Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland

<< Previous thread | Next thread >>
Roland BK9 ?
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
padys78
Thu Apr 04 2013, 09:44PM

Registered Member #200
AM AJUNS LA O CONCLUZIE : Echipa de proiectare de la ROLAND sectiunea ARRANGER sunt platiti de YAMAHA si KORG .Altfel nu-mi pot explica aragazu asta cu patru ochi de l-au scos pe piata azi.Pacat ca la sunet e bine,dar sa-l numesti HIGH END Arranger si sa nu pui nici macar aftertouch la claviatura pe el ....OFFF OFFF MAI MAIII ....Iar pretul e de-a dreptul beton 2000 euro
WE ARE BACK !!! dar cred ca au gresit data si s-au intors in 2003 nu in 2013

[ Edited Thu Apr 04 2013, 09:47PM ]

Back to top
KILUI
Thu Apr 04 2013, 11:01PM

Registered Member #11096
Părerea mea e ca au cam dat cu nuca de perete ! Eu sunt utilizator de instrumente Roland dar câteodată nu-i înțeleg deloc.... cu părere de rău :-q

Back to top
aurelianovici
Fri Apr 05 2013, 01:20PM

Registered Member #925
tot ce e arranger e jucarie de casa , sa si Pa3 si tyros 4 de altfel, numai ca necazul si imprejurarile ne-a facut sa mergem sa cantam cu jucarii...parerea mea

Back to top
Tudorut
Fri Apr 05 2013, 02:50PM
Guest
Corect ce zici. Multi canta acasa la neveste si se lauda pe net cu nu stiu ce seturi, demo etc. Altul cun Un PA50, PSR740, Exr, merge si canta nunti si isi vede de treaba. Nimic discutat obiectiv n-am vazut in threadul asta. Daca clapa nu are secventer deja e aruncata la gunoi, daca drawbarul nu aduce nunti nu e buna. Poate aduce un display de EM 200- stricat! Mi-as fi dorit o discutile tehnica cu ceea ce se stie pana acum despre clapa. S-a discutat si depsre pret. Intr-adevar daca erau un pic mai atenti la concurenta trebuia lasat mai jos. Clapa nu a fost conceputa pentru zona balcanilor. Dar va asigur ca se poate canta oriunde cu ea o sa aiba tonuri beton. Avantaj claviatura plus cei 9.4 kg care o fac usor de carat la evenimente. Eu astept o lista de tonuri dupa care probabil voi mai interveni in aceasta discutie. Dar nu in zeflemea si daca am Korg sa o arunc imediat la gunoi pentru ca am un tambal si braci semplat. La tonuri proprii s-ar putea sa dea lectii usturatoare celor care barfesc. Timpul ca decide vom trai si vom vedea.

Back to top
cantlaclapa
Fri Apr 05 2013, 03:12PM

Registered Member #10487
are un sound placut clapa si la aspect e de nota 10 cel putin mie i-mi place mult

Back to top
marianmoisii
Fri Apr 05 2013, 06:25PM

Registered Member #6772
prefer sa imi iau korg pa 600 decat sa arunc banii pe geam...m-am fript cu gw-8-ul destul...si daca ipotetic vorbind as mai patio odata cu cu cei de la roland i-as da in judecata, si asta ar fi valabil pentru orice brand care nu respecta clientii; aviz amatorilor, la momentul acesta in ce priveste raport calitate pret pa 600 este cu mult peste acest model nou de la roland care numai nou mai pare...

Back to top
ValiS
Fri Apr 05 2013, 06:43PM

Registered Member #4
Marianmoisii...nu intereseaza aspectul..! Marele lui minus-samplerul.Dar un plus extraordinar-placa de sunet..! Aici nu prea suporta comparatii..!

Back to top
JanoshD
Fri Apr 05 2013, 06:47PM
Guest
Dupa cum te stiu de pe site mai repede o sa ajungi sa-i dai in judecata pe cei de la Korg. Dar daca esti lautar nu muzicant te inteleg. Iti trebuie doar 4 maxim 5 tonuri. Te asigur ca e nou si ca tonuri onboard rivalizeaza cu clapele de top. La pret e fiecare cum priveste problema. Si mie mi se pare un pic piparat dar hai sa vedem numai clapa asta ca aici depsre asta se discuta. La multi le-ar ajunge o clapa pe care sa scrie SAMPLER sa poti baga 10-20 de tonuri si salutare la neamuri. La lautarie merge.

Back to top
ady-pc
Fri Apr 05 2013, 06:49PM

Registered Member #9870
marianmoisii a scris ...

prefer sa imi iau korg pa 600 decat sa arunc banii pe geam...m-am fript cu gw-8-ul destul...si daca ipotetic vorbind as mai patio odata cu cu cei de la roland i-as da in judecata, si asta ar fi valabil pentru orice brand care nu respecta clientii; aviz amatorilor, la momentul acesta in ce priveste raport calitate pret pa 600 este cu mult peste acest model nou de la roland care numai nou mai pare...

ipotetic... daca as fi clapar si m-as desfasura cu precadere pentru muzica usoara care ocupa primul loc in preferintele mele si ar trebui sa renunt spre exemplu la bk9 as alege audya sau yamaha...

Back to top
JanoshD
Fri Apr 05 2013, 07:01PM
Guest
Cine are bani sta in fata ! Si mie imi place Audya dar nu-mi place pretul. Oricum gusturile nu se discuta. Fiecare cu parerea lui.

ValiS a scris ...

Marianmoisii...nu intereseaza aspectul..! Marele lui minus-samplerul.Dar un plus extraordinar-placa de sunet..! Aici nu prea suporta comparatii..!

Mie imi place aspectul clapei. E interesant cum arata si are butoane la indemana.

[ Edited Fri Apr 05 2013, 07:06PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF