Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cum se explica "oboseala precoce" a claviaturii Korg Pa600? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
kissata |
|
||
Registered Member #1271
No problem! Șase ani tastatură Roland G70, similare pentru! |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
tre sa fie o solutie....nici macar nush, are arcuri? Ca daca ar avea, le-ai putea schimba cu altele de pa60, sau80....sau contactele, poate gasesti altele de mai buna calitate. Sunt sigur ca nu-i din cauza materialului din care sunt confectionate clapele...parerea mea!
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
N-are arcuri..!E claviatura turnata..! Se indoaie din plastic..!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
doar n-o fi ca la PSR 750... ? multe clape albe printre cele negre...toate prinse la un capăt...? Dacă-i aşa, nu prea are ce obosi... ori se rupe, ori ... e plasticu' românesc...? |
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
Eu mă întreb oare ce-ar mai rămâne din "Pa600-le Minune" dacă ar intra pe mâna băiatului ăsta: P.S. [ Edited Tue, 16 Apr 2013, 10:42PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Problema e destul de gravida... Este optiunea unui midi controller iar claviatura clapei o mai stergi de praf din cand in cand. !
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
@ Cuslea_FM: - Ar fi clapa de unica folosinta >> L-ar tine fix o nunta!
|
||
Back to top |
|
||
Iulian Rosca |
|
||
Registered Member #11626
Morojac de ce nu pui problema si pe site-ul Korg (cel vecin)?
[ Edited Wed, 17 Apr 2013, 06:53AM ] |
||
Back to top |
|
||
mr.morojac |
|
||
Registered Member #11959
IulianPa3x a scris ... Morojac de ce nu pui problema si pe site-ul Korg(cel vecin)? Ca sa nu fiu acuzat de postare repetata Problema am "cules-o" de acolo. [ Edited Wed, 17 Apr 2013, 06:53AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Important e ca suna ce? Suna a gol in buzunare? A gol in capetele seci ? Frate, pai mai pui 200 euro si iei un T2 care bate la .. orice chinezaria asta.. Doamne.. Astia au uitat ce criza e!!! Pai cum adica "doar 1000e" ?? Daca era 1000ron, jos palaria.. pe bune.. Dar 1000e ?? Si are 96mb de sampler? ))))))))))))) Ma cat de prost sa fi, sa scoti o clapa care are aproape cat varianta fara un ZERO ? Adica pa600 are cat pa80 aproape.. DE CE AS DA 1000E pe PA600? CAND AS PUTEA LUA SH PA80, daca as fi fan King-Kongur ? Nu pe bune? DE CE? Si am eu impresia ca la pa80, claviatura e mai buna VECHE, decat asta NOUA? Hmm... Doamne, ma uit la Yamaha si ma intreb, OARE AU DAT SPAGA SA SE TAMPEASCA RESTUL FIRMELOR ?? Yamaha da clasa la ora actuala tuturor, pe toate planurile, aranjor sau workstation. XF RUPE, T4 RUPE. Bravo lor.. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |