Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Amplificator digital vs analog
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Thu, 21 Mar 2013, 07:40PM

Registered Member #45
nouă...nouă da' dacă ar spune şi ce tip de praştie dijitală au pus...
doar din vorbe...au nenorocit şi ţara asta unii tolomaci ajunşi miniştri doar că au lehăit pe televiziuni...da'n fne, pentru a vinde un ştift... spui despre el orice...

[ Edited Thu, 21 Mar 2013, 07:42PM ]

Back to top
victor_petrescu
Thu, 21 Mar 2013, 11:16PM

Registered Member #1769
@bebykorg e exact invers treaba cu mixerele digitale vs analogice.evident la modul general.nici un digital pana acum nu suna la fel de bine ca un analog din cel mai simplu motiv.
la digitale semnalul este descompus in informatie digitala si refacut in analog.la analog nu.
personal am folosit mixer digital multi ani,am umblat si cu modele de fite(yamaha ls9).comparativ cu analogul pe care il am acum(soundcraft ghost 24)sunetul este enervant de diferit in mai prost.
asta nu inseamna ca in viitorul apropiat nu o sa trec iarasi la digital.am ochit deja allen&heat i live ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

astia cred ca se refera prin amplificare digitala la faptul ca e filtrata(crossoverizata)
am avut o putere crown xti4000 care avea crosover intern digital si alte optiuni digitale.

[ Edited Thu, 21 Mar 2013, 11:23PM ]

Back to top
sarac.lipit
Fri, 22 Mar 2013, 08:09AM

Registered Member #45
biamplificate sau crossover'ate?
că iar amestecăm carne de cal în vită şi iese carne de porc în peşte

cu biamplificarea m-am lămurit ...din 2 sisteme diferite italiene... la ambele înaltele se blochează pe microfoane.... la puteri mici, 200W...

[ Edited Fri, 22 Mar 2013, 08:14AM ]

Back to top
huzumsorin
Fri, 22 Mar 2013, 10:48AM

Registered Member #8800
nandor a scris ...

In cartea tehnica scrie: Tutti i diffuzori Art 3 Series MK III sono equipaggiati con un amplificatore digitale di nuova generezione da 400Watt....

Nu te contrazic . Dar eu in specificatiile alea nu am gasit nimic in care sa reiasa ca este digital amplificatorul .

Back to top
nandor
Fri, 22 Mar 2013, 07:48PM
Registered Member #1702
Parerea mea este, ca deocamdata nu prezinta un avantaj faptul ca are amplificator digital, nefiind destul de cunoscut, cu tote ca si eu am un RCF ART315 MKIII.
Ce am mai auzit, ca nu este nevoie de transformator pentru alimentare, asemanator incarcatorilor de telefoane. Astfel productia este si mai ieftina, este in curs de perfectionare...

Back to top
sarac.lipit
Fri, 22 Mar 2013, 09:10PM

Registered Member #45
surse în comutaţie se numesc.
sunt OK, lucrează cu orice tensiuni.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF