Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland G70 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Boghi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11334
Roland g70 e o clapa din generatia nouă? Are sampler? Merge la populara sau uşoară? Un raspuns d la cei ce detin aceasta clapa? La 1100 de euro inseamnă k e ceva d capu' ei nu?
[ Edited Sat, 24 Aug 2013, 11:11AM ] |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
nu e chiar de generatie noua...nu are sampler...la folclor este modesta,in schimb e buna la usoara! Cat despre pret,este decizia ta!
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Cu un pic de efort poate fi foarte buna si la populara mai ales in zona ardeal.
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
Ai dreptate Dorele....in zonele de ardeal,poti sa faci o treaba excelenta cu ea!..Dar in sud,nici o sansa,pentru ca aici predomina tambalul,care oricum nu suna extraordinar pe nici o clapa!
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Pai uite iti dau 2 exemple de muzicanti foarte buni din sud care inca nu se pot desparti de Roland si se descurca cu brio pe la cantari. Colegii nostrii Robert si Vali Cretu. De aceea am zis ce am zis. Conteaza OMUL nu clapa. ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
KILUI |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11096
Dorel Cos a scris ... Pai uite iti dau 2 exemple de muzicanti foarte buni din sud care inca nu se pot desparti de Roland si se descurca cu brio pe la cantari. Colegii nostrii Robert si Vali Cretu. De aceea am zis ce am zis. Conteaza OMUL nu clapa. ![]() ![]() Bine punctat Dorele ! Mai uitat pe mine din sud-est! |
||
Back to top |
|
||