Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Oare ce avem noi aici??!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
![]() |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
aoleuuuuu mor de ras aici! Nu sunteti normali!!....hahahahahaha! |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13374
Intradevăr e bengoasă melodia chiar am salvato și puso la apel pe telefon !! D-ul Daniel vă jur ''până-n oasele mele....'' că numai sunt normal din ziua când mi-am luat clapa, korgul, primele 3 zile am făcut foamea ![]() [ Edited Mon, 04 Nov 2013, 07:12AM ] |
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Guest
|
Luati de la mine o groaza de NEBUNIE !!! nu doar una...sunt dispus la orce provocare pe clape, fac orce .... [ Edited Mon, 04 Nov 2013, 04:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
"bel canto" are termen de valabilitate pentru toate genurile si stilurile interpretativ vocale... daca asculti mai atent scriitura pentru "soprana" care nu este de coloratura ci chiar ...spin, (si culmea e si din zona mea...de vreo 22 de ani) ai sa constati ca se duce cu predilectie in liric - dramatic...!!!! |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
marand a scris ... arald73 a scris ... ...Etno-Symphonic!... cateva pareri contra (de bun simt) ...ar fi binevenite! pro nu cred ca sunt...!!!! LINK: Click aici! Că-i (i)etno, da, aşa pare, da`de ce și „symphonic”?De exemplu, ar putea fi (i)etno bel canto, că miroase a ...volare, desigur, cu iz autohton.Asfel, o să afli că fără să vrei, unești melodica populară românescă cu emisia vocală specifică folclorului italienesc-în speța de față, canțoneta-sau cu vreo voce de coloratură, foarte simpatică de prin zona unde locuiești tu, ![]() "bel canto" are termen de valabilitate pentru toate genurile si stilurile interpretativ vocale... daca asculti mai atent scriitura pentru "soprana" care nu este de coloratura ci chiar ...spin, (si culmea e si din zona mea...de vreo 22 de ani) ai sa constati ca se duce cu predilectie in liric - dramatic...!!!! stai linistit...si comentariul este tot o gluma buna...!!! |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
"bel canto"
[ Edited Mon, 04 Nov 2013, 10:50PM ] |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
...Etno-Symphonic!... cateva pareri contra (de bun simt) ...ar fi binevenite! pro nu cred ca sunt...!!!! LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
arald73 a scris ... ...Etno-Symphonic!... cateva pareri contra (de bun simt) ...ar fi binevenite! pro nu cred ca sunt...!!!! LINK: Click aici! Că-i (i)etno, da, aşa pare, da`de ce și „symphonic”?De exemplu, ar putea fi (i)etno bel canto, că miroase a ...volare, desigur, cu iz autohton.Asfel, o să afli că fără să vrei, unești melodica populară românescă cu emisia vocală specifică folclorului italienesc-în speța de față, canțoneta-sau cu vreo voce de coloratură, foarte simpatică de prin zona unde locuiești tu, ![]() |
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Guest
|
arald73 a scris ... "bel canto" Bel canto....pe clape tati nu pe PC, ca pe PC nu-ti poti imagina de ce sunt instare. Sanatate ...... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |