Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment

<< Previous thread | Next thread >>
Moș Nicolae există...
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Cuslea_FM
Thu Dec 06 2012, 12:07PM

Registered Member #10858

Da fraților, e adevărat, Moș Nicolae chiar există ...io'te-l:

...și sper ca într-o bună zi poate dă Domnu' să-mi aducă și ce-mi place mie cel mai mult:

...adică, jucărele d-alea ptr. băieți mari ...preferabil, cât mai multe și de toate culorile și de dimensiunile, ca să-mi fac o colecție cât mai mare și mai variată de "păpușele" (nu de alta da' m-am cam plictisit de mașinuțe și de clape ...acu' vreau să mă joc o țâră și cu "păpușelele" )

Back to top
ady-pc
Thu Dec 06 2012, 12:13PM

Registered Member #9870
te ti de cioace(glume) ca de obicei,dar este stilul tau deh...

Back to top
Cuslea_FM
Thu Dec 06 2012, 12:26PM

Registered Member #10858
ady-pc a scris ...

te ti de cioace(glume) ca de obicei,dar este stilul tau deh...

Nu măi ady, chiar nu mă țin deloc de "cioace", doar că sunt foarte supărat ...știu că Moș Nicolae e mai sărac așa și aduce de obicei numai dulciuri, da' mai dă-o-ncolo de treabă, nici chiar așa ...că pe mine unu' deja mă doare-n gât de-atâta ChupaChups LINK: Click aici ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_tongue.gif

Apropo, vouă ce va adus Moș Nic(i)olae ăsta ...tot ChupaChups-uri d-astea ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ...Sau voi ați fost mai cuminței ca mine și ați primit dintr-astealalte LINK: Click aici ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Fri Dec 07 2012, 01:42PM ]

Back to top
ady-pc
Thu Dec 06 2012, 12:39PM

Registered Member #9870
comentariul meu trebuieste trecut in registrul superlativ,admirativ vis-a-vis de postarile tale in general...

[ Edited Thu Dec 06 2012, 12:40PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Thu Dec 06 2012, 12:59PM

Registered Member #10858
ady-pc a scris ...

comentariul meu trebuieste trecut in registrul superlativ,admirativ vis-a-vis de postarile tale in general...

Oooo merci, merci ...și poate citește și Moșu' comentariul ăsta și-l ia în considerare data viitoare ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif (că de câțiva ani încoace, a cam uitat de mine ...numa' "ChupaChups-uri" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif )

PS: Adevăru' că nici n-am fost eu prea cumințel ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ...da' orișicât, nu trebuia să fie nici el chiar așa de chitros ...putea să-mi pună și mie acolo ceva în pantof, că doar nici nu intrau prea multe așa, că eu am număr mic la picior LINK: Click aici ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Thu Dec 06 2012, 01:58PM ]

Back to top
Robert Craciun
Fri Dec 07 2012, 08:42AM

Registered Member #25
din poza de buletin reiese ca Mos Nicolae este fiul lui Mos Craciun si Ana! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )

[ Edited Fri Dec 07 2012, 08:42AM ]

Back to top
Cuslea_FM
Fri Dec 07 2012, 12:29PM

Registered Member #10858
Roberto E 80 a scris ...

din poza de buletin reiese ca Mos Nicolae este fiul lui Mos Craciun si Ana! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )

Greșit ...reiese că așa susține coana Ana precum că Moș Nicolae e fiul ei și al lui Moș Crăciun și că Moș Crăciun chiar a crezut-o pe cuvânt și l-a recunoscut pe Nicolae ca fiind fiul său legitim ../../images/emotes/yahoo/yahoo_heehee.gif ...da' acu' dracu știe care-o fi de fapt adevărul, că doar n-a stat nimeni de pază la popoul lu' țața Ana să vadă cu cine se încălzea ea în nopțile alea geroase de Ajun, când barba'su era în tura de noapte și umbla prin lumea-ntreagă să livreze darurile de Crăciun ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

Mai cârcotaș cum sunt eu așa din fire, nu cred absolut nimic până nu văd dovezi concrete (eventual un test de paternitate, ceva) care să confirme cele scrise în buletin la "tată" ...că doar știți voi vorba aia: "femeia și dracu" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_tongue.gif

Deci, în concluzie, avem două "ecuații" posibile:

1. una simplă în care între Ana și Moș Crăciun are loc "operația de înmulțire" în urma căreia "a rezultat" Nicolae ...adică Ana x Moș Crăciun = Moș Nicolae

2. și alta complicată rău, cu dracu știe câți "necunoscuți" (că necunoscute n-avea cum) în care se poate presupune că la vreme de seară (ziua n-avea cum, că era nea Crăciun acasă) la țața Ana s-au adunat unu' sau mai mulți necunoscuți, pe care-i notăm cu X + Y + Z + ∞ (∞ = infinit, că nu se știe exact numărul), iar între Ana și respectivul (respectivii) a avut loc "operația de înmulțire" în urma căreia "a rezultat" Nicolae ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

...așadar Ana (X + Y + Z + ∞) = Moș Nicolae ...în cazul acesta, beleaua e că la aflarea "necunoscuților" acestei "ecuații" mie îmi cam dă "cu virgulă" ...și cred că și lu' nea Crăciun îi dă la fel, da' acu' ce dracu să mai zică omu săracu, se preface și el că nu le are deloc cu "ecuațiile" și cu asta basta ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ...el se pricepe la "împărțiri" (că doar are antrenament de la împărțirea cadourilor) da' la "ecuații" e cam riscant să se bage și nici n-are rost să-și bată capu' prea tare că-i complicat rău de tot, e treaba cu "necunoscute" (sau cunoscute, după caz) cu "necunoscuți" (sau cunoscuți, după caz) și de obicei cam dă "cu virgulă" rezultatele și nu sunt foarte precise ...iar când totuși se află care e "X-ul ecuației", rezultatul final va fi de fapt o împărțire (de bunuri comune la divorț) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ...așa că, dacă mă gândesc bine, are dreptate nea Crăciun săracu, mai bine le lași dracu de "ecuații" și gata, că mai rău îți complică viața ...deci, mai bine :-$

Obs: Paranteza, a se citi "pe lângă" ...adică, chestia cu înmulțirea, alea, alea ...știți voi cum șade treaba cu "matematica" (chiar dacă acasă vă mai prefaceți și voi ca nea Crăciun ...da' acu' nu-i bai deloc, așa-i soarta ce să faci, la tăț' n-i greu) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

PS: Offf, nasoală treabă cu "matematica" asta bat-o vina ...o "înmulțire" amărâtă și tre' să muncești o viață întreagă ptr. "rezultat" ...și când te gândești că poate de fapt nici măcar nu ești tu autorul "operației matematice" ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Fri Dec 07 2012, 03:53PM ]

Back to top
gabi3213
Fri Dec 07 2012, 12:42PM
Registered Member #2854
tare ../../images/emotes/yahoo/yahoo_heehee.gif

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF