Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cum comentați urmatoarea acțiune? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cuslea_FM |
|
||
Registered Member #10858
ym_dx21 a scris ... Florine, n-ai vazut anul trecut la Universitate cum i-au potolit pe toti cei care erau impotriva MAFIEI din conducerea tarii? Asta ptr. că erau doar o mână de oameni, şi ăia destul de dezbinaţi ...unde-s mulţi şi uniţi, puterea creşte ...ia să fraternizeze toată lumea nemulţumită şi iasă în stradă, să vezi cum se schimbă treaba [ Edited Sun Jun 09 2013, 11:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
vorba lui florynxxl....poate o exista vreo solutie de curatat....domniile de la putere
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
sarac lipit a scris ... se vede că-i prost înţeleasă situaţia - mîncarea - căldura iarna - apa sunt chestiuni vitale omului după mine, aceste lucruri n-ar trebui să coste nimic, să fie la liber pentru oricine. În fond, la asta se referă acel venit minim. acum, dacă vrei - vilă - bugatti - ţoale dă firmă munceşte nene şi cumpără, nu te opreşte nimeni, da' nu pune săracu' să-şi rupă spinarea muncind pentru tine ca să le ai, doar pen'că ai avut şansa să fii fiul lu' tac'tu primar, senator, deputat sau mai ştiu eu ce hoţoman postdecembrist.... mare om de afaceri după 4 ani, înainte fiind un pîrlit mîncător de rahat. Depinde de cum privim situatia: apa este gratuita, dar la izvor, adusa acasa costa, la fel cu lemnele de incalzire. Si mancarea poate fi gratuita, dar in primavara trebuie sa iesi din casa sa sapi pamantul, sa il semeni, sa prasesti, sa hranesti zilnic o gaina, un porc... Sa faci curat la animale, etc La mine la tara (in juderul Tulcea) daca s-ar da un venit minim peste 50% l-ar bea in prima zi! Si nu aberez, stiu ce se intampla cand se dadea ajutorul social, in ziua respectiva erau carciumile pline si de dimineata santurile pline... Totusi cine ar trebui sa munceasca sa produca chestiile astea oferite gratuit? Armata? Sa fie ca la inundatii cand armata umplea saci si satenii la carciuma... Sunt de acord ca mancatorii de cacat si turnatorii acum sunt bine merci, dar ce naiba putem sa facem?! Decat sa murim de grija altora mai bine facem ceva pentru noi! Aia cu iesitul in strada este gargara, romanu' iese sa isi "ceara drepturile" daca este platit de vreun partid, altfel lenea isi face si in acest caz foarte bine rolul... [ Edited Mon Jun 10 2013, 10:42AM ] |
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
bravo puftiule, sunt de acord cu tine. eu am serviciu si tot pun mana si mai muncesc , stiu sa dau cu pixul dar si cu sapa, pe cand altii toata ziua ai vad pe bulevard, pe banci, prin baruri unde daca pacalşeste un fraier si a scos ziua de tigari si o bere. suntem o tara de cocalari, manelisti si hoti, |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
băi frate! da' cine spune că tre'să dai parale cheş beţivului? îi subvenţionezi! nu se mai cunosc termenii ăştia??? SUBVENŢIONARE ai strîns frunzele, aruncat zăpada, strîns gunoaiele, sunt trotuarele bec? oca! are cotă de lemne, gaz, apă şi o porţie de haleală la cantina mea (a nick'ului...desigur) atît vrea beutură? să pună osu' la treabă! vrea fomei? gea la muncă! vrea la furat? go-go-go to parlament! ... iacă de ce nu avem subvenţionare... toţi sunt parlamentari, senatori sau mai ştiu io ce mare hoţ... cu imunitate acu' sincer, da' rămîne între noi... cum au gîndit tîmpiţii din parlament că te încălzeşte iarna un motor de 1.730 cmc ...chiar de are 20 de ani???... sincer nu-mi închipui!!! cîţi neuroni schilodiţi tre' să deţii să poţi promulga asemenea legi cretine? sau rămîne regula de aur...luăm de la săraci să avem ce fura noi? [ Edited Mon Jun 10 2013, 04:51PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Propunerea ta SL este buna, omenoasa, crestina. Dar, este greu -daca nu imposibil- sa organizezi lucrurile de genul asta intr-o tara de hoti si lenesi pe deasupra... Nu mai departe de acum cativa ani se plangeau gloatele de rromi cu viloaie in curti si "mercedezuri" langa (si caii in sufragerie) ca ei n-au bani ca de ce le taie ajutorul social si de unde sa plateasca ei impozit... Subventia la noi in tara o ia tot "cine trebuie", iar ceea ce se intampla acum cu subventia din agricultura ne arata cat se poate de clar de ce nu merge nici cu subventionarea sau mai bine spus catre cine merge subventionarea. Sunt unii care au sute, mii de ha pe care nu le-au atins vreodata si primesc subventie pe ele! Eu cred ca asa s-ar intampla si cu subventionarea altor lucruri... PS: Sunt de acord ca omul este o fiinta care trebuie respectata orice culoare sau nivel de cultura ar avea, dar oricat de crestin ma simt, nu-i pot respecta sub nici un fel pe cei de tip "muieti sunt posmagii?"... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |