. Bine, nu cred ca zbiara nimeni in el, dar sunt momente cand mai ridici nivelul sonor din voce si atunci se aude cam rau. Nu ma asteptam la asta. Sa nu mai spun ca fara burete adaugat este cam nasol, se cam simte acel feedback daca esti pe speech.

Sa trecem la partea de constructie. Foarte slaba calitativ. Cel folsit 1 an arata destul de rau, mult mai rau ca un Beta 58 folosit vreo 4 ani. A cazut protectia de la ecran, butoanele abia se mai apasa, si asa se apasa greu si la cel nou, vopseaua luata de pe el pana la "piele", capacul de la baterii deja nu mai sta cum trebuie, are ceva spart pe la filet, sita a fost schimbata pentru ca cea originala ruginise dupa 6 luni si la garantie nu au vrut sa o schimbe pe motiv ca a stat in umezeala, asa ca de acum sa aveti voci uscate. Per total constructia este una de slaba calitate, mai slaba ca la copiile chinezesti de la Shure. Cred ca daca ajunge pe jos din greseala, aia e, dauna totala.

In locatia unde am facut testul nu existau retele wireless, dar am observat ca daca ai un telefon langa tine, se aude ca o pocnitura mica.

Din ce mai citesc despre Line6, daca ai in zona retele wireless, poti sa ai mari probleme. Cei care le folosesc, unde am testat eu, spun ca au avut in anumite locati probleme mari de nu le-au mai putut folosi. Erau cam 8-10 retele in zona si aveau caderi frecvente.

Per total am renuntat pentru moment la ideea unui microfon Line6. Au sunetul bun, dar ce folos daca constructia este de 2 lei.
Back to top
DorelC
Fri Dec 15 2017, 08:55AM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Din ce ai zis aici aproape nimic adevarat! Concluzia e ca nici tu si nici altii care zici ca nu l-au putut folosi habar nu aveti ce scula ati avut in mana! Daca vrei vin si cu argumente. Eu il folosesc cu brio de 4 ani! Tu sau altcineva aveti habar cum se face update la receptor sau la microfon? Stiti ca deocamdata fiind digital e singurul sistem care l-am vazut sa scaneze 14 frecvente pe care poate comunica cu microfonul? Iar cu zbieratul in microfon nici nu mai comentez pentru ca m-ai facut sa rad. Iti spun eu, poti canta hip-hop cu el cu capsula bagata jumatate in gura!

Back to top
CrysMM
Fri Dec 15 2017, 11:09AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Il ai de 4 ani, posibil sa nu mai fie aceeasi calitate. De ceva timp Line6 au fost preluati de Yamaha. Toate aveau ultimul update. Din ce vad pe diverse site-uri, sunt multi care se plang de calitatea materialelor si de pierderea semnalului, si cam toate aceste pareri negative sunt in ultimul an. Sa nu mai zic ca poti avea ghinionul unui produs cu mici hibe de nou.
Back to top
DorelC
Sat Dec 16 2017, 10:55AM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Nu stiu sincer dar daca citesti mai in fata nu sunt singurul care am cantat o noapte fara sa montez antenele. E chiar un atu la sistemul asta distanta de la care functioneaza! Eu cred ca daca se face un update atat la receiver cat si la microfon problemele acestea dispar. Daniel Andronescu a facut un tutorial pe youtube cu modul de instalare al ultimului soft. Chiar si aseara am cantat cu el functioneaza ireprosabil! Si hai sa fim sinceri, orice microfon se mai toceste mai rugineste sita, la o folosire intensa e ceva normal! Acum nu ca-mi laud magarul dar trebuie sa fim obiectivi sa nu dezinformam la o prima vedere! Cat mai costa acum un sistem original Shure?

[ Edited Sat Dec 16 2017, 11:00AM ]

Back to top
viorel t
Sat Dec 16 2017, 12:17PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Location / Localitate:: braila
Posts: 187
Am folosit 4 ani cu succes un V 75 ,si la mine incepuse butoanele de sub ecran sa nu mai faca ,contact perfect dar cred ca e ceva normal la cate porniri si opriri se fac numai intr-o singura noapte , in rest se auzea si functiona perfect fara pierderi de semnal pocnituri etc. ,l-am vandut pentru update ! PS Aveam instalat ultima versiune de os cu ajutorul filmuletului de pe you tube al lui AD.
Back to top
CrysMM
Sat Dec 16 2017, 02:10PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Unde am testat eu, nu a picat semnalul absolut deloc, nici la V75 nici la V35. In zona era doar o retea wireless. Probabil daca ai ghinion sa fii intr-o zona cu multe retele, atunci este posibil sa apara probleme. Mai ales ca acum sunt tot felul de echipamente wireles la care se activeaza retea cand are nevoie. Tu scanezi zona, te stabilesti unde ai liber, si in timp ce il folosesti apare alta retea care intra peste tine.

Am gasit astazi un V35 mai vechi, si sincer nu este identic ca cel testat de mine, care era aproape nou. Pare mai robust, cand infiletez capacul la baterii sau capsula, la cel vechi chiar daca fortez un pic, nu se aude nimic, la cel mai nou parca da sa se crape.

Sunt convins ca odata cu avansarea in timp, pentru a fi scazute costurile de productie se schimba un pic si calitatea. Asa am intalnit la RCF. Prima boxa 715 MK2 desfacuta, avea difuzorul cu sasiul din aluminiu, solid de zici ca era tanc. Am desfacut una fabricata recent, are sasiul la difuzor din tabla. Nu neg ca au scazut si preturile cu mult fata de lansare, dar se pare ca odata cu scaderea preturilor unii mai fac rabat si de la calitate.

Despre Shure nici nu am curaj sa vorbesc ceva. Nici nu mai stii care este original si care nu. Arata asa de bine copiile, incat cu greu le deosebesti fizic. Se tot plangea un amic ca il lasa capsula la Beta 58 la 1 an, se aude infundat. Este si normal, daca el saracu nu a mai pus mana pe o capsula originala de cativa ani.
Back to top
CrysMM
Thu Feb 15 2018, 11:04PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Am primit zile trecute 2 microfoane Line6, un V75 si un V35, ambele noi. Toate bune, le-am pus pe pozitie sa le testez. 3 retele wireles in zona cu semnal maxim, vreo 5 cu semnal mai slab, laptop conectat prin wireless. Toate bune si frumoase. V75 cu ultimele update-uri atat la receiver cat si la microfon.

Testez V35, dezastru, pica semnalul indifernt de ce canal selectez. Ba este ok 5 minute, ba pica din 30 in 30 de secunde. Il las departe si bag V75. Ceva asemanator indiferent de canal selectez, doar ca pica la intervale mai mari. Incerc cu transmiterul de la V35 pe reveiverul de la V75 si invers, acelasi lucru. Fug repede cu ele la un amic lautar ce era in repetitii si le testez acolo. La el un singur wireless. Fara probleme, nu a picat semnalul la niciunul. Revin la mine, opresc tot ce am wireless, mai bine, dar tot mai pica. Ieri am pierdut toata ziua cu problema asta.

Astazi, am gasit ca transmiterul se poate seta in 2 moduri. RF1 si RF2. Am inteles din manual ca atat la V35 cat si la V75 transmiterul vine setat pe RF2, si RF1 ar fi pentru compatibilitate cu receiverele mai vechi. Setez la ambele transmitere RF1 si in 4 ore de teste nu a mai picat niciodata semnalul cu toate echipamentele wireless pornite, plus 2 telefoane pe 4G. Din ce am mai citit prin manuale, in modul RF1 nu functioneaza criptarea si RF performance nu functioneaza. Acum ce sa mai zic, sunt multumit ca functioneaza asa. Din ce am mai testat se pare ca am un router Cisco care interfereaza destul de urat cu microfoanele. Am mai mers intr-o zona cu vreo 6 semnale wireless puternice, acolo doar V35 a picat de vreo 2 ori in modul RF2, in rest ok.

Dupa 2 zile de nervi, nu am reusit sa testez ce ma interesa la microfoane in amanunt, dar cateva lucruri le am clare pana acum:

- microfonie: V35, stau cu gain-ul la ora 11, cu masterul pe zero si volumul pe canal microfon tot pe zero, nu face microfonie la 1 metru si ceva de boxa, absolut deloc. V75, aceleasi setari, volumul canal microfon mai sus de zero, nu face microfonie in fata boxei la 1 metru si ceva
- ambele au forta, V75 un pic peste, sunet clar, poate prea clar
- constructia este ok, corp de metal la ambele, capsula detasabila, se potrivesc de la un corp la altul, textura cauciucata magnet de amprente, grasini, praf, se va duce cu timpul, o idee buna in principiul aderentei, dar proasta in rest, era mai ok o textura din plastic mat, capacul de la baterii sensibil, daca il strangi e rau, nu sta tocmai bine, se vede ca nu se aliniaza la corp, daca ai grija de el, nu ar trebui sa ai probleme.
- bateriile livrate cu ele, GP, nu o marca tocmai stralucita, au tinut in jur de 8 ore, deci foarte ok la autonomie. Ai la ambele indicatori de baterie atat pe receiver cat si pe transmiter. Eu oricum o sa folosesc acumulatori de minim 2400 mAh. Atentie cand le schimbati, compartimentul lor poate crapa usor daca apesi aiurea pe el, nu inteleg cum au gasit cel mai casant plastic.
- modelele de microfoane de la V75 sunt utile, deja m-am axat pe Line6, dar sunt toate utile si restul, daca nu vrei joase in voce, gasesti un preset, daca vrei mai multe joase, la fel ai un preset.

Am adus transmmiterul unui amic, V75, cumparat de vreun an. Nu este chiar identic, la el grila de la capsula este mai mata si parca impletitura sarmei este diferita, zice ca nu a schimbat-o si il are de nou. Al lui parca nu are aceeasi forta, dar este posibil sa fie placebo, la cat de innebunit am fost 2 zile.

Per total, sunt foarte multumit de ele. Pe mine ma macina microfonia, orice luam, incepea sa chitaie in spatii mai mici. Cele 2 modele de Line6 sunt tacute ca melcul, nu zic nic pas la volum.

Acum caut sa cumpar si o capsula Line6 V75-SC, super cardioida. Am inteles ca se aude si mai bine, rezista si mai bine la microfonie (nu ca as avea nevoie), este mai aratoasa, vine cu grila cromata sau neagra. Problema este ca nu se mai fabrica, va trebuie sa sap mai mult dupa ea.


[ Edited Thu Feb 15 2018, 11:06PM ]

Back to top
mondialu
Fri Feb 16 2018, 12:35AM
Registered Member #2447
Joined: Mon Oct 20 2008, 01:00AM
Location / Localitate:: pucioasa
Posts: 15
Eu am V75 de un an si jumatate si microfonul este exceptional....am mai spus si o repet....am cantat toata noaptea fara antene sinu mi-am dat seama...nu am auzit o data o pocnitura .....nu am avut probleme cu frecventa desi am cantat intr-o locatie unde sunt 3 sali de evenimente si deoobicei ,este stiuta treaba de mai toti baietii,ca se incaleca frcventele....voci auzinduse in cea lalta sala ori acordeoane....eu nu am probleme de genul asta...microfonie foarte redusa....dau volum in blana.singurul inconvenient este faptul ca sita se inegreste ....restul arata perfect si functioneaza perfect....daca il trntim si il taram pe jos,e normal sa arate rau si sa nu mearga bine.......

Back to top
CrysMM
Fri Feb 16 2018, 08:18AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
M-am lamurit cu RF1 si RF2.

RF2 are cate 2 frecvente pe toate canalele 1 - 14.

RF1 are 4 frecvente pe canalele 1 - 8, 10, 11 si 5 frecvente pe canalele 9 si 12. Pana la urma bine ca exista RF1. Acum inteleg de ce unii se plang de pierderile de semnal. Am vazut asta si la noi, am vazut asta si pe viu, am citit si in comentarii pe site-urile din afara. Sigur au setat transmiterul pe modul RF2. Cel putin la mine in modul RF1 nu mai am probleme.

Cu privire la semnal. Am testat doar V35 mai in amanunt. In sala mare, la distanta de 40 metri, fara probleme, semnal full. Prin 2 pereti la 20 metri, semnal full.

Cu sita asa este, am vazut la toti, cea de la V35 se curata vopseaua, la V75 capa culoarea neagra. Cred ca un windscreen subtire ar fi bun pentru a preveni asta, arata urat dupa o vreme.

Daca are cineva idee pe unde pot gasi o capsula super cardioida, dati-mi de stire. O vreau mai mult de curiozitate. Stiu ca se gaseste corpul V75-SC Relay, am vazut ca inca este pe stoc in unele magazine, dar nu mai am chef sa dau 1700 lei pe el, sunt mai mult decat multumit de ce am.
Back to top
costel67
Fri Feb 16 2018, 02:53PM
Registered Member #16373
Joined: Wed Feb 15 2017, 01:33PM
Location / Localitate:: Comarnic
Posts: 34
CrysMM a scris ...

M-am lamurit cu RF1 si RF2.

RF2 are cate 2 frecvente pe toate canalele 1 - 14.

RF1 are 4 frecvente pe canalele 1 - 8, 10, 11 si 5 frecvente pe canalele 9 si 12. Pana la urma bine ca exista RF1. Acum inteleg de ce unii se plang de pierderile de semnal. Am vazut asta si la noi, am vazut asta si pe viu, am citit si in comentarii pe site-urile din afara. Sigur au setat transmiterul pe modul RF2. Cel putin la mine in modul RF1 nu mai am probleme.

Cu privire la semnal. Am testat doar V35 mai in amanunt. In sala mare, la distanta de 40 metri, fara probleme, semnal full. Prin 2 pereti la 20 metri, semnal full.

Cu sita asa este, am vazut la toti, cea de la V35 se curata vopseaua, la V75 capa culoarea neagra. Cred ca un windscreen subtire ar fi bun pentru a preveni asta, arata urat dupa o vreme.

Daca are cineva idee pe unde pot gasi o capsula super cardioida, dati-mi de stire. O vreau mai mult de curiozitate. Stiu ca se gaseste corpul V75-SC Relay, am vazut ca inca este pe stoc in unele magazine, dar nu mai am chef sa dau 1700 lei pe el, sunt mai mult decat multumit de ce am.


Eu am cumparat de aici :https://www.audiosys.ro/microfoane-live/line-6/relay-v75-sc-super-cardioid-capsule-chrome/

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap