Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
O mica problema korg pa600 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Minel |
|
||
Guest
|
in curand pe micile ecrane:potop de injuraturi la problemele legate de acest model..sant doi baieti care le detin,si au inceput sa se planga ca se blocheaza in timp ce canta,iar touch-ul o ia razna..urmeaza ramii.sa vedem cum se va rezolva si problema asta,stiind faptul ca ei se afla direct "lipiţi" pe placa de baza.
|
||
Back to top |
|
||
UNIVERSALM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9858
Asa le trebuie, cine i-a pus!
|
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
Am un coleg mi-a spus ca vrea s-o dea pa 600-pe NV- probleme nene.
|
||
Back to top |
|
||
UNIVERSALM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9858
6ase6ase ce inseamna -NV- ? scuze
|
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
nevazute -adica sa nu se stie de ce probleme are clapa-pe afisaj apare fond apoi iar scrisul si tot asa |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
apocalipsa a inceput!!!! ![]() |
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Guest
|
pai eu stiam ca a trecut dar daca spui tu ca acum incepe,te cred pe cuvant. |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
ady cateodata chiar nu te inteleg,sincer...esti ironic cu mine?....nu e prima data cand postezi la raspunsurile mele cu o doza de ironie..spune-mi si mie,care este problema ta? uite un alt exemplu; LINK: Click aici !
[ Edited Thu, 28 Feb 2013, 06:47PM ] |
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Guest
|
Minel a scris ... ady cateodata chiar nu te inteleg,sincer...esti ironic cu mine?....nu e prima data cand postezi la raspunsurile mele cu o doza de ironie..spune-mi si mie,care este problema ta? uite un alt exemplu; LINK: Click aici ! scuze Minele poate m-am exprimat incorect de fapt vroiam sa spun ca cea anuntata de maiasi este o nimica toata pe langa ceea ce se prevesteste pentru pa600...departe de mine gandul sa te ironizez.toata stima |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10487
chiar asa sa fie probleme deja cu ele ? clape noi ?? pai de ce nu ies sa spuna pe bune cei care le au si au probleme cu ele ? mai bine mai lasa inca o gramada de oameni sa pateasca la fel ?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |