Forums
| Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Tambal | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| Daniel_AD |
|
||
|
Guest
|
Din pacate eu nu pot asculta acest Demo,nu merge la mine in tara cica!!! Pune pe Box sau Soundcloud te rog! [ Edited Mon, 02 Dec 2013, 12:27PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Vio14 |
|
||
![]() Registered Member #13604
Nici eu nu pot sa-l vad din tara unde ma aflu...trilulilu face des glumele astea...
[ Edited Mon, 02 Dec 2013, 12:40PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| yslicev |
|
||
|
Guest
|
Da si mie mi se intampla LINK: Click aici! |
||
| Back to top |
|
||
| ciury |
|
||
![]() Registered Member #5922
bagati la dns unul din ip-urile din link-ul de mai jos si o sa vedeti si din strainatate LINK: Click aici! |
||
| Back to top |
|
||
| nelu_nelu |
|
||
![]() Registered Member #12927
tambal de pa 80 fara card sampl...
|
||
| Back to top |
|
||
| yslicev |
|
||
|
Guest
|
nelu_nelu a scris ... tambal de pa 80 fara card sampl... Pune un demo sa aud si eu pa80 cu tambal asa ....si apoi vin personal sa-ti fac cadou un pa2 ,vad ca ai pa800 . |
||
| Back to top |
|
||
| tudoricavl |
|
||
|
Guest
|
Mariuse hai ca acum te iau pe tine...sunt c-am nevos , dar de obicei spun in fata, tati daca tu spui tambal la asta atunci....esti in gasca aia cu calu verde. Sper sa nu te superi dar am urechi excelente mi-au spus nume mari |
||
| Back to top |
|
||
| yslicev |
|
||
|
Guest
|
tudoricavl a scris ... Mariuse hai ca acum te iau pe tine...sunt c-am nevos , dar de obicei spun in fata, tati daca tu spui tambal la asta atunci....esti in gasca aia cu calu verde. Sper sa nu te superi dar am urechi excelente mi-au spus nume mari Bn mai Relule daca tu spui ,stii ca eu cu tine nu ma cert ..ca nu am cu cine !!De apt nimeni nu poate
|
||
| Back to top |
|
||
| tudoricavl |
|
||
|
Guest
|
yslicev a scris ... tudoricavl a scris ... Mariuse hai ca acum te iau pe tine...sunt c-am nevos , dar de obicei spun in fata, tati daca tu spui tambal la asta atunci....esti in gasca aia cu calu verde. Sper sa nu te superi dar am urechi excelente mi-au spus nume mari Bn mai Relule daca tu spui ,stii ca eu cu tine nu ma cert ..ca nu am cu cine !!De apt nimeni nu poate Corect , ai spus ceva adevarat acum. Pa pa
|
||
| Back to top |
|
||
| Marian2709 |
|
||
|
Guest
|
Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o formjla de acompaniament pentru muzica de ascultare , de jale....un tutorial, o partitura....acorduri, orice.Sunt incepator la orga , am un profesor care nu vrea sa auda de muzica lautareasca din pacate.Pe net sunt ceva filmulete dar nu se explica clar.Va rog mult
|
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << >> | |