Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
acompaniament - muzica de ascultare, suparare |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
misteralex |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12637
exista un program daca ai auzi de synthesia , acolo iti faci rost de un midi exista midi care iti arata asa ceva mura in gura si chiar orice gen poti sa studiezi am incarcat eu pe clape. la midi populare asa ceva ! sper sa te ajute synthesia e de ajutor incepatorilor spor!
|
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12637
exista un program daca ai auzi de synthesia , acolo iti faci rost de un midi exista midi care iti arata asa ceva mura in gura si chiar orice gen poti sa studiezi am incarcat eu pe clape. la midi populare asa ceva ! sper sa te ajute synthesia e de ajutor incepatorilor spor!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
Marian2709 a scris ... Multumesc pentru sfat, dar nu este chiar asa simplu pentru mine unu....oricum nu renunt pana nu reusesc .Astept si alte sfaturi, multumesc pentru acest gen muzical dacă nu ai starea necesară, nu-ţi iese neam! împrumută o sumă consistentă unuia de care eşti sigur că n-are de unde să ţi-i mai dea. Cînd eşti convins că ai pierdut paralele, tragi 4-5 ţoiuri de ţuică dublu'rafinată... aia de face bulbuci la curgere... apoi e simplu horă lentă şase optimi tempo 64 re minor do minor sol minor do minor reminor(nu bagi 7!!! că nu-ţi mai iese supărarea!) tu cu gîndu' tot la parale! te va buşi plînsu' garantat la a 16-a măsură! pentru jale la terţe persoane, sunaţi la 699699699 apel netaxabil doar în reţelele inexistente(supărăm, jelim la cel mai mic preţ!!! fără concurenţă! Oferim şi cerem seriozitate). [ Edited Tue, 03 Dec 2013, 05:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
Marian2709 |
|
||
Guest
|
![]() |
||
Back to top |
|
||
Marian2709 |
|
||
Guest
|
Pana sa ma buşeasca plansu, ma busit rasu ![]() |
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12809
daca ai probleme sentimentale sau de orice gen spune, de meserie sunt psiholog , chiar daca nu profesez te pot ajuta |
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12809
asculta si asta , plangi, da cu pumnul , dupa, discutam LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Marian2709 |
|
||
Guest
|
Multumesc ,nu am deloc probleme dar inca de mic mia placut acest gen de muzica si ascult de cate ori am ocazia, sunt multi care nu ma inteleg,ascultati acompaniamentu la melodia asta.Romica Puceanu &the gore brothers-mosule te-as intreba
|
||
Back to top |
|
||
Marian2709 |
|
||
Guest
|
Macar inceputul daca nu toata melodia, as dori sa stiu ce parere au si altiii
|