Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Pa600 by Tudorică
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
marianmoisii
Thu, 20 Dec 2012, 09:21PM

Registered Member #6772
D-le Cuslea intradevar tonurile semplate nu se pot edita.... ca si sampling ...Dar sunt alte functii de editare pentru sound din cate stiu,in orice caz, AD nu minte cu demourile lui si a demonstrat de nenumarate ori ca stapineste bine de tot acest brand si soundul vorbeste de la sine...una peste alta,eu zic ca acesta clapa,cu un set bun nu are cum sa nu sune bine; repet inca odata ca sa se inteleaga bine si pentru altii,nu detin acest brand deci nu castig nimic din asta...

Back to top
Cuslea_FM
Thu, 20 Dec 2012, 09:41PM

Registered Member #10858
marianmoisii a scris ...

D-le Cuslea intradevar tonurile semplate nu se pot edita.... ca si sampling ...Dar sunt alte functii de editare pentru sound din cate stiu,in orice caz, AD nu minte cu demourile lui si a demonstrat de nenumarate ori ca stapineste bine de tot acest brand si soundul vorbeste de la sine...una peste alta,eu zic ca acesta clapa,cu un set bun nu are cum sa nu sune bine; repet inca odata ca sa se inteleaga bine si pentru altii,nu detin acest brand deci nu castig nimic din asta...

Eu personal chiar sunt convins ca pretinu Andronescu NU MINTE ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif ...da' apropo, atunci cum dracu se pot explica afirmațiile lui cum că Pa600-le sună identic cu Pa3x-ul, dacă tot domnia sa afirma nu cu mult timp în urmă că în ceea ce privește sound-ul, Pa3x e, citez "alt nivel" comparativ cu tot restul seriei Pa de la Korg ...și asta tocmai fiindcă, citez "PlagIn-urile Waves fac diferența" ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif
Și atunci mă întreb eu, dacă Pa600-lui îi lipsesc cu desăvârșire acele PlagIn-uri de la Waves, atunci cum dracu mai sună el ca și Pa3x-ul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif

...Asta nu cumva înseamnă oare că stimabilul Andronescu, ori A MINȚIT atunci când a susținut acele afirmații despre sound-ul Pa3x-lui, ori MINTE acum în ceea ce spune despre sound-ul Pa600-lui ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_whistling.gif

...Și încă ceva d-le Marian, cum vă explicați dvs. că la nea Tudorică nu prea mai sună "The Prince"-ul ?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_waiting.gif

Cuslea_FM a scris ...

LINK: Click aici !

Demo-uri Pa600 by Tudorică, unde înregistrarea sound-ului e facută direct din clapă, fără a folosi plăci profesionale de sunet, fără a masteriza numic și fără ca sunetul să fie tras prin vst-uri care să dea dinamica si sa cosmetizeze sau chiar să schimbe total sound-ul finit pe care îl auzim noi în demo-uri (așa cum de altfel procedează UNII în demo-urile de prezentare a unor clape low-end care se vor a fi "MINUNI" ale anumitor branduri producătoare de aranjoare)

Mi se pare mie sau în aceste demo-uri nu prea mai sună "The Prince" ca în demo-urile d-lui Andronescu ?!

Care să fie oare motivele, ținând cont de faptul că dl. Tudorică a demonstrat în nenumărate rânduri că se cam pricepe destul de bine la aranjat atât Koarge cât și Yamahe ?!

...Deci, păreri, sugestii http://clape.ro/images/emotes/yahoo/yahoo_confused.gif

PS: Înjurăturile din partea celor care nu prea mă au la suflet le aștept "pe adresa redacției" (da' cum deocamdată n-am nici o redacție, mai bine să le stea-n gât ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif )

[ Edited Fri, 21 Dec 2012, 11:20AM ]

Back to top
marianmoisii
Thu, 20 Dec 2012, 10:04PM

Registered Member #6772
D-le Cuslea nu suna chiar ca pe 3x pro...sunt ceva diferente de sound,am vazut mai multe demouri de la Andronescu dar nu suna chiar ca pa3xpro dar suna bine totusi...legat de D-ul Tudorica, probabil ca a incarcat un set mai vechi ....poate cu sample nu asa bune ... chiar am vazut un demo unde braciul nu se auzea asa bine...sper saptamana asta sa ajunga korg pa 600 si la magazinul lor din Constanta si voi testa clapa, mai mult ce sa zic? Sa avem cantari multe si cantam pe sculele pe care ni le permitem ca si buget...

Back to top
Cuslea_FM
Thu, 20 Dec 2012, 10:13PM

Registered Member #10858
marianmoisii a scris ...

D-le Cuslea nu suna chiar ca pe 3x pro...sunt ceva diferente de sound,am vazut mai multe demouri de la Andronescu dar nu suna chiar ca pa3xpro dar suna bine totusi...legat de D-ul Tudorica, probabil ca a incarcat un set mai vechi ....poate cu sample nu asa bune ... chiar am vazut un demo unde braciul nu se auzea asa bine...sper saptamana asta sa ajunga korg pa 600 si la magazinul lor din Constanta si voi testa clapa, mai mult ce sa zic? Sa avem cantari multe si cantam pe sculele pe care ni le permitem ca si buget...

Eee, așa mai merge ...în sfârșit niște afirmații de bun simț cu care sunt de acord (sper ca după testare să împărtășești și cu noi primele impresii) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Thu, 20 Dec 2012, 11:11PM ]

Back to top
marycayne
Fri, 21 Dec 2012, 10:50AM

Registered Member #11707
Cand e made in China spune tot ce are si ce nu are. parerea mea.

Back to top
Cuslea_FM
Fri, 21 Dec 2012, 05:02PM

Registered Member #10858

Demo SET -Korg Pa 600 -Partea-I by Tudorică de la Vâlcea:

Demo SET -Korg Pa 600 -Partea-II by Tudorică de la Vâlcea:

Demo-uri noi cu Pa600 by Tudorică, unde înregistrarea sound-ului e facută direct din clapă, fără a folosi plăci profesionale de sunet, fără a masteriza numic și fără ca sunetul să fie tras prin vst-uri care să dea dinamica si sa cosmetizeze sau chiar să schimbe total sound-ul finit pe care îl auzim noi în demo-uri (așa cum de altfel procedează UNII în demo-urile de prezentare a unor clape low-end care se vor a fi "MINUNI" ale anumitor branduri producătoare de aranjoare)

Mi se pare mie sau nici în aceste demo-uri nu prea mai sună "The Prince" ca în demo-urile d-lui Andronescu ?!

Care să fie oare motivele, ținând cont de faptul că dl. Tudorică a demonstrat în nenumărate rânduri că se cam pricepe destul de bine la aranjat atât Koarge cât și Yamahe ?!

...Deci, păreri, sugestii http://clape.ro/images/emotes/yahoo/yahoo_confused.gif

PS: Înjurăturile din partea celor care nu prea mă au la suflet le aștept "pe adresa redacției" (da' cum deocamdată n-am nici o redacție, mai bine să le stea-n gât ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Fri, 21 Dec 2012, 05:22PM ]

Back to top
Iulian Rosca
Fri, 21 Dec 2012, 05:26PM
Registered Member #11626
Un pa3x poate sa sune ca un Pa50 ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ,sau un Tyros4 ca un Psr8000.
Ps-Sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun!

Back to top
Cuslea_FM
Fri, 21 Dec 2012, 05:33PM

Registered Member #10858
IulianPa3x a scris ...

Un pa3x poate sa sune ca un Pa50 ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ,sau un Tyros4 ca un Psr8000.
Ps-Sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun!

Adică, să înțeleg că insinuezi prin această afitmație că nea Tudorică nu prea se pricepe să facă Pa600-le să sune ??? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_surprise.gif

Back to top
Iulian Rosca
Fri, 21 Dec 2012, 05:35PM
Registered Member #11626
Nu,dar se poate mult mai bine!

Back to top
Cuslea_FM
Fri, 21 Dec 2012, 06:04PM

Registered Member #10858
IulianPa3x a scris ...

Nu,dar se poate mult mai bine!

Da, normal că se poate ...mai ales dacă înregistrarea sound-ului nu e facută direct din clapă, dacă se folosesc plăci profesionale de sunet, dacă se masteriză și răsmasteriză sunetul, dacă sunetul e tras prin vst-uri care să dea dinamica si sa cosmetizeze sau chiar să schimbe total sound-ul finit pe care îl auzim noi în demo-urile de prezentare ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

[ Edited Fri, 21 Dec 2012, 06:05PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF