Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| danpa80 |
|
||
![]() Registered Member #10314
Scuzele mele domnule "ady-pc". Nu am stiut ca o sa te simti jignit. Apoi subiectul e deschis la 2 ianuarie, adica dupa sarbatori. In legatura cu exprimarea,.... cred ca m-am exprimat destul de politicos si destul de explicit. Curios ca numai dumneata nu prea ai inteles ceea ce am vrut sa zic. Oricum nu mai conteaza. Multumesc lui "cantlaclapa" si lui "Romy-NT'' pentru explicatie. Am facut mai multe teste cu mai multe sunete, asta asa....ca sa va zic din mica mea experienta si doar pentru cei interesati,... Mai intai am selectat cu mousul o anumita zona din sunet, si i-am dat "auto loop", ... la unele le executa destul de binisor iar la altele era jale mare. Am luat din nou sunetul si am dat loop automat dar fara sa selectez vreo zona din ton, am dat loop automat la toate odata. Una era buna iar urmatoarea rea, apoi iarasi una buna, apoi iar urmatoarea rea si tot asa. Pana la urma am reusit eu sa fac ceva cara sa ma multumeasca, insa stiu si sunt constient ca mai am de lucrat. Acuma ...nu stiu daca in program(extreme sampler converter) exista unele setari ce privesc direct loop-ul. Poate cei care au lucrat mai mult pot sa dea un raspuns.
|
||
| Back to top |
|
||