Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Caini !
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Mihaita11
Tue Sep 10 2013, 03:38PM
Registered Member #13348
Treubuie neaparat eutanasiati am unul mai mare ca mine in spatele blocului imi e frica de el cand se ridica are 1,70 metri

Back to top
Cuslea_FM
Tue Sep 10 2013, 04:03PM

Registered Member #10858

Mda, ce să mai zic ...poate că ar trebui într-adevăr să împușcăm toți câinii maidanezii, în ziua de Crăciun, așa cum ne-am împușcat și conducătorul la "revoluția" din '89 ...iar apoi să mai construim vreo câteva Catedrale ale Mântuirii Neamului și ne batem tare de tot cu cărămida-n piept că suntem un popor creștin ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

P.S. Sau poate, mai bine ne-am împușca noi, cu toții, că oricum suntem cel mai jalnic popor dintre toate popoarele lumii ...ne merităm soarta !!!

[ Edited Tue Sep 10 2013, 04:26PM ]

Back to top
ciury
Tue Sep 10 2013, 04:10PM
Registered Member #5922
daca impuscam cainii care omoara sa impuscam si oamenii care ucid.....cu atat mai cu seama ca oamenii au discernamant si o fac in cunostiinta de cauza ....cainii nu

Back to top
Dorel Cos
Tue Sep 10 2013, 04:22PM
Guest
ciury a scris ...

daca impuscam cainii care omoara sa impuscam si oamenii care ucid.....cu atat mai cu seama ca oamenii au discernamant si o fac in cunostiinta de cauza ....cainii nu

Perfect de acord!
Si mai lasati filozofiile astea. Animalele salbatice trebuie sa dispara de pe strazi intr-o tara civilizata si atat. Sa fie o lege clara si sa se respecte. Ca ii sufla in partea dorsala ca ii vinde la chinezi ca ii impusca mi-e totuna. Nu mai vreau sa vad copii, oameni maturi morti sau muscati de jivine, sa-ti fie frica sa iesi pe strada. Cine nu intelege sa-i adopte sa-i duca acasa in curte sa-i tina acolo. Ati vazut vreodata cum se taie vitele la abator? Va place hamburgher, mici etc... Hai lasati-o moale nu va mai dati asa de loviti.

Back to top
ciury
Tue Sep 10 2013, 04:30PM
Registered Member #5922
Dorel Cos a scris ...

ciury a scris ...

Perfect de acord!
Si mai lasati filozofiile astea. Animalele salbatice trebuie sa dispara de pe strazi intr-o tara civilizata si atat. Sa fie o lege clara si sa se respecte. Ca ii sufla in partea dorsala ca ii vinde la chinezi ca ii impusca mi-e totuna. Nu mai vreau sa vad copii, oameni maturi morti sau muscati de jivine, sa-ti fie frica sa iesi pe strada. Cine nu intelege sa-i adopte sa-i duca acasa in curte sa-i tina acolo. Ati vazut vreodata cum se taie vitele la abator? Va place hamburgher, mici etc... Hai lasati-o moale nu va mai dati asa de loviti.

Da...nu trebuie sa fie pe strazi.....nici sa puna in periocol viata cuiva....dar de ce cum au ajuns ei acolo...de ce nu ne lasa inima sa ii impuscam...etc e o poveste lunga si adanca cu ramificatii in in multe sfere...de la politic pana la uman....cred ca tine de modu de privire....vezi daca un caine nu ti-a facut nimic si in conceptia ta ca popor este privit ca animal de companie de paza....nu il poti taia ca pe o vaca....:))

Back to top
Dorel Cos
Tue Sep 10 2013, 04:35PM
Guest
Companie cand il tii in curte si il ingrijesti. Daca umbla liber si se naste pe strazi e animal salbatic. Oricum legea s-a adoptat vorbim... vorbe. Acum se pot adopta en-gros si en-detail. LINK: Click aici !

Back to top
Cuslea_FM
Tue Sep 10 2013, 04:37PM

Registered Member #10858

Dacă eu îmi cumpăr azi un crocodil ca animal de companie, îl cresc o perioadă, apoi îl abandonez pe stradă, iar respectivul crocodil îl halește pe pretinu' Dorel ...cine se face vinovat și cine trebuie să plătească ptr. acest lucru, crocodilul sau eu ???

În țările civilizate, cu popoare sănătoase la creieri, situația animalelor de companie e foarte atent tratată, fiecare animal e înregistrat și monitorizat, iar stăpânul e aspru pedepsit în caz de abandon al respectivului animal.

[ Edited Tue Sep 10 2013, 08:23PM ]

Back to top
danROE50
Tue Sep 10 2013, 04:40PM

Registered Member #10887
nu e vb de impuscat, eutanasierea e o injectie; (care provoaca o moarte nedureroasa), oricum cainii strazii de obicei o sfrsesc mult mai rau decat atat: intr-o bara de masina, calcati de un tir, sau se mananca intre ei; eventual sa bage umpic de extasy in injectia aia si mor si fericiti.

Acum pe bune, nu e de glumit, sa mori mancat de caini in oras? cazul acestui copil nu e singurul caz mortal, pe langa alte sute in care victimele au scapat, unii cu urmari pe viata. Am avut si eu un coleg, din clasa a-8a a ramas mutilat pe viata dupa ce un caine l-a muscat de fata. Inainte sa mai vb imaginati-va ca sunteti mancati de cativa caini, sau puneti-va copilul dumneavoastra in situatie.

Se putea evita situatia asta daca se luau masuri la timp, acum este prea tarziu pt alte solutii; {sorry si pt caini si pt cei contra legii,dar cel mai mult regret pt cei care au fost victime}

[ Edited Tue Sep 10 2013, 04:46PM ]

Back to top
adriankorgpa
Tue Sep 10 2013, 05:39PM

Registered Member #1284
Buna ziua.
Revin din nou cu un ultim comentariu.
Suntem un popor care doar vb. pe facebook, forumuri si nu facem nimic.
Nu vrea sa jignesc pe nimeni deaorece si eu ma numar printre ei.
Ma uit la televizor, ascult ce spun "parlamentarii nostrii" si ma inervez.
De ce nu iesim in fiecare oras,sat, comun etc. pe strada si sa ne spunem oful.
Doar vb., scriem ne pierdem vremea ..... si atat.
Noi ca popor nu avem o "colaana vertebrala" inca din trecut.
CUm am am zis.....sunt iubitor de animale, dar am copil si nu vrea sa sfarseasca ca si ceilalti.
P.S.
Baiatul meu dupa ce a vazut cele aratate la stiri nu mai vrea sa iasa la strada sa se joace din cauza "criminalilor".
Cum a scris si un coleg mai sus....NU sunt ei de vina.
De vina sunt autoritatile.
Pana la urma iubesc mai tare oamenii ca si cainii.
Cine este contra eutanasierii sa-si adopte cainii.
Nu am problema.
Dar.... daca se gaseste un caine pe strada adoptat ....puscarie de la 20ani in sus plus amenda f.f. usturatoare.
O seara placuta.

Back to top
Dorel Cos
Tue Sep 10 2013, 06:38PM
Guest
Ba da Adriane sunt si ei de vina. Oamenii sunt doar autori morali. Autorul faptic e un animal salbatic de pe strada. Ca trebuie luate masuri impotriva tuturor asta e partea a 2-a. Si asupra faptasului si asupra autorului moral. Nu am zis sa-i omoare dar in caz ca cei care sunt atat de contrariati nu ii adopta nu infiinteaza organizatii pe care sa le si finanteze n-am facut nimic. Acum daca presedintele va promulga legea in 20 de zile (14 lucratoare) cainii se pot salva. Cum ? Acum sa-i vad pe cei care clantane la televizor!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF