Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Styluri Pa3x to Pa1x |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
tudoricavl |
|
||
Registered Member #10715
Styluri de pa3x comvertite pt pa1x, e munca dar iese, nu ma intrebati cum am reusit ca nici mie nu mi-a spus nimeni, dar orce e posibil, dar prin munca si cu ajutorul varului Google. Auditie placuta : [ Edited Thu, 05 Dec 2013, 04:55PM ] |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Registered Member #13374
tudoricavl a scris ... Styluri de pa3x comvertite pt pa1x, e munca dar iese, nu ma intrebati cum am reusit ca nici mie nu mi-a spus nimeni, dar orce e posibil, dar prin munca si cu ajutorul varului Google. Auditie placuta : LINK: Click aici ! Ce style-uri convertite de Pa3x vorbesti taica acolo ptr. Pa1x, tu crezi ca toti suntem pe perfuzii ?!! Ritmuriile alea cu care canti tu cantau altii acum 5 ani cu ele, cel putin. Apropo de ''munca ta depusa'' tonuriile alea le am si eu chiar in setul/seturiile pe care le-am uploadat expre ptr. Pa1x si inca de acum 3 ani. E frumos cand culegi roadele de pe munca altora cu texte de ''munca depusa'' Sanatate frate, ca boala vine singura ! [ Edited Wed, 04 Dec 2013, 09:23PM ] |
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
ia sa vedem nene Tudorica cine iti mai ia apararea ca azi faceai militarie cu mine succes...
|
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Registered Member #13374
D-ul Nelu, ma simteam obligat sa intervin cu un raspuns si din pacate contra la postarea lui ptr. ca, greseste atunci cand crede ca toti suntem naivi si creduli. Aproape toate postarile video-audio le-am vazut si ascultat cu totii pe net si este o diferenta cu ce canta atunci si cu ce canta mai nou, iar ultimele inregistrari BOMBA ale sale zice ca sunt facute din style-uri de Pa3x convertite ptr. Pa1x. L-asi putea felicita ptr. ambitiile sale atunci cand incearca sa aranjeze un set dar nu ''pescui cu undita altuia''
[ Edited Fri, 06 Dec 2013, 01:57AM ] |
||
Back to top |
|
||
yslicev |
|
||
Registered Member #11920
Block by admin...!
[ Edited Thu, 05 Dec 2013, 07:01AM ] |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
Buna treaba...excelent xxx ))))
|
||
Back to top |
|
||
yslicev |
|
||
Registered Member #11920
block by admin [ Edited Thu, 05 Dec 2013, 07:01AM ] |
||
Back to top |
|
||
DON_JON |
|
||
Registered Member #13374
yslicev a scris ... ia so sugi si matale poate mai dai jos din grasime!!! Vrei sa ne arati ca ai probleme cu ''placa de baza'' dece vorbesti asa urat ?! |
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Registered Member #10715
Sucarime , sucarime....mor mor toti dusmanii.....:)):)):)) pace voua.......eu merg inainte........salamalecu:)):))
|
||
Back to top |
|
||
tudoricavl |
|
||
Registered Member #10715
DON_JON a scris ... D-ul Nelu, ma simteam obligat sa intervin cu un raspuns, din pacate contra, la postarea lui ptr. ca greseste atunci cand crede ca suntem toti naivi si creduli. Aproape toate postariile sale video le-am vazut si ascultat cu totii pe net si este o diferenta cu ce canta atunci si cu ce canta mai nou, iar ultimele inregistrari BOMBA ale lui zice ca sunt facute din style-uri de Pa3x convertite ptr. Pa1x. Asi putea sa-l felicit ptr. ambitiile sale atunci cand incearca sa aranjeze un set dar nu ''pescui cu undita altuia''. Fratica ..ma excitati cand va vad asa. mi se rupe de ce credeti voi, asta e parerea ta ca se canta cu styluri dastea acum 5 ani, orcum cu sucarimea.....mi se rupe de ea, stiu ce fac si pot. Sanatate si va las sa va zbadeti acum cat puteti, si agita. ):)):-h |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |