Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg PA1X sau PA600 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
bebykorg a scris ... PA3 este o clapa de top la momentul asta dar si pretul pe masura , PA 600 este o clapa entry-level dar care iti poti face treaba cu ea, la pretul care il are ca si dotari este o clapa super , ca nu este executata sa fie si fiabila.. asta este o alta poveste. Acum depinde si cat o butonezi de mult , ca daca te duci la 2 nunti pe an te tine destul de mult. Multi au uitat de celebrul pa 50 , care ca si constructie in claviatura si butoane tot pe acolo se invarte ca si calitate si slava domnului.. s-au cantat si se mai canta nunti pe PA50. Exact la concluzia asta am ajuns si eu. Initial am vrut sa iau PA50SD dar PA600 m-a impresionat cu ce poate chiar daca unii o numesc chinezarie, totusi eu zic ca e potrivita pentru mine mai ales ca nu o sa o forjez. Home use. Si am zis ca merita sa fac un efort financiar mai mare si sa o aleg in detrimentul PA50SD'ului. |
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
Pretene Minel , nu mai este ce a fost odata , sunt multi lautari acuma , au aparut si DJ-ii , pretentiile s-au schimbat si multi nu vor sa inteleaga acest lucru. Este nebunia asta cu ,,scule de top" de parca sculele ti-ar aduce cantarile. Si ca o gluma.. daca te uiti la TV vezi numai emisiuni de genul Romania canta , Romania danseaza , etc.. Toti suntem niste artisti , suntem o tara de artisti. Dar de muncit cine mai munceste ca sa produca un bun si sa aduca o plus valoare la economia tarii ? Revenind la topic.. orice clapa este buna daca iti faci treaba cu ea fara probleme. Ai cantari si spectacole fara numar.. merita sa investesti intr-o clapa de top. Ca si masina.. daca nu produce ceva , masina doar consuma si iar consuma .
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Minel a scris ... Ai dreptate Mitica.Ne ''batem'' in clape de top,iar nuntile le numaram pe degetele de la o mana! Mare vorba ati spus dl.Minel!Asta e adevarul,cantari nu sunt dar ne batem gura de pomana zilnic vorbind despre alegerea clapelor de top sau a celor care urmeaza sa apara.Sunt de aceeasi parere si cu dl.Mitica,samplere bune sa fie ca iti faci treaba linistit si totodata esti multumit de instrumentul pe care il ai! |
||
Back to top |
|
||
marukorg |
|
||
Registered Member #11132
oameni buni,,stiti foarte bine ca si ,,treaba ,, cu clapele e ca un microb ...ai pa1 ,,abea astepti sa treci la ..pa2,, ai pa2 ,nu dispui de buget sa iei pa3 ,,parca ar merge si un pa 600 ,mai ales ca citeste styl de pa3 ...etc ,etc...parerea mea,,sper sa nu deranjez...
|
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Pentru cei tineri un sfat Apucati-va de muzica de club ducetiva prin cluburi vorbiti cu proprietari dati o auditie luati locul la dj.Pentru ca se poate aia doar pun muzica tu o poti cinta si atunci se schimba si situatia financiara .
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Expresul a scris ... Pentru cei tineri un sfat Apucati-va de muzica de club ducetiva prin cluburi vorbiti cu proprietari dati o auditie luati locul la dj.Pentru ca se poate aia doar pun muzica tu o poti cinta si atunci se schimba si situatia financiara . Cat crezi ca va tine si treaba asta Dan?Am colaborat cu un post de radio timp de 4 ani si organizam party-uri in diferite cluburi saptamanal(bineinteles,cantam alt gen de muzica) si s-a stricat treaba,la inceput toti erau mutumiti,clientela full si dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta au incercat sa faca asta singuri,sa adune lumea fara sa plateasca alti oameni si nu a mai mers.Asa si cu clubbing-ul,e o chestie de moment dar se va duce si asta incet,incet... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |