Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ora de muzica

<< Previous thread | Next thread >>
Software sau site armonii , exista????
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Bogdan96
Thu, 15 Aug 2013, 02:26PM
Registered Member #13200
Exista vreun soft pentru PC sau vreun site care sa iti dea armonii sa le recunosti?? , adica sa imi dea un acord si eu sa spun , do minor ,Fa major etc. Adica nu din alea in care spui doar major minor 7 etc , vreau sa spun si ce ton este , pentru ca defapt asta ma intereseaza ..., dar vreau sa-mi dea acorduri , pentru ca din acela pentru recunoastere de tonuri(un singur ton) am..sunt usor de gasit acelea ..
vreau sa primesc acorduri majore , minore ,diminuate si sa spun si ce ton este etc. sper sa existe , multumesc ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif , am cautat destul de mult si nu am gasit, decat prostii..

Back to top
Cuslea_FM
Thu, 15 Aug 2013, 02:40PM

Registered Member #10858

Bogdane, ți s-a mai răspuns o dată aici LINK: Click aici ! ...apropo, ai încercat ce ți-am recomandat eu acolo ...citez:

Cuslea_FM a scris ...

Bogdane, caută pe 'net "music theory exercises" și vei găsi o grămadă de site-uri unde îți poți antrena/educa urechea muzicală și poți învăța multe alte lucruri utile ...uite de exemplu aici LINK: Click aici ! unul dintre aceste site-uri, la secțiunea "Exercises": capitolul "Ear Training" îți poți antrena/educa urechea muzicală ascultând și recunoscând diferite Note, Intervale, Game și Acorduri ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Thu, 15 Aug 2013, 02:40PM ]

Back to top
Bogdan96
Thu, 15 Aug 2013, 03:00PM
Registered Member #13200
Da dn . Marius , la multi ani in primul rand , am intrat dar am un program pe calculator care este asemanator , si imi da cam tot ce am nevoie chiar si dictee , o singura chestie nu-mi da , sau poate nu stiu eu sa-l reglez , si acea chestie este ca nu-mi da acorduri sa le recunosc ,si doar sa spun daca este major minor , 7 etc. cu tonurile am mai avansat , am trecut acum la do # si re # si incerc sa le inteleg ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif , momentan daca primesc note de la do la si ( fara diezi , bemoli ) este o sansa infima sa gresesc , pentru ca ''inteleg'' sunetele si raspuns ''instantaneu'' sub o secunda ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) , DAR daca imi da cineva acord pe notele alea major sau minor , urechea mea nu este inca destul de antrenata ca sa diferentieze , adica daca spun vreo armonie si aceea este nu am siguranta pe mine ca este 100% ce am spus eu. De aceea caut un soft pentru asa ceva .

Back to top
Bogdan96
Thu, 15 Aug 2013, 03:03PM
Registered Member #13200
iar chestia cu music theory exercises , nu prea inteleg bine engleza si asta este un dezavantaj destul de mare ... , am carti de jazz in calculator sa ma satur , dar din cauza lb. engleze nu pot sa citesc cartile .. ,

Back to top
Cuslea_FM
Thu, 15 Aug 2013, 06:48PM

Registered Member #10858
Bogdan96 a scris ...

iar chestia cu music theory exercises , nu prea inteleg bine engleza si asta este un dezavantaj destul de mare ... , am carti de jazz in calculator sa ma satur , dar din cauza lb. engleze nu pot sa citesc cartile .. ,

Slabe șanse să găsești vreun astfel de program sau site în limba română ...cel puțin eu nu știu să existe.

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF