Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Set AD - Korg PA 600 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
Sergiu pa2x |
|
||
Guest
|
PArerea mea e ca e f bine ca cei de la mcmusic ofera set pt clapa ca doar nu o cumpar sa cint numai bossanova si twist !!!Clapa suna foarte bine !!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
sincer, mi-ar fi plăcut set'uri pe zone... aşa ...12-15 seturi...să ai de unde alege. cu cele olteneşti pe'ici o iei în barbă... te aplaudă lumea, da' nu dansează. Şi cînd nu dansează... cînţi ca la pomană. |
||
Back to top |
|
||
Florin Galati |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6568
Fereasca Dumnezeu, sa dau 400 euro pentru un set care va merge doar intr-o jucarie. Sa fiu tampit doar, dar cum inca ma mai consider intreg la ,, cabina" , nu voi da in veci acesti bani. Pun mana si muncesc si imi voi face clapa sa sune asa cum vor muschii mei. Dar nah, lenea si comoditatea, ca sa nu mai zic si altele....... Spor la cantari pentru astfel de baieti care vor toate dea gata. De s-ar putea si nuntile sa le cante altii iar ei sa incaseze dimineata banii, ar fi perfect.
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
ValiS a scris ... In vinzarea unui produs intotdeauna exista o"politica".Acest set este politica McMusical de vinzare a produsului respectiv.Bineinteles ca toti se vor repezi la EI sa cumpere clapa cind li se ofera si un set gratuit.Altfel..te rogi de toata lumea sa te ajute cu un ton sau un ritm.Politica lor este buna si nu contravine nici unei legi.Cu"lauda"..ramine de vazut.Nu mi se pare suspect decit faptul ca se scot modele-peste-modele noi,fara sa se rezolve"bug"-urile modelelor anterioare.Si pa50 a fost o clapa"low-cost"si facuta"pe vapor"ca materiale.Asta nu a impiedicat la cumpararea produsului in numar record.Vedeti ce inseamna promovarea produsului? Grija fata de consumator ramine pe locul doi..Vorbesc de garantie,service,pret,etc.E valabil la toate brandurile.PS:Faptul ca setul este encodat de catre Korg,spune multe..! Salut ValiS si felicitari pentru postul tau echilibrat si realist! ![]() Asa vad si eu acest subiect si anume ca ceea ce fac cei care promoveaza un lucru se numeste marketing si este normal pe o piata libera sa faci/oferi ceva in plus pentru a-ti vinde produsele! Unii ofera ceva gratis ca sa le cumparam produsul, foarte bine, dar am si eu cap sa imi dau seama singur daca produsul respectiv este de calitate si daca imi satisface nevoile. Daca consider produsul ok normal ca voi cumpara de la cel care ofera ceva in plus si sa fim sinceri ca asa facem toti INDIFERENT despre ce produs este vorba! Am tot citit pareri de genul "munceste si fa-ti singur un set", pai eu am inceput sa cant la clapa de 4 luni... oare cati ani imi mai trebuiesc sa ajung sa invat sa cant suficient de bine incat sa fiu cababil sa fac primul Style nu set?! Mai mult, eu am un job care imi asigura existenta si care imi ocupa aproape toata ziua, iar clapa este un hobby...deci timpul nu-mi permite sa studiez suficient sa-mi fac un set sau poate vreau doar sa cant de placere, nu sa fac seturi sau vreo performanta cu clapa... . Deci pentru mine si pentru cei care nu sunt la nivelul la care isi pot crea propriul set, un set gata facut este cel mai potrivit, daca este gratis, inclus intr-o oferta pentru o clapa pe care o platesc, cu atat mai bine! Ca sa nu fiu inteles gresit si bagat eronat in vreo categorie de "sustinatori" sau mai bine spus de "contestatari" adaug faptul ca am microarranger si nu intentionez sa cumpar PA600 pentru ca as arunca banii pe fereastra la nivelul meu... pentru ca nu m-ar ajuta cu nimic... sa invat eu pe microarranger sa-l folosesc la 70-80% si apoi voi lua in calcul alta clapa, dar asta peste cativa ani... Revin la subiectul principal si anume ce inseamna a avea un set bun in clapa... pai este foarte important si eu acum nu-l am si abia ce invat sa modific chestii elementare la seturile pe care le-am gasit pe net si ma enervez maxim pentru ca pierd timp, pentru ca eu mi-am cumparat clapa sa invat sa cant cu ea, sa-mi acompaniez vocea, nu sa invat sa-mi fac seturi pentru ca pierd placerea de a canta! ![]() As plati pentru un set bun, asa cum am platit si pentru mini clapa, dar sper sa-l gasesc undeva... pentru ca pana acum mi s-au tot dat lectii de cum si ce ar trebui sa fac eu dupa parerile altora, dar ceea ce am nevoie (adica un set bun) inca nu... PS: Sunt de putin timp in lumea asta celor care canta la clapa, si tot de putin timp pe aici si pe alte site-uri si mi-a lasat un gust amar cate contre si cate rautacisme am citit. Am constatat din viata de zi cu zi ca oamenii s-au inrait, dar cata inversunare a generat clapa asta PA600 si cum s-au impartit toti in doua tabere, cred ca ultima data in istorie s-a mai intamplat la al doilea razboi modial (stiu ca este un exemplu fortat si nepotrivit, dar asta este constatarea unui om care poate privi din exterior!). |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Pustiulica...esti nou..! Si pe site-uri si in"breasla".N-ai sa stii cite prietenii s-au stricat datorita INTERESULUI.Ai timp sa treci prin toate...Vei avea si bucurii si dezamagiri...Important e sa nu lasi pe nimeni sa te abata de la drumul tau,daca iti place aceasta meserie,si mai ales,sa nu ai incredere in nimeni ! Rautatile si discutiile contrdictorii nu u plecat de la pa600.Cu fiecare model aparut(indiferent de brand)s-au ascutit certurile,care la un moment dat au degenerat in ura...S-a ajuns la vorbe urite si amenintari,bineinteles virtuale,si s-au rupt prietenii de multi ani datorita patimilor cu care unii isi apara interesele.TOTUL E VIRTUAL!Asta sa o tii minte de la mine...! Cu prima ocazie cind iti vei expune o parere care nu convine,vei vedea ca esti marginalizat si injurat...Nu pune la suflet si mergi inainte..! Siteurile astea au fost create pentru intrajutorare si s-au transformat in INSTRUMENTE..!Bafta sa ai si spor la treaba...Tine-te departe de "lautari".Putini sint cei cumsecade si dezinteresati..!
|
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
ValiS a scris ... ...PS:Faptul ca setul este encodat de catre Korg,spune multe..! Chiar crezi că encodarea o va face firma KORG?....Înțelegi care ar fi consecințele?...și bârfele legate de aceste consecințe? ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
@ValiS - am inteles, MULTUMESC! ![]() |
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
ady-pc a scris ... Mandocu a scris ... ady-pc a scris ... Mandocu a scris ... Minel a scris ... mandocu..ajunge tati cu atata publicitate mascata...seturi...preturi..mc music....ajunge! stim care este scopul si rolul tau pe acest site ! Minel nu fac tata publicitate,mai informez si eu colegii mie nu imi place sa mint,spun doar adevarul ceea ce pe unii ii cam deranjaza,ps nu am nici un rol pe nici un site,eu nu traiesc din muzica eu cint din placere .Pustiulica eu cred ca daca cumperi de la un magazin oarecare, o clapa ai dreptul la Garantie 2 ani ,nu conteaza ca nu ai luat clapa de la reprezentata din Romania,daca ai probleme cu clapa te duci la magazinul de unde ai luat clapa si sunt obligati sa ti-o repare .In privinta setului lui Daniel de pa600 cei de la Ms musical pot sa iti de-a raspunsul si cred ca au dreptul sa vinda acel set cum vor si la cine vor,eu asa cred cel mai bine e sa te interesezi si o sa iti de-a ei raspunsul. D-l Plutonier Capsuna las-o bre ca merge asa... Sanatate nenea Dj Ady ,poate la vara iti imping vreo vizita si facem o bauta amindoi asa ca colegii de site uri. pentru "caco"exista toaleta publica cat despre impins dute in valea jiului ca au nevoie la vagoneti...referitor la invitatia de a face o bauta vezi sa nu te alegi cu o batuta frumoasa ca la moldova veze-ti de tamplaria ta ca nu nu prezinti garantie cel putin morala... Sanatosi sa fim Dj Ady pina la sfirsitul lui August ca vin acasa si facem si o batuta ca la Moldova cum spui tu daca vrei nu este nici o problema iti dau si adresa mea poti sa-l intrebi pe Nelu unde stau sau daca nu il intreb eu unde stai tu,in privinta timplariei eu nu lucrez asa ceva eu lucrez in schele metalice si cu garantia morala laso mai incet ca nu e ca tine vezi-ti de vindutul la negative si mai lasate de povesti de acestea, ai vazut c-am multe filme . |
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Guest
|
Mandocu a scris ... ady-pc a scris ... Mandocu a scris ... ady-pc a scris ... Mandocu a scris ... Minel a scris ... mandocu..ajunge tati cu atata publicitate mascata...seturi...preturi..mc music....ajunge! stim care este scopul si rolul tau pe acest site ! Minel nu fac tata publicitate,mai informez si eu colegii mie nu imi place sa mint,spun doar adevarul ceea ce pe unii ii cam deranjaza,ps nu am nici un rol pe nici un site,eu nu traiesc din muzica eu cint din placere .Pustiulica eu cred ca daca cumperi de la un magazin oarecare, o clapa ai dreptul la Garantie 2 ani ,nu conteaza ca nu ai luat clapa de la reprezentata din Romania,daca ai probleme cu clapa te duci la magazinul de unde ai luat clapa si sunt obligati sa ti-o repare .In privinta setului lui Daniel de pa600 cei de la Ms musical pot sa iti de-a raspunsul si cred ca au dreptul sa vinda acel set cum vor si la cine vor,eu asa cred cel mai bine e sa te interesezi si o sa iti de-a ei raspunsul. D-l Plutonier Capsuna las-o bre ca merge asa... Sanatate nenea Dj Ady ,poate la vara iti imping vreo vizita si facem o bauta amindoi asa ca colegii de site uri. pentru "caco"exista toaleta publica cat despre impins dute in valea jiului ca au nevoie la vagoneti...referitor la invitatia de a face o bauta vezi sa nu te alegi cu o batuta frumoasa ca la moldova veze-ti de tamplaria ta ca nu nu prezinti garantie cel putin morala... Sanatosi sa fim Dj Ady pina la sfirsitul lui August ca vin acasa si facem si o batuta ca la Moldova cum spui tu daca vrei nu este nici o problema iti dau si adresa mea poti sa-l intrebi pe Nelu unde stau sau daca nu il intreb eu unde stai tu,in privinta timplariei eu nu lucrez asa ceva eu lucrez in schele metalice si cu garantia morala laso mai incet ca nu e ca tine vezi-ti de vindutul la negative si mai lasate de povesti de acestea, ai vazut c-am multe filme . esti tare in gura ca hohnerul la obiceiuri tamplarule...cat despre D.J-ieala n-ar fi rau caci cu criza asta as mai face un ban amarat...tot o dai cu negativele care le vand ce te tot introduci esti cumva supozitor? merg cu negative la nunta din cauza unuia ca tine care nu deosebeste majorul de minor si dupa 20 ani de cantat nici gara mica nu o poti face life...dar pretenul ala al tau cum s-o numi care a stat 2 zile la un revelion si a schimbat melodiile de la ironizat unul spunandu-i ca ai mai trebuie un buton pe clapa si devine inginer de sunet ai? iti spun eu... clapo-d.j un fel de struto-camila in ale muzici...tu pretenul tau si mare boss pe care il slugaresti va invit sa-mi faceti o suflare ca tot voiam sa indrept un mi bemol(sax) |
||
Back to top |
|
||
Florin Galati |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6568
Se pare ca iar avem descarcari de nervi pe aici. Domnii admini, chiar nu se poate face nimic?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |