Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Oare ce avem noi aici??!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
tudoricavl |
|
||
Guest
|
a scris ... Tudorica, vezi ca prima returnela a melodiei defapt este un intro cunoscut,prin seturiile noastre, si care se mai repeta din cand in cand pe acolo..... Fii serios ca asa e frumos si sa nu ma intelegi gresit chiar daca ti-am dat asa o contra. Unul e TudoricaVL ![]() Fratioare ...in sensul bun al cuvantului...fac cevreau din styluri, paduri, introuri etc....asta e norocul meu, o sa mai fac ceva frumos azi....o vorba va spun si cu asta gata: E LOC PT. TOTI !!!! fratioare, dar puneti capul si mainile la munca vorba cuiva...:)):))PA PA [ Edited Sun, 03 Nov 2013, 11:43AM ] |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13374
Tu așa nu ai fi om rău doar că ești puțin neatent uneori la ce citești/gândești precum un elev ștrengar și fără să realizezi jignești crezând în "mintea ta de elev ștrengar" că toată lumea ție dușman.
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Va rog frumos sa nu ajungem iar la certuri. Tudorica a postat in rubrica divertisment eu am luat-o ca atare. Discutii tehnice sau alte contradictii nu-si au locul aici. Eventual un zambet. Totul e cancan! ![]() |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10487
nu-i rau deloc
|
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Guest
|
JonyPa a scris ... Tu așa nu ai fi om rău doar că ești puțin neatent uneori la ce citești/gândești precum un elev ștrengar și fără să realizezi jignești crezând în "mintea ta de elev ștrengar" că toată lumea ție dușman. Ok boss...cum zici tu asa e e ok acum?Sanatate si in 5 min ati dedic o piesa super. |
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Guest
|
Un styl BENGOS ![]() [ Edited Sun, 03 Nov 2013, 12:01PM ] |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Mulțumesc, dar să îmi placă. Te pup
|
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
:-D D-ul Dorel, cred în wickend ar necesita să luați măsuri suplimentare și să scoateți nuiaua :-D
|
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Guest
|
Pt. mine nuiaua inseamna macel.....hai sa va spun ceva frumos:'''Inger,ingerasul meu..ce mi te-a dat Dzeu...., Eu sunt mic, Tu fama mare, eu sunt stlab, Tu fama tare , in tot locul m-a pazeste , si de raii...EL ma pazeste.'''' SANATATE MAXIMA .
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |