Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Acesorii & componente ptr. clapele "VINTAGE" | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
**************************************************** Un site unde puteţi găsi componente ptr. clape ale următorilor producători LINK: Click aici! (daţi click pe numele producătorului, iar apoi pe modelul care vă interesează) **************************************************** Un site unde puteţi găsi câteva lucruri interesante LINK: Click aici! printre care şi Emulatorul FloppyDiskDrive"Uniflash-USB V2" LINK: Click aici! destinat ptr. înlocuirea unităţi FloppyDiskDrive ...acest dispozitiv este compatibil cu următoarele modele de clape LINK: Click aici! **************************************************** Un site unde puteţi găsi câteva lucruri interesante ...produse: LINK: Click aici! ...preturi: LINK: Click aici! Personal, mi-au atras atenţia: 1. Interfaţa USB "Universal Serial Bus Interface" montată pe HDD-ul intern la modelele LINK: Click aici! sau LINK: Click aici! sau LINK: Click aici! care scuteşte utilizatorii de scoaterea HDD-ul intern din clapă, de fiecare dată când se face un transfer de date pe HDD-ul respectiv. 2. Cardurile de memorie "CompactFlash Drive" LINK: Click aici! menite să înlocuiască tradiţionalul "Internal SCSI HDD" standard. **************************************************** [ Edited Sun, 14 Jul 2013, 12:50PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| viorel t |
|
||
![]() Registered Member #162
multumim dar sa cumparam de acolo e mai greu ...
|
||
| Back to top |
|
||