Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Black Friday 2013 (Vinerea neagra)
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
crick611
Fri Nov 22 2013, 08:07PM

Registered Member #9015
bine punctat @djbossbest! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
intradevar unele magazine online asa fac, urca preturile cu cateva zile inainte de promotii, apoi cica baga reduceri!
ceva asemanator s-a intamplat in kaufland Giurgiu, toata lumea intreba de reduceri/oferte de blac fraierday! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )

Back to top
Mysterious
Fri Nov 22 2013, 08:51PM

Registered Member #12683
Sau.. multe sunt produse vechi, cu pretul ala vechi care il aveau cand au fost retrase din lista si puse in depozit pentru "black friday".. adica ma refer ca si modele.. de ex o imprimanta HP model X mai proasta ca un model Y care e acu pe piata la pretul de 350lei, o baga la pret de 250lei si cica e reducere de la 350lei.. dar cand colo, cu 350lei cumperi ceva mult mai bun, nu panarama respectiva ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) asta a fost doar un exemplu, din multele.. Intr-adevar am vazut unele reduceri bune, dar multe sunt tepe.. adica ei atrag prin propaganda asta si romanii inghit momeala, cumpara si alte prostii de care nu au nevoie, cum ai spus si tu djbossbest, dar care nu le-ar fi cumparat acu 1 saptamana daca primeau un newsletter ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif prea mare nebunie.. io unul daca am bani intr-o oarecare alta luna a anului si vreau sa-mi cumpar ceva, nu stau sa astept pana in ultima vineri a lunii noiembrie (sau penultima).. pentru 100lei reducere ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif , sunt multe reduceri de-alungul anului mult mai bune decat la black friday.. dar, nah.. asta e .

a, si inca un exemplu.. niste routere wireless tplink la flanco, inebunise lumea, sa dea 50lei pe ele.. parca infara ofertei de "black friday" nu se gaseau routere wireless la 50lei.. numai eu cate am vazut in ultimele 2 luni, din newsletter-urile primite de la diferite magazine online.. si idiotii dadeau navala de parca zici ca e cine stie ce oferta. Da bine, multi nu stiu de net, cred ca si asta e o problema..sau nu au incredere sa cumpere pe net.. nu inteleg care-i faza.

[ Edited Fri Nov 22 2013, 08:54PM ]

Back to top
djbossbest
Fri Nov 22 2013, 09:27PM
Registered Member #11441
Mysterious a scris ...

Sau.. multe sunt produse vechi, cu pretul ala vechi care il aveau cand au fost retrase din lista si puse in depozit pentru "black friday".. adica ma refer ca si modele.. de ex o imprimanta HP model X mai proasta ca un model Y care e acu pe piata la pretul de 350lei, o baga la pret de 250lei si cica e reducere de la 350lei.. dar cand colo, cu 350lei cumperi ceva mult mai bun, nu panarama respectiva ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) asta a fost doar un exemplu, din multele.. Intr-adevar am vazut unele reduceri bune, dar multe sunt tepe.. adica ei atrag prin propaganda asta si romanii inghit momeala, cumpara si alte prostii de care nu au nevoie, cum ai spus si tu djbossbest, dar care nu le-ar fi cumparat acu 1 saptamana daca primeau un newsletter ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif prea mare nebunie.. io unul daca am bani intr-o oarecare alta luna a anului si vreau sa-mi cumpar ceva, nu stau sa astept pana in ultima vineri a lunii noiembrie (sau penultima).. pentru 100lei reducere ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif , sunt multe reduceri de-alungul anului mult mai bune decat la black friday.. dar, nah.. asta e .

a, si inca un exemplu.. niste routere wireless tplink la flanco, inebunise lumea, sa dea 50lei pe ele.. parca infara ofertei de "black friday" nu se gaseau routere wireless la 50lei.. numai eu cate am vazut in ultimele 2 luni, din newsletter-urile primite de la diferite magazine online.. si idiotii dadeau navala de parca zici ca e cine stie ce oferta. Da bine, multi nu stiu de net, cred ca si asta e o problema..sau nu au incredere sa cumpere pe net.. nu inteleg care-i faza.

Ma bucur si sunt sigur ca mai sunt oameni care isi dau seama ca asta e cam 99% vrajeala. exact cum zici si tu reducerile sunt puse la produse care nu le cumpara nici naiba si oricum nu le vindeau le baga la super preturi. Da totusi la majoritatea prinde prosteala asta.
Eu lucrez cu distribuitori mari in domeniu it si va zic cele mai mari reduceri si oferte sunt cand incepe primavara de la sfarsitul lui marite, aprilie, mai. cam pe acolo pentru ca atunci sunt mai putini bani. in ultiimii cativa ani cam asa sta treaba.de sarbatori si cu orice ocazie se umfla preturile dar daca scrie super oferta omul nu mai intreaba cum ai facut oferta.
Poate is eu mai de moda veche dar ma oftica la culme "americanismele" astea, " blac fraidei, haloouiin, valentain s dei" etc. is chestii doar de marketing.
Cati dintre noi se gandesc ca de Craciun sarbatorim nasterea lui Iisus, si nu alergatura pentru cadouri si cheltuit de bani pe lucruri inutile?

Back to top
crystynel
Sat Nov 23 2013, 10:48PM
Registered Member #13572
Buna seara, in urma cu o saptamana am sunat la MCMusical-Bucuresti si am intrebat daca va fi vreo reducere la modelul Korg pa600? Raspunsul a fost ca nu va fi nicio reducere, dar vor fi reduse preturile la pianele electrice.

Back to top
victorr
Sun Nov 24 2013, 09:13AM
Registered Member #9068
Corect. Ideea de Black Friday (cel putin in Romania) e ca ei pun produsele care nu s-au vandut bine cu o mica reducere. Ma uitam pe magazine de IT online, nici o placa de sunet la pret redus. Televizoare, tablete, laptop-uri. Lucruri de care nu am nevoie. Si pe un magazin de calculatoare SH, o unitate la vreo 400 de lei avea reducere doar 50 lei. Halal reducere...

Back to top
crick611
Fri Nov 29 2013, 12:04AM

Registered Member #9015
Acum este adevarata Vinerea Neagra! Iata ca la nici 3 minute de ora 00:01, de cand au anuntat cei de la fly music ca vor incepe promotiile, site-ul este blocat!

Back to top
testiera
Fri Nov 29 2013, 02:43AM

Registered Member #5950
Halal Promotii!!...vrajeala maxima...:((((,ca in RO...

Back to top
anonim
Fri Nov 29 2013, 08:11AM
Guest
morning! DA chiar asa este mai ales la mcmusic ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) weekend placut!.

Back to top
Mysterious
Fri Nov 29 2013, 09:34AM

Registered Member #12683
Mi-am aruncat si eu putin privirea pe fly-music.. alea-s reduceri de "Black Friday"? De-alde 50-100lei reducere.. sa fim seriosi. Am fost la Lidl dimineata acum, la ora 8:01 eram acolo.. parcarea era plina, in fata usii erau peste 100 de persoane care asteptau deschiderea magazinului. Eu personal am fost cu nevasta-mea ca sa-si ia un set de manichiura, redus de la 70lei la 30lei. Nebuneala oameni buni, nebuneala.. s-au luat la bataie, m-am inchinat cand am vazut.. nu stiu daca in alte orase o fi asa, dar la Braila, asa ceva se intampla. Cum frate sa te iei la bataie pentru o plita de facut clatite? Doamne fereste.. urla una pe acolo ca a scapat portofelu' pe jos si nu l-a mai gasit.. ca cheama politia.. ca nu stiu ce. Cumparau romanii grill-uri, si plite cate 3-4.. si multi, desi nu stiu la ce folosesc unele produse, pun mana pe ele, doar pentru ca sunt ieftine. De exemplu, o baba era in mana cu un "Set fondue electric".. si se tot invartea, nu stia ce sa faca, sa-l tina sa nu-l tina.. pot baga mana in foc ca habar nu avea la ce se foloseste. Sau alta baba era in mana cu o cutie de boxe logitech de PC, la fel se invartea cu cutia in mana si se tot uita. Am fost total dezgustat de comportamentul oamenilor, care pentru cateva sute de mii de lei, vechi, reducere, s-au dezlantuit mai rau ca in jungla. Si ne mai plangem ca n-avem ce manca, n-avem bani de mancare, locuri de munca(vis-a-vis de ceea ce dau astia la TV).

[ Edited Fri Nov 29 2013, 09:37AM ]

Back to top
ciury
Fri Nov 29 2013, 12:53PM
Registered Member #5922
oameni buni .....
1. NIMENi nu vinde la un pret mai mic decat a cumparat o marfa si nici la un pret mai mic decat il poate vinde in mod normal......asta sa fie clar....... asta inseamna ca daca eu am o clapa la un pret tot anul si se vinde ca painea calda nu ii fac reduce ca nu am de ce....la fel daca eu am cumparat un microfoin de la productator la un pret nu ii scad pretul decat daca ridic pretul la alceva....asta sa fie clar
2. Nimeni nu face reducere la ceea ce se cauta si se vinde super bine si fara reducere
3. Romanii sunt inca animale scapate din jungla comunista , metaforic vorbind, si care inca nu s-au adamptat la economia de piatza....fratilor....NU EXISTA REDUCERI....sa va fie clar....castigi intr-o parte pierzi in alta....cum iata cum....o sa spun un exemplu cel mai greu de gasit.....batranica aceea care a stat la coada in frig sa ia o tigaie va da inzecit pretul pe medicamente.....

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF