Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg | 
	 | 
	<< Previous thread | Next thread >> | 
| MUFA RUPTA IN KORG PA3XPRO HELP! | ||
| Go to page << | |
| 

Moderators: admin, pustiulica, angelitto

| 

| Author | Post | ||
| sarac.lipit | 

| 
	||

![]() Registered Member #45 
	se pune clapa pe cant cu mufa-n sus o sursă de lumină o şurubelniţă subţire dacă vezi bucăţica.. pui o picătură superglue pe şurubelniţă, o laşi 5 minute şi tragi [ Edited Wed, 20 Feb 2013, 03:22PM ]  | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| soososec | 

| 
	||

![]() Registered Member #8752 
	Vai, va multumesc mult m-ati calmat mult, o sa incerc varianta cu hol-surubul! Stima si respect tuturor colegilor!!
	 | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| cantlaclapa | 

| 
	||

![]() ![]() Registered Member #10487 
	ai grija Raul  lucreaza finut sa nu strici  mufa  mama ca  nu e bine ... | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| Florin Galati | 

| 
	||

![]() Registered Member #6568 
	Sper sa ne anunti si pe noi daca ai rezolvat problema. Cine stie , poate mai patim si noi aceste chestii si sa stim macar cum sa procedam.
	 | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| ValiS | 

| 
	||
| 

Guest
	 | 
	Si eu am un virf de jack ramas intr-un canal la Dynacord.Sint interesat de rezolvare..!
	 | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| nandor | 

| 
	||

![]() Registered Member #1702 
	Ieri am  citit aici despre problema, si astazi am patit si eu, un varf de jack mi-a ramas in mixerul ProelM500, dar am reusit sa-l scot multumita ideilor citite, si calmului meu. Tot cu un holsurub.
	 | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| Kariciu | 

| 
	||

![]() Registered Member #8683 
	Eu asa am cumparat o scula de la niste domni. In primul rand nu mai folosi mufe ieftine. Eu am desfacut-o, am deslipit jack-ul de pe placa, i-am scos capacul si am impins restul de jack afara. Dupa aia i-am pus capacu, l-am lipit inapoi pe placa si gata.
	 | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| NicuChiriac | 

| 
	||

![]() Registered Member #712 
	soososec a scris ... Salutare colegi, weekendul aceasta am cantat la un majorat si DJ-ul s-a bagat el sa-mi stranga clapa cat nu am fost acolo fara sa stiu! Nustiu ce a facut dar a ramas capul de la mufa Jack mare in clapa.. Cum sa o scot? Trebuie desfacuta clapa ? O pot da cuiva daca trebe desfacuta ( d-lui Sandu Rus ) dar sper sa nu fie nevoie! Multumesc anticipat! Salut. Mi s-a intamplat candva chestia asta la o clapa si am procedat la scoaterea "capului" de la jack apeland la un surub lung, unul din cele care se folosesc pentru prinderea rigipsului. Exista si modele lungi, de 3,5-4cm. Important este ca acel varf al jack-ului sa nu se fi rasucit, pentru ca in acest caz poti sa-l scoti de acolo doar desfacand clapa. Succes. E interesanta ideea cu superglue, dar daca nu ai indemanare, risti sa compromiti mufa clapei.  | 
	||
| Back to top | 
	 | 
	||
| Go to page << | |