Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Mixer digital |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
Registered Member #55
uite cum sa navighezi in meniuri sa verifici panoramarea la Master, sau cum sa faci din AUX1-2 un alt master. |
||
Back to top |
|
||
uigresmirfi |
|
||
Registered Member #6440
Mersi pentru info, totusi preventiv ti-am lasat un mesaj in privat(cred) pentru cazul in care tot nu-i dau de cap(mi-am luat dvd-ul owner's manual din State de la David Wills si in baza tutorialului am umblat la setarile EZR ROUTING)si cred ca acolo am schimbat ceva la panoramarea semnalului.Cu multumiri anticipate,Sergiu
|
||
Back to top |
|
||
nicu_studio |
|
||
Registered Member #2164
Pentru ca nu s-a mai discutat demult referitor la mixerele digitale si intre timp piata ne pune la dispozitie destul de multe optiuni aduc in discutie mixerul Allen&Heat Qu-16 , daca l-a avut cineva sau daca cineva -l foloseste , impresii si comportament in live . Sau recomandari spre alte modele ( Behringer X32, Yamaha TF1, Roland M200i , Midas M32,M18 ...etc).
|
||
Back to top |
|
||
fanica1995 |
|
||
Registered Member #7687
si eu sunt interesat de acest subiect momentan folosesc un Yamava 01v96 v2 si sunt multumit de el doar ca deja are ceva ani si as vrea sa-l dau sa-mi iau un line6 stagescape m20d, poate il are cineva si imi poate da o parere despre el...
|
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
Registered Member #2169
Noi avem un MIDAS m32r , ce sa zic toate bune si frumoase e total altceva fata de toate mixerele ce le-am avut , totusi la folclor efectele lasa mult de dorit.. si inca ma confrunt cu asta.Am incercat sa le editez in fel si chip chiar si dupa parametrii dynacordului ) tot nu suna , daca aveti care vreun efect rog si eu sa postati setarile.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |