Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape

<< Previous thread | Next thread >>
Demo Prezentare Pa600
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Minel
Tue Nov 20 2012, 03:27PM
Guest
Florine,in mare parte si tu,si Danut si Sergiu,aveti dreptate(fiecare in felul sau)...dar hai sa nu mai fie atata cearta pe site...in principiu,chiar daca se face reclama agresiva la acest produs,ca si la celelalte de fapt,fiecare ''si-o fura'' in felul lui.cei carora le place acest model,sa faca pasul si s-o cumpere,ptr ca nu sant copii mici sa fie dusi cu zaharelul..personal nu as da nici 500 e euro pe ultimele 4 modele de la korg,la ceea ce cant cu trupa mea....apropo: omul cu un deget pe aranjor,a ajuns admin plin pe acel site?..mare om,mare caracter..acum ceva timp,imi spune pe mess:minele ia softul asta de editat muzica,sa vezi ce misto este..cand l-am descarcat,mi-a facut laptopul praf..imi datuse mare virus..pe urma si-a cerut scuze,a vrut sa faca o gluma..glume din astea sa i le bage mumicutei lui in partea de jos-spate a bazinului.mare cocalar.bafta multa tuturor!

[ Edited Tue Nov 20 2012, 04:08PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Tue Nov 20 2012, 03:46PM

Registered Member #10858

S-o cumpere cine vrea Minele ...dar la cumpărare să țină cont și de cele 19 minusuri (zise și cele 19 porunci anti-prosteala cu "The King Light") pe care încearcă ei din răsputeri să le scundă eventualilor cumpărători:

1. memoria RAM de doar 96Mb față de cei 512mb ai Pa3x-ului și ATENȚIE această memorie e integrată în placa de bază și deci, dacă se arde va trebui scimbată întreaga placă de baza (este o mica mare diferență, care conteaza enorm la costurile de reparație)
2. lipsește funcția efectivă de sampling și deci nu se vor putea edita în clapă tonurile de tip sample
3. lipsesc cu desăvârșire PlagIn-urile de la Waves, Maxx Audio & Maxx EQ Dynamic, care tot korgarii susțineau că îi conferă Pa3x-ului un sunet mult superior celorlalte modele anterioare din seria Pa
4. este deficitar și la secțiunea efecte neavând câte 3 EFX pe master și insert asemeni Pa3x-ului
5. la prețul de numai 1000€ cu siguranță nu va avea implementat același tip de motor de sunet (respectiv sampler) și nici același tip de placă de sunet (cu aceeași convertori DAC) ca și Pa3x-ul
6. nu are toate tonurile internale ale Pa3x-ului
7. nu are 4 User Sound
8. nu are cele 9 vumetre de control + Slider Mode
9. nu are butoanele de Real [*****] Tracks
10. nu are Butoane separate pe cele 4 Fill
11. lipsește procesorul vocal TC Helicon VoiceLive 2 + intrarile de microfon sau instrument
12. nu are Mp3 recorder si 2 Playere, Pa600 are numai un Player!
13. nu are claviatura semiponderată ca și Pa3x
14. nu are carcasa de Aluminiu ca Pa3x-ul
15. nu are nici Ribon Controller
16. pachetele de tonuri și de style-uri de tip USER (marca AD) vor putea fi încărcate doar de Distribuitorul Oficial KORG Romania, acestea fiind făcute sub licența KORG, deci vor fi encodate și contra-cost
17. nu va încărca tonurile care conțin wav-uri compresate în Pa3x
18. doar Pa3x va putea citi style-uri de la Pa600 nu și invers, Pa600-le putând citi style-uri doar de la modelele anterioare Pa3x-ului, adică de la Pa2x in jos.
19. Pa600 = MADE IN CHINA

[ Edited Wed Nov 21 2012, 05:37PM ]

Back to top
danutzdima
Tue Nov 20 2012, 04:11PM
Guest
Cuslea_FM a scris ...

S-o cumpere cine vrea Minele ...dar la cumpărare să țină cont și de cele 19 minusuri (zise și cele 19 porunci anti-prosteala cu "The King Light") pe care încearcă ei din răsputeri să le scundă:

1. memoria RAM de doar 96Mb față de cei 512mb ai Pa3x-ului și ATENȚIE această memorie e integrată în placa de bază și deci, dacă se arde va trebui scimbată întreaga placa de baza (este o mica mare diferență, care conteaza enorm la costurile de reparație)
2. lipsește funcția efectivă de sampling și deci nu se vor putea edita în clapă tonurile de tip sample
3. lipsesc cu desăvârșire PlagIn-urile de la Waves, Maxx Audio & Maxx EQ Dynamic, care tot korgarii susțineau că îi conferă Pa3x-ului un sunet mult superior celorlalte modele anterioare din seria Pa
4. este deficitar și la secțiunea efecte neavând câte 3 EFX pe master și insert asemeni Pa3x-ului
5. la prețul de numai 1000€ cu siguranță nu va avea implementat același tip de motor de sunet (respectiv sampler) și nici același tip de placă de sunet (cu aceeași convertori DAC) ca și Pa3x-ul
6. nu are toate tonurile internale ale Pa3x-ului
7. nu are 4 User Sound
8. nu are cele 9 vumetre de control + Slider Mode
9. nu are butoanele de Real [*****] Tracks
10. nu are Butoane separate pe cele 4 Fill
11. lipsește procesorul vocal TC Helicon VoiceLive 2 + intrarile de microfon sau instrument
12. nu are Mp3 recorder si 2 Playere, Pa600 are numai un Player!
13. nu are claviatura semiponderată ca și Pa3x
14. nu are carcasa de Aluminiu ca Pa3x-ul
15. nu are nici Ribon Controller
16. pachetele de tonuri și de style-uri de tip USER (marca AD) vor putea fi încărcate doar de Distribuitorul Oficial KORG Romania, acestea fiind făcute sub licența KORG, deci vor fi encodate și contra-cost
17. nu va încărca tonurile care conțin wav-uri compresate în Pa3x
18. doar Pa3x va putea citi style-uri de la Pa600 nu și invers, Pa600-le putând citi style-uri doar de la modelele anterioare Pa3x-ului, adică de la Pa2x in jos.
19. Pa600 = MADE IN CHINA

Totul la un pret de numai 1000 E... Pe foamea asta e mult...! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Back to top
danutzdima
Tue Nov 20 2012, 04:15PM
Guest
Ai dreptate si tu Minele, te salut cu ocazia asta. Nu-ti trebuie clapa scumpa daca esti meserias.. De-asta au scos-o pe asta ieftina..Sunt prea multi meseriasi..
Dar la cumparare sa se tina cont si de celelalte plusuri fata de modelele anterioare...

Celelalte modele inferioare 3x:

nu au 24 de Oscilatoare..
nu au Drum Family..
nu au Master EQ si Limiter(Preseturi)
4Filluri,
Guitar Mode 2.
Unele tonuri DNC
Mp3 (-Remover)
Markers
Auto Power
Ecran mare,
Memorie interna mare,
Nu sunt negre ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Acum cine vrea sa o cumpere este Liber sa o faca..
Cunoaste si plusurile si minusurile, nu trebuie sa se lase infuentat de unul si de altul..

Back to top
Iulian Rosca
Tue Nov 20 2012, 04:17PM
Registered Member #11626
Cuslea tu cu cine te certi defapt? oricine are libertatea de a cumpara ceea ce are nevoie!tu daca vrei sa-ti iei Roland i-ati Roland..eu daca vreau Korg imi iau Korg ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Cuslea_FM
Tue Nov 20 2012, 04:30PM

Registered Member #10858
danutzdima a scris ...

Cunoaste si plusurile si minusurile, nu trebuie sa se lase infuentat de unul si de altul..

Cunoaște PLUSURILE alea pe care le evidențiați voi de mama focului acolo în cadrul "tribului korgarilor" (că "site" în nici caz nu poate fi numit ăla, atâta timp cât voi nu acceptați şi opiniile CONTRA, chiar dacă aceste opinii sunt obiective, bazate pe argumentate reale și expuse într-un mod cât se poate de politicos)

MINUSURILE ați avut voi grijă să le ștergeți și să-mi și restricționați rapid accesul pe site-ul ăla al vostru unde se acceptă doar opiniile PRO și LAUDELE la adresa "SFÂNTULUI KORG" și a "PREAMĂRITULUI GURU CONDUCĂTOR" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif
...Păi de ce le-ați șters mă Dănuțe mă ...aveți ceva de ascuns și vă e cam fricuță să nu vadă "prostimea" adevărul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif
...Sau poate că așa se procedează acolo la voi în "tribul korgarilor" când nu sunteți în stare să combateți cu contra-argumente reale adevărurile care nu vă convin ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

E cam rușinică la șoriciul obrazului ce faceți voi mă Dănuțe mă, iar această atitudine a voastră a celor din "clanul korgarilor" ar cam trebui să dea de gândit (bineînțeles, celor care au cu ce să gândească ...că de restul, după AD înainte și Dumnezeu cu mila)

PS: ...da' nu-i nici o problemă, că are băiatu' ac de cojocu' vostru ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Wed Nov 21 2012, 05:38PM ]

Back to top
danutzdima
Tue Nov 20 2012, 04:57PM
Guest
Cuslea_FM a scris ...

danutzdima a scris ...

Cunoaște PLUSURILE alea pe care le evidențiați voi de mama focului acolo în cadrul "tribului korgarilor" (că "site" în nici caz nu poate fi numit ăla, atâta timp cât voi nu acceptați şi opiniile CONTRA, chiar dacă aceste opinii sunt obiective, bazate pe argumentate reale și expuse într-un mod cât se poate de politicos)

MINUSURILE ați avut voi grijă să le ștergeți și să-mi și restricționați accesul pe site-ul ăla al vostru unde se acceptă doar opiniile PRO și LAUDELE la adresa "SFÂNTULUI KORG" și a "PREAMĂRITULUI CONDUCĂTOR" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif
...Păi de ce le-ați șters mă Dănuțe mă ...aveți ceva de ascuns și vă e cam fricuță să nu vadă "prostimea" adevărul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

Cuslea_FM a scris ...

Dănuțe tată ...da' de ce ați șters MINUSURILE Pa600-lui și mi-ați și restricționat accesul pe site-ul ăla al vostru unde se acceptă doar opiniile PRO și LAUDELE la adresa "SFÂNTULUI KORG" și a "PREAMĂRITULUI CONDUCĂTOR" ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ...Oare aveți voi ceva de ascuns și vă e teamă să nu vadă "prostimea" adevărul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ...Sau poate că așa se procedează acolo la voi când nu sunteți în stare să combateți cu contra-argumente reale adevărurile care nu vă convin ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

E cam rușinică la șoriciul abrazului ce faceți voi, iar această atitudine a voastră a celor din "clanul korgarilor" ar cam trebui să dea de gândit (bineînțeles, celor care au cu ce să gândească ...că de restul, după AD înainte și Dumnezeu cu mila) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

danutzdima a scris ...

Trebuie sa-ti reamintesc sugestia de a-ti schimba nickname-ul in Gigi Contra.
Si sa terminam o data cu polemicile, acest subiect este doar de informare!

S-au sters postarile, dar pentru cine face comparatii cu modelele inferioare 3x-ului trebuie sa stie:

Si acum plusuri...
Celelalte modele inferioare 3x:

nu au 24 de Oscilatoare..
nu au Drum Family..
nu au Master EQ si Limiter(Preseturi)
4Filluri,
Guitar Mode 2.
Unele tonuri DNC
Mp3 (-Remover)
Markers
Auto Power
Ecran mare,
Memorie interna mare,
Nu sunt negre ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

E sau nu Mini3x? La o treime de pret???

Citez:
In comaratie cu Pa3x,Pa600 nu are;
1.TC-Helicon Voice Live2 + intrari de microfon sau instrument
2.Nu are Plag ins de la Waves
3.Nu are memoria de 512Mb
4.Nu are carcasa de Aluminiu
5.Claviatura ca la Pa3x
6.Nu are 4 User Sound
7.nu are cele 9 vumetre de control + Slider Mode
8.unele tonuri internale
9.Ribon controller
10.Butoanele de Real [*****] Tracks
11.Mp3 recorder si 2 Playere,Pa600 are numai un Player!
12.Butoane separate pe cele 4 Fill
13.Pretul
14.Nu are greutatea unui Pa3x, atat la propriu cat si la figurat...

Esuficient?
Cunoaste si plusurile si minusurile, nu trebuie sa se lase infuentat de unul si de altul.

Back to top
danutzdima
Tue Nov 20 2012, 05:00PM
Guest
Partea cu Made in China... Mana de lucru ieftina!
Si adidasii Nike sunt facuti in China.. Dar pentru aia tot ii purtam...
Chiar acum mi-am luat unii Made in Indonezia...Wow, ce tare sunt...!

../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Tue Nov 20 2012, 05:36PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Tue Nov 20 2012, 05:26PM

Registered Member #10858
danutzdima a scris ...

Partea cu Made in China... Mana de lucru ieftina!
Si adidasii sunt facuti in China.. Dar pentru aia tot ii purtam...
Chiar acum mi-am luat unii Made in Indonezia...Wow, ce tare sunt...!

../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Gata mă predau, ăsta mai zic și eu argument solid ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ...ce dracu mă Dane mă, voi chiar nu vedeți cât de penibili sunteți mă ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

Back to top
danutzdima
Tue Nov 20 2012, 05:48PM
Guest
Om fi noi penibili dar tu esti ... mai mult de jumate... Argumentul -
Mana de lucru ieftina!
Asta spuneam... ca nu conteaza ce scrie pe ea..., daca scria Made in Italy era ok, nu? Pai tu vrei avion, asamblat in USA cu bani de Logan..

PS.Inca nu ti-ai schimbat nick-ul in Gigi_Contra FM ..?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF