Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cum se explica "oboseala precoce" a claviaturii Korg Pa600? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
cminor a scris ... Cuslea_FM a scris ... Ia mai dați-le dracu de claviaturi că ș-așa cei care cumpără Pa600-le nu prea folosesc clapele ...ei mai mult apasă pe butoane (în special alea de la returnelele pe style și de la mp3-player) Florine !!! Mai nebun ca mine esti vere.. Tare de tot asta !!! Acum din nou revin.. si spun... Luati-va ce vreti, dar FOLOSITI-LE !!! Ți-a plăcut?! Astea-s "variațiuni" din volumul "Bate șaua să priceapă ...CANGURU" |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Va rog frumos sa va intoarceti la o discutie tehnica argumentata. Totusi cei care au dat 1000 de Euro sunt bani si aia destul de greu de castigat nu trebuie sa-i jignim. Sa incercam sa discutam fara ironii, apropouri, jigniri. Multumesc !
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
o întrebare tehnică... - în cît timp i se înjumătăţeşte ... preţul? (am io idei multe de îmbinări şi dezbinări luate cîte 2... EM+PA = PEMA2600 seria SL îmbunătăţită dăluxe-pro!) [ Edited Fri, 19 Apr 2013, 09:22PM ] |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
...PS:Vezi threadu"noua T4"....Baieti buni acolo...!
|
||
Back to top |
|
||
mr.morojac |
|
||
Registered Member #11959
sarac lipit a scris ... o întrebare tehnică... - în cît timp i se înjumătăţeşte ... preţul? (am io idei multe de îmbinări şi dezbinări luate cîte 2... EM+PA = PEMA2600 seria SL îmbunătăţită dăluxe-pro!) In 3 ani ajunge la 500 de màrci. |
||
Back to top |
|
||
rayzen29 |
|
||
Registered Member #12936
e varza clapa
|
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
Registered Member #6772
Am studiat un pic...'' problema'' si se pare ca pa600 e ok...probabil ca unii au avut ghinionul sa prinda un produs cu vicii de fabricatie...insa din informatiile mele produsul peransamblu e ok, un prieten detine acesta clapa de ceva vreme.. singura problema.. daca pot spune asa,este sa te obisnuiesti un pic cu claviatura care nu e de ca mai inalta calitate...( si ma refer aici la mecanica claviaturii) da si la banii astia..Imi pare rau pt cei care au avut ghinionul sa prinda un produs prost fabricat,dar ma gandesc ca sunt anumite cai legale de solutionare.
[ Edited Wed, 05 Jun 2013, 11:48PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Mariane nu prea se justifica ce ai scris tu aici. Ia tu clapa, canta un an cu ea pe la sindrofii si pe urma posteaza parerea ta. Asa din auzite probabil vrei sa dregi tu busuiocul din nu stiu ce motive... nu prea merge! Si la banii astia? Inseamna ca pentru tine 1000 de euro sunt bani putini. Nu stiu daca un sampler in care nici nu poti edita merita banii astia ca pe tonuri proprii BK5-ul meu ii da la fundulet si costa 700 E. Sa nu mai vorbim de fiabilitate. Sunt clape Roland cu care se canta de 20 de ani la unele nici contactele nu au trebuit schimbate.
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
aceiasi intrebare am vrut sa-ti pun si eu Marian..tu postezi practic in numele altuia.scrii ce zice el.e normal ca cei care le detin,sa spuna cate in luna si in stele,ca doar nu or zice contrariul.pe un alt site,un ''mare'' muzicant contemporan,deschisese un thread cu: ce parere aveti de pa600?..dar tot in descriere,se cerea faptul ca au voie sa dea raspunsuri doar cei cu pa600....pai acum sincer,care e prostul ala sa zica aiurea ceva de clapa,devreme ce 90% din baieti stiu ca acest model este cea mai mare teapa de la korg!
[ Edited Thu, 06 Jun 2013, 09:45AM ] |
||
Back to top |
|
||
rayzen29 |
|
||
Registered Member #12936
e o porcarie de orga. am cantat pe ea e jalnica , nu merita 1100 euro.poate 100 euro
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |