Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Set AD - Korg PA 600
Go to page   <<      
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Mandocu
Tue, 05 Mar 2013, 10:47PM
Guest
ady-pc a scris ...

Mandocu a scris ...

ady-pc a scris ...

Mandocu a scris ...

ady-pc a scris ...

Mandocu a scris ...

Minel a scris ...

mandocu..ajunge tati cu atata publicitate mascata...seturi...preturi..mc music....ajunge!
stim care este scopul si rolul tau pe acest site !

Minel nu fac tata publicitate,mai informez si eu colegii mie nu imi place sa mint,spun doar adevarul ceea ce pe unii ii cam deranjaza,ps nu am nici un rol pe nici un site,eu nu traiesc din muzica eu cint din placere .Pustiulica eu cred ca daca cumperi de la un magazin oarecare, o clapa ai dreptul la Garantie 2 ani ,nu conteaza ca nu ai luat clapa de la reprezentata din Romania,daca ai probleme cu clapa te duci la magazinul de unde ai luat clapa si sunt obligati sa ti-o repare .In privinta setului lui Daniel de pa600 cei de la Ms musical pot sa iti de-a raspunsul si cred ca au dreptul sa vinda acel set cum vor si la cine vor,eu asa cred cel mai bine e sa te interesezi si o sa iti de-a ei raspunsul.

D-l Plutonier Capsuna las-o bre ca merge asa...

Sanatate nenea Dj Ady ,poate la vara iti imping vreo vizita si facem o bauta amindoi asa ca colegii de site uri.

pentru "caco"exista toaleta publica cat despre impins dute in valea jiului ca au nevoie la vagoneti...referitor la invitatia de a face o bauta vezi sa nu te alegi cu o batuta frumoasa ca la moldova veze-ti de tamplaria ta ca nu nu prezinti garantie cel putin morala...

Sanatosi sa fim Dj Ady pina la sfirsitul lui August ca vin acasa si facem si o batuta ca la Moldova cum spui tu daca vrei nu este nici o problema iti dau si adresa mea poti sa-l intrebi pe Nelu unde stau sau daca nu il intreb eu unde stai tu,in privinta timplariei eu nu lucrez asa ceva eu lucrez in schele metalice si cu garantia morala laso mai incet ca nu e ca tine vezi-ti de vindutul la negative si mai lasate de povesti de acestea, ai vazut c-am multe filme .

esti tare in gura ca hohnerul la obiceiuri tamplarule...cat despre D.J-ieala n-ar fi rau caci cu criza asta as mai face un ban amarat...tot o dai cu negativele care le vand ce te tot introduci esti cumva supozitor? merg cu negative la nunta din cauza unuia ca tine care nu deosebeste majorul de minor si dupa 20 ani de cantat nici gara mica nu o poti face life...dar pretenul ala al tau cum s-o numi care a stat 2 zile la un revelion si a schimbat melodiile de la ironizat unul spunandu-i ca ai mai trebuie un buton pe clapa si devine inginer de sunet ai? iti spun eu... clapo-d.j un fel de struto-camila in ale muzici...tu pretenul tau si mare boss pe care il slugaresti va invit sa-mi faceti o suflare ca tot voiam sa indrept un mi bemol(sax)

../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif Tu vorbesti ba teparule ca vreai sa-ii dai teapa cu bani dar nu l-ai gasit de fraier:)) ca ramineai fara scule dupa cite imi aduc aminte ,a si cu tine nu as merge la cintat poate dupa ce te lasi de baut si iti mai revii la cap ....... si cu faza cu suflatul sa iti sufle aia cu coasa la 2 metri sub pamint asa poate iti mai revii

Back to top
admin
Wed, 06 Mar 2013, 12:10AM

Registered Member #1
Terminati ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_waiting.gif

Back to top
ady-pc
Wed, 06 Mar 2013, 05:55AM
Guest
admin a scris ...

Terminati ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_waiting.gif

din punctul meu de vedere am terminat admin...si desigur nu eu am inceput polemica. dar nici neica nimeni asta care are un rol bine stabilit pe acest site si anume sa promoveze bascalia asta de pa600 ...nu am vazut sa ajute pe cineva datorita faptului ca el la randul lui trebuie ajutat la nivelul superior si ala sa fie de specialitate...nu am cantat niciodata cu amaroi asta (poate in visele lui la un avort sau divort ca numai acolo am fi putut,pentru ca nu se cer cunostinte muzicale) stiu ca este din valcea dar nu il cunosc personal.

[ Edited Wed, 06 Mar 2013, 06:50AM ]

Back to top
ValiS
Wed, 06 Mar 2013, 07:05AM
Guest
Threadul este inchis din motive evidente..!

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF