Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare Style & Midi
 
<< Previous thread | Next thread >>
Nelamurire editare style Roland
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
alinbz
Wed Jul 10 2013, 03:57PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
de ceva timp am achizitionat un roland gw8 cu versiunea de soft 2.01 si am inceput sa imi convertesc cu style works niste style de la alte clape.pana aici toate bune.incarc style respectiv in clapa il editez deoarece isi ia singur tonurile general midi pun tonurile care le doresc eu il salvez iar daca inchid clapa il gasesc inapoi cu tonurile GM.unde sa fie eroarea sau nu procedez eu corect?

[ Edited Wed Jul 10 2013, 04:56PM ]


Back to top
costygrek
Thu Jul 11 2013, 12:04AM

Registered Member #9293
Joined: Mon May 03 2010, 10:41AM
Posts: 320
salutare! nu stiu unde sa fie eroarea dar eu procedez astfel: conectez clapa la pc folosind un cablu midi usb (cablu de imprimanta) eu am deja mapa de tonuri gw8 rescrisa instalata in stw, selectez ritmul respectiv modificand tonurile aferende pentru gw8 salvez ritmul selectat anterior cu setarile facute de mine si apoi il incarc in clapa. mapa o gasesti aici LINK: Click aici ! bafta! daca nu reusesti scrie din nou pe forum si in limita timpului meu disponibil te pot ajuta. sanatate

am uitat sa iti spun un lucru,
pentru a conecta clapa la pc trebuie sa ai instalat driverul gw8 si pentru a putea asculta ceea ce editezi tu adica tonurile care trebuie schimbate trebuie apasat butonul song al clapei! succes!

[ Edited Thu Jul 11 2013, 12:09AM ]


Back to top
adryan81
Thu Jul 11 2013, 01:02AM
Registered Member #6917
Joined: Wed Mar 04 2009, 09:35PM
Posts: 288
Dupa fiecare editare a unui style, tebuie sa apesi Write, selectezi Style si apesi enter, in acest fel iti va ramane memorat cu modificarile aduse de tine, la fel si in cazul performance-urilor. Bafta.

Back to top
alinbz
Thu Jul 11 2013, 10:18AM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
asa si procedez.editez dau write selectez Style dau enter il salvez iar daca inchid clapa si o deschid style respectiv il gasesc la fel cum a fost inainte cu tonurile GM.asta numai la cele convertite cu style works.la restul ritmurilor ce le am de roland care le modific mi le salveaza cum trebuie.am conectato si cu cablu usb la style works nu imi vedea toate tonurile din mapa.

Back to top
Dorel Cos
Thu Jul 11 2013, 10:35AM
Guest
Fii mai explicit unde editezi? Apesi de 2 ori acolo? La prima apasare iti apare doar mixerul de unde poti modifica volume. La a 2-a apasare iti apare ecranul unde poti schimba instrumentul, expresie, chorus, reverb. Daca faci modificari in al 2-lea ecran, dupa ce apesi Write trebuie sa fii atent sa salvezi style nu vreo performanta. Mi se pare ca apare shure? de 2 sau 3 ori poti modifica numele styleului daca nu vrei sa salvezi peste. Daca faci aceste lucruri corect imposibil sa nu mearga. Eu am dat de ceva timp GW8-ul de aceea nu pot da indicatii foarte precise. Eu cred ca aici gresesti undeva ori nu alegi ecranul corect, ori la salvare nu esti atent la ce scrie in ecran.
Oricum cea mai buna modificare se face ori in Style Composer ori si mai facil in Style Works. Cu clapa e nevoie doar de mici retusuri, ajustari.

[ Edited Thu Jul 11 2013, 10:36AM ]


Back to top
alinbz
Thu Jul 11 2013, 12:08PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
la a 2 apasare editez intrumentele.apoi salvez pas cum pas exact asa cum sa mentionat.

Back to top
cminor
Thu Jul 11 2013, 12:10PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2750
salveaza-l cu alt nume si sterge-l pe cel vechi.

Back to top
alinbz
Thu Jul 11 2013, 09:19PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
am mai dat de o problema.ca sa incerc sa lucrez cu style works ritmurile am zis da dau frumos export la style ce am acum in ea pe styck apoi sa le bag in pc.cand dau export style imi zice.WRITE ERROR.sau daca dau Export ALL.imi transfera numai fisierul de la sound.am formatat si stikul in ea da, neam!

Back to top
kondorl
Thu Jul 11 2013, 10:02PM
Registered Member #3860
Joined: Sun Dec 07 2008, 06:07PM
Posts: 44
Incearca sa treci din nou la setarile din fabrica (Utility - Restore Factory Setings) , dar atentie iti va sterge toate performance pe care le-ai creat. Pune din nou style-urile dar atentie sa fie compatibile cu GW8! daca nu trebuie convertite pt acesta cu Style Works.

Acum vin eu cu o intrebare pentru cunoscatori, poate ne lamureste domnul Dorel. Am incarcate style-uri de GW8 iar in momentul cand intru pe vizualizarea instrumentelor din style, pe un track imi apar 2, 3 sau chiar 5 instrumente. Nu ma deranjeaza, pentru ca suna toate bine, nu am de modificat la ele, dar daca incerc sa modific si pun pe solo, nu aud decat unul din instrumente, iar in timp ce cant se aud si celelalte.
Toata stima si o seara placuta!

Back to top
padys78
Fri Jul 12 2013, 05:24PM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 237
Salut.Ce stick folosesti?Vezi ca GW8 cam face figuri la stick-uri cu capacitati mai mari ,peste 2 Gb.Mi s-a intamplat si mie.Doar la SAVE ,la Load nu-s probleme.Foloseste un stick de 1 Gb si nu ai probleme.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by marianmoisii on 11 Oct : 11:26
Mulțumesc Minel!


[download] MegaSet-CMihai13-v7 Posted by gigiflo on 11 Oct : 09:52
Mulțumim!


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by Minel on 10 Oct : 21:38
Cu placere Pizmete. ...Marian,am mai explicat. Daca vrei sa bagi un set de 3x in 3LE,in primul rand incarci cate unul. Fara global,pentru ca 3x are maxx,iar 3LE nu are. Ultima data [more ...]


[download] Viorel Barlad set convertit pentru Pa3x 2018 Posted by marianmoisii on 10 Oct : 20:36
Este compatibil și cu Pa3XLe ? Mulțumesc.


[download] Set Anichei Pa3x 2019 pentru Pizmete Posted by marianmoisii on 10 Oct : 20:33
Este compatibil și cu Pa 3XLE? Mulțumesc.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap