Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Pa600 by Tudorică
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Iulian Rosca
Fri, 21 Dec 2012, 06:28PM
Registered Member #11626
Daniel Andronescu a filmat in timp real cum inregistreaza..de ce sa nu fim corecti?ne apropiem de ajunul Craciunului,haideti sa fim mai buni!Fiecare are dreptul la opinii este normal acest lucru dar trebuie sa fim corecti parerea mea...eu nu am pus mana pe un pa 600 nu imi pot da cu parerea.Dnv ati pus mana pe un pa 600? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Sarbatori fericite!

[ Edited Fri, 21 Dec 2012, 06:29PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Fri, 21 Dec 2012, 06:32PM

Registered Member #10858
IulianPa3x a scris ...

Daniel Andronescu a filmat in timp real cum inregistreaza..de ce sa nu fim corecti?ne apropiem de ajunul Craciunului,haideti sa fim mai buni!Fiecare are dreptul la opinii este normal acest lucru dar trebuie sa fim corecti parerea mea...eu nu am pus mana pe un pa 600 nu imi pot da cu parerea.Dnv ati pus mana pe un pa 600? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Sarbatori fericite!

Păi hai să fim corecți atunci, care e de fapt adevărul:

Cuslea_FM a scris ...

...cum dracu se pot explica afirmațiile lui cum că Pa600-le sună identic cu Pa3x-ul, dacă tot domnia sa afirma nu cu mult timp în urmă că în ceea ce privește sound-ul, Pa3x e, citez "alt nivel" comparativ cu tot restul seriei Pa de la Korg ...și asta tocmai fiindcă, citez "PlagIn-urile Waves fac diferența" ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif
Și atunci mă întreb eu, dacă Pa600-lui îi lipsesc cu desăvârșire acele PlagIn-uri de la Waves, atunci cum dracu mai sună el ca și Pa3x-ul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif

...Asta nu cumva înseamnă oare că stimabilul Andronescu, ori A MINȚIT atunci când a susținut acele afirmații despre sound-ul Pa3x-lui, ori MINTE acum în ceea ce spune despre sound-ul Pa600-lui ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif

Back to top
Iulian Rosca
Fri, 21 Dec 2012, 06:38PM
Registered Member #11626
Eu detin Pa3x si pot confirma ca aceste plaginuri intradevar daca sunt folosite corect schimba sunetul radical in bine,nu pot spune ca pa 600 suna identi cu pa 3x ca inca nu mi-a trecut prin mana...Eu vorbesc de pa 600 doar din ce am vazut live filmat de AD...si cred ca destul de clar si la obiect sa ne dam seama modul acestuia de inregistrare.

Back to top
ValiS
Fri, 21 Dec 2012, 06:41PM
Guest
Sincer..? Mie mi-au placut si demourile lui Tudorica..! Bineinteles,ca pa600 poate fi facuta sa sune mai bine,dar suna si asa binisor.Ramine de discutat doar la capitolul fiabilitate.Pina n-o vor hirsi baietii un an pe la nunti...n-avem de unde sti.Una peste alta,raportul calitate-pret...bun,fata de arrangerele de mii de euro..!Felicitari lui Tudorica..!

Back to top
Iulian Rosca
Fri, 21 Dec 2012, 06:45PM
Registered Member #11626
Corect,si mie mi-au placut dar tocmai asta am spus si eu..se poate mult mai bine...eu ca sa fac pa3x-ul sa sune a trebuit sa reiau cam tot de la 0.

Back to top
Cuslea_FM
Fri, 21 Dec 2012, 06:45PM

Registered Member #10858
IulianPa3x a scris ...

Eu detin Pa3x si pot confirma ca aceste plaginuri intradevar daca sunt folosite corect schimba sunetul radical in bine,nu pot spune ca pa 600 suna identi cu pa 3x ca inca nu mi-a trecut prin mana...Eu vorbesc de pa 600 doar din ce am vazut live filmat de AD...si cred ca destul de clar si la obiect sa ne dam seama modul acestuia de inregistrare.

Ocolești să răspunzi clar și la obiect și încerci să mă duci cu zăhărelul ...e evident faptul că afirmațiile lui AD sunt contradictorii ...deci, până la urmă care e de fapt adevărul:

Cuslea_FM a scris ...

...cum dracu se pot explica afirmațiile lui AD cum că Pa600-le sună identic cu Pa3x-ul, dacă tot domnia sa afirma nu cu mult timp în urmă că în ceea ce privește sound-ul, Pa3x e, citez "alt nivel" comparativ cu tot restul seriei Pa de la Korg ...și asta tocmai fiindcă, citez "PlagIn-urile Waves fac diferența" ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif
Și atunci mă întreb eu, dacă Pa600-lui îi lipsesc cu desăvârșire acele PlagIn-uri de la Waves, atunci cum dracu mai sună el ca și Pa3x-ul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif

...Asta nu cumva înseamnă oare că stimabilul Andronescu, ori A MINȚIT atunci când a susținut acele afirmații despre sound-ul Pa3x-lui, ori MINTE acum în ceea ce spune despre sound-ul Pa600-lui ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif

[ Edited Fri, 21 Dec 2012, 09:31PM ]

Back to top
Iulian Rosca
Fri, 21 Dec 2012, 06:51PM
Registered Member #11626
Adevarul este ca Korg Pa600 este o clapa care in categoria ei de pret nu are adversari la ora actuala...cu toate plusurile si minusurile pe care tu le-ai spus..Sarbatori fericite!

Back to top
ValiS
Fri, 21 Dec 2012, 06:53PM
Guest
Adevarul e ca o clapa de 1000 de euro nu are cum sa sune ca una de 3000.Si logic daca o iei.Pe mine ma intereseaza momentan doar fiabilitatea ei.Daca are claviatura lui pa50 si"bubele"lui pa800,poate costa si 500 de euro..Nu va face purici multi..!

Back to top
Cuslea_FM
Fri, 21 Dec 2012, 06:54PM

Registered Member #10858
IulianPa3x a scris ...

Adevarul este ca Korg Pa600 este o clapa care in categoria ei de pret nu are adversari la ora actuala

Asta doar dacă omitem toate minusurile expuse aici LINK: Click aici ! și faptul că Pa600-le nu oferă utilizatorului posibilitatea de a edita tonurile în clapă după bunul lui plac ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif
Ce face săracu utilizatoru' dacă vrea un ton nou http://clape.ro/images/emotes/yahoo/yahoo_confused.gif ...ori va trebui să cumpere seturi peste seturi gata făcute de la distribuitori, ori va trebui să se milogească de cineva cu Pa3 să-i facă tonurile respective !
Plus că în ceea ce privește sound-ul, un alt aspect foarte important e trecut foarte ușor cu vederea, și anume faptul că Pa600-lui îi lipsesc cu desăvârșire PlagIn-urile de la Waves, Maxx Audio & Maxx EQ Dynamic, PlagIn-uri care tot colegii korgiști susțineau că îi conferă Pa3x-ului un sunet muuult superior celorlalte modele anterioare din seria Pa !

...Și atunci, despre ce vorbim măi fraților ?!?!?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

[ Edited Fri, 21 Dec 2012, 06:59PM ]

Back to top
barbu alin
Fri, 21 Dec 2012, 06:58PM
Guest
h

[ Edited Wed, 26 Dec 2012, 11:26PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF