Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
MUFA RUPTA IN KORG PA3XPRO HELP! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
soososec |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8752
Salutare colegi, weekendul aceasta am cantat la un majorat si DJ-ul s-a bagat el sa-mi stranga clapa cat nu am fost acolo fara sa stiu! Nustiu ce a facut dar a ramas capul de la mufa Jack mare in clapa.. Cum sa o scot? Trebuie desfacuta clapa ? O pot da cuiva daca trebe desfacuta ( d-lui Sandu Rus ) dar sper sa nu fie nevoie! Multumesc anticipat!
|
||
Back to top |
|
||
dorelclape |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6313
Nasol . . . ai incercat sa vazi daca se infileteaza capul ?! |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10487
du-te la Sandu sa-ti desfaca clapa si din interior se poate scoate usor
|
||
Back to top |
|
||
florinbilu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11069
incearca cu putina picatura pe capatul ramas,dar cu grija sa nu curga in clapa(e ca-m riscant dar ar fi o varianta) tine apasat pana se-n tareste
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #25
fii atent!...treaba asta am patit-o si eu!...trebuie doar putina indemanare!...am bagat cu atentie un holdsurub in mufa si am invartit cu grija pana cand am fost sigur ca s-a prins capatul jackului ramas inauntru, de varful acestuia si restul a fost ''floare la ureche''! mie mi-a ramas capatul jackului in mufa de casti...si eram si eu la fel de speriat!....dar cu putina atentie am reusit o treaba simpla fara sa fiu nevoit sa desfac clapa!...acum sincer!...mai depinde si de tipul jackului si ce fel e capatul acestuia...la mine era doar varful lui! [ Edited Tue, 19 Feb 2013, 06:14PM ] |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10218
treaba cu desfacutul clapei e inutila.am patit si eu da cu alt model de clapa.mufele mama sun capsate inauntru .pe unde aintrat pe acolo trebuie sa si iasa.din interiorul clapei nu merge.metoda cu holdsurubu am aplicato si eu cu succes.
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
nu e nimic nasol stai calm se rezolva bn inteles nu la meseriasi gen Dorel cel din reclama. incearca la cineva cu experienta.
|
||
Back to top |
|
||
KILUI |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11096
dacă ai partea rămasa de la Jack încearcă sa înfiletezi la loc dacă nu e încearcă cu un hol-șurub mai lung de minim 5 cm gen cum este cel folosit la ri-gips-carton sau o penseta folosita în mecanica fina sau electronica ideal ar fi sa așezi clapa ușor cu mufele perfect în sus și cineva sa te ajute cu o mica lanterna sa nimerești capul pentru ca e posibil sa se fi răsucit în alta pozitie în urma transportului ! Partea buna este ca nu are cum sa ajungă vîrful de la jack în interior la montaje sa facă scurt . ![]() [ Edited Wed, 20 Feb 2013, 12:08AM ] |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
Daca unu rezolvi, poti scoate din clapa afara placuta cu mufele de Output si sa mergi la un electronist sa schimbe in final mufa mama jack, care tot ce este posibil sa fie si crapata sau sparta in urma acelui sock!(verifica)
|
||
Back to top |
|
||
mishone |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11249
Am patit-o si eu si am reusit sa o scot cu ajutorul unei aschii de brad pe care am ascutit-o cu aproximatie la grosimea interiorului partii metalice,putin conic.Am introdus-o usor rotind spre dreapta ,iar cand am tras-o afara,am scos si capul mufei.Trebuie sa ai rabdare!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |