Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Banc |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Doi olteni se hotarasc sa mearga de la Brasov pana la Bucuresti cu trenul. Se urca ei in tren, si se pun la vb. Unul dintre ei vorbea ce vorbea, si se uita pe fereastra. Vorbea ce vorbea, si iar se uita pe fereastra.... La un moment dat ii spune celalalt: -mă, ce tot te uiti pe fereastra asa atent? La care astalalt: -bă, ma uit si nu-mi vine sa cred ochilor. Mă uit la salcamii astia de pe marginea liniei...ia uite mă cu ce viteza alearga spre Brasov!!! Se uită si celălalt: -măăă că dreptate ai. Eu stii ce zic? cand venim inapoi, sa luam si noi un salcam de asta...ne scuteste de bilet. Zis si facut. Au ajuns ei la Bucuresti, si-au facut treburile, cumparaturile, Dupa care se intorc la gara. Amintindu-si de salcami, o iau amandoi pe marginea căii ferate, si gasesc un salcâm mare, si stufos... -Mă, hai să-l luam pe asta...e mare, apăi tre sa aibă si viteza. Se urcă ei in salcam si asteapta. Stau vreo ora la care unul din ei se uita la ceas si intreaba: -Oare la ce ora o avea mă plecarea?.... Mai stau ei acolo, si la un moment dat apare alt oltean la trunchiul copacului: -Da voi ce faceti acolo bre? -Păi uite, am luat si noi salcamul asta sa mergem pana la brasov.. Ala cand aude il bufneste râsul, si rade de se tăvălea pe jos: -Mă, da proști sunteti....mă da tolomaci sunteti....mă prostilor!!! Voi n-ati vazut mă ca asta e defect? |
||
Back to top |
|
||
georgggeee |
|
||
Registered Member #228
Doua prostituate stateau la agatat....un batranel tocmai trecea prin fata lor.Prostituatele: Hai tataie sa te facem fericit !...el zambind: ehee...nu mai pot...nu mai pot , ele: hai ma tataie sa vezi ca te facem sa poti !....el : nu mai pot ma fetelor....ele : uite mergem cu tine sa vedem ca suntem curioase chiar nu putem sa te facem fericit?....Pleaca batranul cu ele , le face pe amandoua vreo 2 ore, dupa care gagicile ametite : Ai vazut?! ziceai ca nu mai poti si ai putut extraordinar de bine ! la care batranul : Aaaa!! nuuu de asta ! .....nu mai pot plati !! , nu mai imi permit !...am pensia mica !
|
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
În troleibuz, o tipa începe sa tipe ca i-au fost furati banii din sutien de catre un barbat care statea în spatele ei. - Bine, dar nu ati simtit când a bagat mâna? întreaba un calator. - Ba am simtit, dar am crezut ca este om cinstit! |
||
Back to top |
|
||
costygrek |
|
||
Registered Member #9293
In luna de miere indragostitii faceau dragoste de zor… la un moment dat cand EL era peste, Ea il tot pipaia pe cap. El: - Ce tot faci? Ea: - iti caut coarnele pt ca faci dragoste ca un diavol. Dupa jumatate de ora Ea era peste si atunci El incepe sa o pipaie pe cap. Ea zambind il intreaba: - Ce faci? ... El: - Iti caut coarnele…. Ea: - De ce? fac dragoste ca o diavolita? El: - Nu!!! Esti grea ca o vaca! [ Edited Thu Oct 03 2013, 06:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Merge si asa |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu exceptia penisului. Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70 m-am resemnat in sfarsit. Acum, am 80 de ani, nenorocitele: cresc ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca. |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Casierul sinagogii rămăsese fără nici un bănuţ cu care să ajute pătura săracă. Nici în cutia de ajutorare a săracilor nu se mai introduseseră de mult bănuţi. A doua zi dimineaţa puse pe uşa sinagogii o înştiinţare: - O femeie căsătorită din cartier are o legătură cu un bărbat necăsătorit. Dacă până mâine dimineaţă nu apare o bancnotă de 100$ în cutia săracilor, voi fi nevoit să-i dezvălui numele. A doua zi a găsit in cutia săracilor 30 de bancnote de 100$, plus una de 50$, cu un bilet atasat: “Amână până mâine, ca să fac rost de bani”. |
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
petrecere de bal mascat el dornic sa mearga , ea o cam durea capul si zice - mergi tu ca eu nu m a simt prea bine, se imbraca asta in costum , mascat, merge la petrecere singur sotia dupa 2 ore isi revine si merge la o prietena sa imprumute un alt costum decat al ei si merge si ea la petrecere sa vada ce face dragul ei sot. Acesta in mijlocul petrecerii, inconjurat de fete faine , dansa, cu bere in mana, ce mai se distra omul; sotia m,erge pe langa el , danseaza impreuna, il momeste si tocmai de trezesc singuri intr o camera unde isi fac de cap, sex maxim, cu de toate ce mai .... imediat sotia pleca acasa, arunca masca imprumutata si se baga in pat. Vine sotul la 4 dimineata, rupt, obosit, vai de mama lui Sotia -ce ai dragule Ce sa am nu prea m-am distrat, sti ca fara tine nu prea ma distrez. Cum asa? Pai am fost la petrecere si intr-un sfert de ora am mers in alta camera sa joc carti cu baieti, costumatia de bal mascat i-am dat-o lu Mihai, asta a zis ca sa distrat maxim |
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
intr-un autobuz casa o batranica fara sa-si puna mana la gura de alaturi un politist - usor mamaie ca ma inghiti la care aceasta - stai linistit ca pe voi nu va'nghite nimeni |
||
Back to top |
|
||
sandu72 |
|
||
Registered Member #10805
Sa ne mai descretim fruntile...http://video.bzi.ro/video/show/cea-mai-tare-soferita-din-parcare-45305
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |