Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cum ar suna la Manele? |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cristi Audya |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici ! urmariti pana la final |
||
Back to top |
|
||
dorelclape |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6313
Bine rau se-aude clapa asta Cristi , imi inchipui cum s-ar auzi style-urile astea pe un sistem XA ! A intrat iar microbul in tine ?! hi hi hi !
|
||
Back to top |
|
||
Cristi Audya |
|
||
Guest
|
Tinand cont ca au scos Ram-ul de 128 plus 64 standard,192 mb are acum,plus ca a aparut OS 5.0A,au reparat cam tot ce le-am cerut eu cand o aveam
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Un sound de exceptie. Astia de ce nu s-au gandit sa scoata ceva calitate-pret ca cei de la Korg? Cristi cat costa acum o asemenea "jucarie" ?
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
pe bune,este cea mai tare clapa la ora actuala!..Dorele daca nu ma insel,cred ca a ajuns la vreo 2500 euro,second!..asa sound nu cred ca va mai avea vreo clapa in urmatorii 5 ani!..
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
se pare că... ''ză prince'' şi ''ză best'u'' e prin zona asta... Jucărica a sunat de la început... mai trebuiau puse la punct mici aspecte tehnice... sună de te doare inima... şi are sound'ul inconfundabil... Ketron... [ Edited Fri, 25 Jan 2013, 11:10AM ] |
||
Back to top |
|
||
florin chitara |
|
||
![]() Registered Member #8829
Fain de tot! aici este un pret: LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
Cristi Audya a scris ... Tinand cont ca au scos Ram-ul de 128 plus 64 standard,192 mb are acum,plus ca a aparut OS 5.0A,au reparat cam tot ce le-am cerut eu cand o aveam Felicitări Ketron, dacă într-adevăr au remediat carențele pe care le aveau vechile sisteme de operare, Audya = cel mai tare aranjor fabricat vreodată LINK: Click aici ! ![]() |
||
Back to top |
|
||
Cristi Audya |
|
||
Guest
|
foarte benefic la audya este ca filele wav loop nu are treaba cu memoria RAM,ele sunt redate direct de pe hdd,am vazut ca au inceput utilizatori sa-si puna SSD in locul HDD-ului,asta este foarte bine
|
||
Back to top |
|
||
Iulian Rosca |
|
||
![]() Registered Member #11626
Cristi Audya a scris ... foarte benefic la audya este ca filele wav loop nu are treaba cu memoria RAM,ele sunt redate direct de pe hdd,am vazut ca au inceput utilizatori sa-si puna SSD in locul HDD-ului,asta este foarte bine Asa da!....oricum o super clapa...un super sound...Cristi ca mod de lucru cam unde sa situeaza? |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |