Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland BK9 ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
mdea, au rămas la anii '80. asta e... pentru alţii. din drawbarr sigur nu prinzi o nuntă pe aici... |
||
Back to top |
|
||
Cristi Audya |
|
||
Registered Member #275
Sa speram ca nu s-a terminat ,,Anul Aranjoarelor Roland''asa cum se anunta anul trecut
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
firma Roland dispune la momentul actual,de ingineri slab pregatiti in lupta cu celelalte branduri.chiar nu au putut sa observe ca celelalte competitoare au rupt vanzarile in estul europei?. pacat de soundul rolandului!
[ Edited Thu Apr 04 2013, 09:52PM ] |
||
Back to top |
|
||
danROE50 |
|
||
Registered Member #10887
nu e deloc o clapa rea, chiar suna binisor, dar nu isi merita banii,... astept sa ajunga la pretul ei corect (hai, max 1000e) si atunci as cumpara una. cat despre displayuri...mai bine punea unu si bun. |
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
Registered Member #6772
roland oricum nu face treaba pina la capat ...sa ne aducem aminte de gw8 .. cat tam tam sa facut ... si ulterior nu au fost in stare sa scoata un update calumea pentru acest model...sau cine stie,poate e doar nesimtire... un alt aspect care am observat ca nu sa prea vorbit de el pe forumuri este faptul ca aceste ''noi '' modele de aranjoare nu sunt deloc fiabile... personal am schimbat la clapa mea in fiecare an cel putin un buton... va intreb daca este firesc asa ceva la un brand care se respecta... pina la urma sunt banii nostri pe care acesti indivizi nu nii mai dau inapoi oricum... si modelul acesta ''nou'' pare mai degraba vechi... ca sa nu mai vorbesc de pret ...nu fac reclama niciunui brand ...dar roland la capitoul aranjoare este sub celelalte branduri.
[ Edited Thu Apr 04 2013, 07:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
La sound nu e cu nimic sub celelalte branduri.Roland a ramas in urma doar cu capitolul"sampler".In rest..ascultati un pian Roland..!!! Insa pretul (peste 2000 de E)pe care l-am vazut pe acel site...e total nesimtit..!Sa vedem ce pret ai face reprezentanta..!
[ Edited Thu Apr 04 2013, 06:42PM ] |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
Geo_pa2xpro a scris ... despre fr8x nicio parere ? Sa-l vedem pe Paulica cu el in brate si dup-aia apar parerile Oricum fr8x-ul asta va da bine la noi.O parere personala de pe acum. Daca nu incearca sa se ridice cu ceva mai pretentios,Roland pierde mult teren si nu doar la noi in tara.In toata zona balcanilor .Cu toate ca au incercat ei cate ceva pt zona asta ,yamaha si korg le-a luat fata si se departeaza repede de ei.Nu-s fanul niciunui brand anume ,de la fiecare mi-a placut cate ceva .Daca e concurenta mare intre branduri ,sa avem si noi,utilizatorii de castigat ceva .Pretul ala este chiar foarte mare pt ceva neiesit din comun (pt gusturile romanilor). Ma refer la BK9 [ Edited Thu Apr 04 2013, 06:53PM ] |
||
Back to top |
|
||
Tudorut |
|
||
Guest
|
Clapa asta chiar suna !
|
||
Back to top |
|
||
adt |
|
||
Registered Member #10086
Ca si sunet nu suna rau clapa asta bk9,dar problema la noi este ca pe langa cei 2000 euro cat se specifica ca este mai trebuie sa punem bani sa ne luam un modul sau o alta clapa cu sampler ca sa avem si noi tonurile de care avem nevoie,iar ca pret la noi nu merita mai mult de 1000 de euro;apropo nu am vazut in specificatii cat are polifonia,clapele daca sunt semigrele sau usoare,numai bine
|
||
Back to top |
|
||
kondorl |
|
||
Registered Member #3860
Nu as vrea sa fiu rautacios, sunt detinator de Roland, dar la pretul la care se situeaza BK 9, sunt sigur ca poti sa iti achizitionezi un GW8 sau BK5 impreuna cu un modul BK7 si un procesor de voci BOSS VE 5 si iti raman mai si raman bani. Fara a mentiona ca poti gasi chiar si un Tyros 3 folosit la acest pret. Iar in legatura cu ce spunea marianmoisii, nici un brand nu e interesat sa faca un update care sa depaseasca un produs proaspat scos pe piata, chiar daca acest lucru este posibil. Numai bine
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |