Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Alegerile Parlamentare 09.12.2012
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Cuslea_FM
Sun Dec 09 2012, 01:26PM

Registered Member #10858

LINK: Click aici !

Statisticile de participare a votanților la alegerile ptr. Camera Deputaților și Senat de azi 09.12.201, conform Biroului Electoral Central (B.E.C): LINK: Click aici !

Rezultatele alegerilor ptr. Camera Deputaților și Senat de azi 09.12.201, conform Biroului Electoral Central (B.E.C): LINK: Click aici !

[ Edited Sun Dec 09 2012, 09:31PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Sun Dec 09 2012, 01:33PM

Registered Member #10858

...Oare de data asta noi "prostimea" vom fi în stare să schimbăm ceva, sau vom merge în continuare ca și până acum, pe sistemul:

Eu votez
Tu votezi
El votează
Noi votăm
Voi votați
Ei se îmbogățesc

PS: România trezeşte-te !!! ...Să trăim bine (sau așa cum merităm) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Sun Dec 09 2012, 10:18PM ]

Back to top
sarac.lipit
Sun Dec 09 2012, 03:10PM

Registered Member #45
după cum se vede clar, Ro este ''aleasă'' şi condusă de afară.
gluma votului democratic n-o mai gust de mult....

Back to top
DorelC
Sun Dec 09 2012, 03:56PM
Guest
Daca cineva ma mai cearta ca nu stiu sa pun stampila unde trebuie sa mor eu daca nu ma enervez. Ia zi Saracule pe cine sa votam sa nu se imbogateasca pe Papa Pius de la Roma ? Daca stai acasa si nu votezi nici asa nu e bine. Eu m-am dus si am pus 4 stampile in forma de cruce in mijlocul buletinului. Amin !

Back to top
Cuslea_FM
Sun Dec 09 2012, 04:29PM

Registered Member #10858
sarac lipit a scris ...

după cum se vede clar, Ro este ''aleasă'' şi condusă de afară.
gluma votului democratic n-o mai gust de mult....

Asta ptr. că noi “prostimea” tolerăm (din lașitate, din neputință, din indiferență sau pur si simplu din prostie) abuzurile incalificabile ale clasei politico-mafiote care ne conduce spre pierzanie din '89 încoace, făcând jocurile “Noii Orânduiri Mondiale” LINK: Click aici ! ...și ptr. că, în loc să să luăm atitudine încercând în vreun fel să ne schimbăm soarta în bine, noi ne complacem în situația mizeră în care ne aflăm plângându-ne singuri de milă și ducându-ne cu resemnare traiul amărât de pe-o zi pe alta, la limita subzistenței.

Eu unul sunt gata oricând să mor CU BĂRBĂȚIE și CU DEMNITATE ptr. libertatea și prosperitatea țării și neamului meu românesc, ptr. ca fiica mea să poată duce o viață mai bună în țara ei ...dar tu ești dispus la acest sacrificiu ...dar voi toți ceilalți ?!

...Închei prin a expune ultimele cuvinte ale unui mare PATRIOT ROMÂN, ucis mișelește de către adevărații trădători de țară și de neam, în urma falselor acuzații ptr. care acesta a fost condamnat ...cuvinte care, din păcate, caracterizează pe deplin poporul ăsta al nostru:

[ Edited Sun Dec 09 2012, 04:45PM ]

Back to top
djbossbest
Sun Dec 09 2012, 04:59PM
Registered Member #11441
Fratilor daca votul ar schimba cu adevarat ceva intr-o tara acesta ar fi interzis. sa nu ne facem iluzii, chiar daca votam sau nu masonii au totul calculat si programat si ies tot papusarii lor.
Astept ca cel ce vrea sa schimbe viitorul sa inceapa prin a inchide si a arunca televizorul, pentru ca asta tampeste tara

Back to top
sarac.lipit
Sun Dec 09 2012, 05:12PM

Registered Member #45
singura palmă dată cloacei politice este neprezentarea la vot.
neprezentare apoi control... cine a votat...
vreau să văd preşedinte ales cu 3 voturi şi să se dea alesu' naţiunii...

(vise)
repet, Ro este condusă de-afară
un simplu paşalîc...

Back to top
lupica
Sun Dec 09 2012, 05:55PM
Registered Member #1308
...eu am votat cum m-a dus capul.

Back to top
Cuslea_FM
Sun Dec 09 2012, 09:06PM

Registered Member #10858
djbossbest a scris ...

Fratilor daca votul ar schimba cu adevarat ceva intr-o tara acesta ar fi interzis. sa nu ne facem iluzii, chiar daca votam sau nu masonii au totul calculat si programat si ies tot papusarii lor.
Astept ca cel ce vrea sa schimbe viitorul sa inceapa prin a inchide si a arunca televizorul, pentru ca asta tampeste tara

sarac lipit a scris ...

singura palmă dată cloacei politice este neprezentarea la vot.
neprezentare apoi control... cine a votat...
vreau să văd preşedinte ales cu 3 voturi şi să se dea alesu' naţiunii...

(vise)
repet, Ro este condusă de-afară
un simplu paşalîc...

Dupa parerea mea e total gresita aceasta mentalitate ...si asta deoarece in viata (ca de altfel si in politica, in afaceri etc. etc.) e ca la poker, poti castiga chiar si cu o cacialma in mana daca sti sa-ti joci bine cartea ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Cu parere de rau si cu durere in suflet trebuie sa o spun ...ar trebui sa ne crape obrazul de rusine ptr. ca ne-a harazit D-zeu sa avem o tara frumoasa si bogata ca Romania si minti sclipitoare care au revolutionat si inca mai revolutioneaza omenirea si cu toate astea noi nu stim sa ne apreciem valorile si efectiv ne batem joc de tot ceea ce avem ...probabil ca tarisoara asta a noastra a reusit sa dainuiasca peste veacuri ptr. ca e intr-adevar "Gradina Maicii Domnului" asa cum e considerata si poate ca acesta e de fapt singurul motiv datorita caruia am fost si suntem in continuare protejati noi romanii, ca tara si ca popor ...ca daca ar fi fost dupa noi, se alegea prafu de mult !

...Chiar sunt curios cum ar mai putea vreodata cineva din exterior sa escamoteze rezultatele alegerilor in cazul in care toti cei cu drept de vot ar fi constiinciosi exercitandu-si acest drept, iar participarea la vot ar fi astfel intr-un procentaj de 100% (adica, o unanimitate formata din toti cei aprox. 18 milioane de cetățeni cu drept de vot) ...chiar sunt curios cum ar mai putea cineva din exterior să impuna ceva unei mase enorme de oameni, formata din peste 18 milioane de cetateni, uniti si dispusi sa lupte chiar cu pretul vietii ptr. drepturile ce li se cuvin si ptr. viitorul copiilor lor ?!

...Ma intreb oare care ar fi fost soarta Romaniei daca aceasta ar fi fost locuita de unul dintre popoarele astea care chiar au "OO" si "sange in instalatie" ...oare Romania ar fi fost in aceeasi situatie ?!

Nu-mi vine sa cred cat de usor ingaduim sa fim curva tuturor si totusi a nimanui ...cat de usor ingaduim, mai de buna voie, mai obligati, sa-si faca mendrele cu noi ba unii ba altii, iar noi mereu sa ramanem, vorba aia, si batuti si (asa si pe dincolo  ) si cu banii luati ...da-o-n mama ei de treaba ca om fi noi mai batuti de soarta asa de la D-zeu, dar soarta si-o mai face si omul cu mana lui ...pai nu ?!

Parca prea "dansam dupa cum ne canta altii" (asta asa, ca tot suntem pe un site de muzicanti  ) ...parca prea suntem de mamaliga si parca prea usor ne resemnam acceptandu-ne "condamnarea la moarte" asemeni ciobanului moldovean din balada Miorita ...balada care intr-un fel atesta aceasta stare inexplicabila de resemnare care caracteriza neamul asta al nostru romanesc inca din anul 1852, cand a fost publicata balada Miorita de catre Vasile Alecsandri! ...Nu cred ca mai exista vreo opera literara in folclorul vreunei natiuni de pe pamantul asta, in care personajul principal (adica un om care sa apartina altui popor decat cel roman) atunci cand este atentionat ca urmeaza sa fie ucis, in loc sa-si i-a masuri de precautie si sa incerce se apere in vreun fel, el sa-si accepte cu resemnare condamnarea la moarte facandu-si totodata un testamentul verbal prin care sa-si exprime utimele dorinte referitoare la ingropaciune etc. etc. asemeni ciobanului nostru moldovean ...si aici, in spirit de gluma, dar o gluma care ar trebui tratata totusi cu seriositate maxima, eu tare as fi curios care ar fi fost deznodamantul baladei Miorita daca in locul ciobanului nostru moldovean era un cioban rus ...sau neamt ...sau unul american ...sigur se transforma Miorita in Al Doilea Război Mondial 

...Nu mai e mult si astia o sa intre peste noi in case si-o sa ne ia “la tavaleala” mamele, muierile si copilele ...sper ca macar atunci sa avem “sange in instalatie” si sa luam atitudine aparandu-ne familia (ca tara si neamul nu suntem in stare)

Oare ce s-ar fi ales de tara si de neamul asta romanesc daca si MARTIRII care si-au jerfit vietile ptr. ca noi sa fim azi o tara si-o natiune integra, ar fi avut atitudinea asta pe care o avem noi azi ?!

Rușine mie ...rușine ție ...rușine întregului popor român, ptr. că de proști ce suntem, îngăduim să fim înfometați și batjocoriți în propria noastră țară ...rușine tuturor celor care, asemeni mie, au dat bir cu fugiții ptr. un trai mai bun pe alte meleaguri, în loc să lupte cu sistemul ptr. a obține dreptul la o viață decentă care li se cuvine de fapt aici în țara în care s-au născut !!! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_broken_heart.gif

[ Edited Sun Dec 09 2012, 10:51PM ]

Back to top
sarac.lipit
Mon Dec 10 2012, 12:45AM

Registered Member #45
probabil uităm de la mînă la gură...
la fiecare 4 ani acelaşi iureş, aceeaşi bucurie că ai scăpat de hoţi.
De fiecare dată au venit alţii mai hoţi
de fieare dată ai zis că mai rău nu se poate!
şi uite că s-a putut printr-un tîmpit pus premier, a demontat tot ce înseamnă economia unui stat!
de ce ar fi altfel azi?
imperiul prosperă şi pe banii tăi biet truditor român, prostit de o gaşcă de golani puşi în funcţii tocmai pentru a sevi imperiului...
cale de întoacere nu există.
din momentul vînzării terenului agricol oricui din imperiu, ne-am căcat pe ea suveranitate.
ai ajuns mopul ioropiei.

dacă noua putere nu-i bagă-n pîrnaie pe vechii hoţoi... singura explicaţie ar fi
- merg pe aceeaşi mînă
s-a schimbat nimic.

[ Edited Mon Dec 10 2012, 12:56AM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF