Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Ce tambal folositi la Pa1x/pro?
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Sun Dec 15 2013, 03:12PM

Registered Member #45
singurul ţambal ''oficial'' semplat de firmă este în exr E2
oricum, nu vă va fi pe plac tonul de ţambal adevărat... nu-i clonţos, nu-i sticlos.
imposibilitatea de-a sempla... mai binezis de-a reda digital sunetul a 3 coarde acordate diferit... face ca acest instrument să sune cel mai bine pe ţambalu' rece.
Cleampa-cleampa-cos de alfa ce se aude pe anumite modele ''sună'' pentru urechile neobişnuite cu sunetul ţambalului.

Nu zic, anumite modele aduc cît mai aproape acel sunet inconfundabil, problema lui e că în acompaniament cu încă 5-6 instrumente este ''terminat''. Singur mai sună cum sună.

[ Edited Sun Dec 15 2013, 03:16PM ]

Back to top
Daniel_AD
Sun Dec 15 2013, 04:01PM
Guest
SL-ule,acum fie vorba intre noi...ce instrument suna in clape ca cel natural..nativ...rece...viu?!?!?
Eu inca nu cunosc!!!....sincer!
Le-am adus noi acolo undeva la 40-50%,dar mainilii?!?!
Poate nepotii nostri o sa le dea de cap...
Dar dupa cum vad eu,tineretul ia lectii de plagiat!

PS: trebuie sa ne gandim serios la semplat maini!!!

[ Edited Sun Dec 15 2013, 04:03PM ]

Back to top
tudoricavl
Sun Dec 15 2013, 06:06PM

Registered Member #10715
Daniel_AD a scris ...

SL-ule,acum fie vorba intre noi...ce instrument suna in clape ca cel natural..nativ...rece...viu?!?!?
Eu inca nu cunosc!!!....sincer!
Le-am adus noi acolo undeva la 40-50%,dar mainilii?!?!
Poate nepotii nostri o sa le dea de cap...
Dar dupa cum vad eu,tineretul ia lectii de plagiat!

PS: trebuie sa ne gandim serios la semplat maini!!!

Nepoti nostri chiar le va da de cap, tineretul nu au ce sa invete...de la AD,X,Y,Z.....aaaa ba da... bijnita da....hai sa fim seriosi AD laso asa, si bago in pantaloni..daca mai ai ce baga...fiecare avem cate cava de invatat, de la mic pana la mare, unii ceva , altii ceva , eu, mai mult, tu cu bani....inca odata nu uita de unde ai plecat. PUNCT, INDIFERENT CINE AI FI !!!!:-h

Back to top
alinbz
Sun Dec 15 2013, 06:21PM

Registered Member #10218
marius il cunosti pe SORIN PARLEA?din bv,canta cu clarinetu si are si pa1.avea un set frumos si un tambal bun.

Back to top
pustiulica
Sun Dec 15 2013, 07:16PM

Registered Member #11427
S-ar putea sa-mi bat gura de pomana, cu toate astea educatia si respectul pentru oamenii de valoare ma determina sa spun cate ceva:
1. A comercializa un set prin intermediul unei societati comerciale inseamna "comert" nu "bijnita"!
2. Daca tot vorbim de educatie a tineretului hai sa dam un search pe google si youtube sa vedem ce roman are cele mai multe prezentari si tutoriale profesional facute legat de clape si softuri muzicale...
3. Copierea fara mentionarea autorului se numeste plagiat si se pedepseste conform legilor in vigoare! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
4. Nepotii mei au nevoie de urmat, de oameni care FAC, nu de gargaragii!

Scuze de off-topic, sa revenim la tambale... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Sun Dec 15 2013, 07:17PM ]

Back to top
Daniel_AD
Mon Dec 16 2013, 02:49AM
Guest
pustiulica,din pacate,dorintele tale merg spre imposibil!
De ce?...se accepta prea mult notiunea de plagiat!
Acest sindrom ,intr-o tara civilizata se elimina din start,la fel si proasta educatie,rasismul...gargaragii...
Multi oameni de buna credinta,au obosit sa se mai lupte cu morile de vant!
Vin vremuri grele in Romania...cu efect pe termen lung!!

[ Edited Mon Dec 16 2013, 02:54AM ]

Back to top
mariusnazi
Mon Dec 16 2013, 04:07AM
Registered Member #12940
Tudorica,mai lasa-ne cu seturile gratis te rog!Un set personal inseamna ceva creat de tine incepand de la baza unui style pana la un ton semplat,ok?Ceea ce faci tu nu e decat sa "copiezi"si sa redenumesti cele enumerate mai sus!Asa ca te-as ruga sa nu mai faci atata "reclama: pentru ceva ce nu iti apartine in totalitate,ca de povesti ca ceea ce e al meu pastrez doar pentru mine suntem satui cu totii!Si apropo,"baietasi":))),acest thread nu a fost deschis decat pentru muzicantii care aud muzica cum trebuie,nu cu nasul ca altii!Tot respectul Daniel,raman la tambalul creat de tine,pe care multi il folosesc dar putini recunosc!!!

PS:Aviz "amatorilor",nu vreau sa se transforme acest topic intr-un motiv de cearta!Sanatate si putere de munca tuturor!

[ Edited Mon Dec 16 2013, 04:14AM ]

Back to top
mariusnazi
Mon Dec 16 2013, 04:11AM
Registered Member #12940
alinbz a scris ...

marius il cunosti pe SORIN PARLEA?din bv,canta cu clarinetu si are si pa1.avea un set frumos si un tambal bun.

Da Alin,il cunosc dar sti cum e cu prietenii,e mai bine sa nu apelezi,am sa imi fac un set personal dupa posibilitati,vorba aia"atat ma duce capul,atat fac"...

Back to top
salll123
Mon Dec 16 2013, 12:11PM

Registered Member #9731
Tudorica, de-a lungul timpului ti-am urmarit postarile pe forum si m-am abtinut cu greu sa nu intru in polemici. Acuma trebuie sa zic cate ceva. Nu ne intereseaza "problema" pe care o ai tu cu AD. Se observa oricum diferenta de clasa dintre tine si el. Nici macar nu trebuie sa dau search pe Google sau Youtube. Eu cred ca te iubesti foarte mult " ca unul este Tudorica ...." sper ca intelegi aluzia. Nimeni nu zice ca nu faci si nu stii in domeniul tau, dar la cum te exprimi si vorbesti despre oameni si colegi, ma faci sa ma intreb daca nu cumva platesti pe cineva sa-ti faca treaba la orga aia. Nu vreau sa zic mai multe, dar suntem destui care apreciem munca lui AD si faptul ca isi impartaseste cu noi realizarile. Oameni ca tine doar denigreaza si isi fac reclama proprie deoarece duc lipsa de laudatori cum le spunem noi ardelenii. Pe deasupra nici macar nu cant la orga ( sunt violonist ) si nu am interes sa-l laud pe AD dar pe acest om il apreciez foarte mult pentru ceea ce face. Si apropo de tambale, cred ca el este in masura sa scoata la maximum ce se poate scoate dintr-un ton semplat.

Back to top
tudoricavl
Mon Dec 16 2013, 06:43PM

Registered Member #10715
salll123 a scris ...

Tudorica, de-a lungul timpului ti-am urmarit postarile pe forum si m-am abtinut cu greu sa nu intru in polemici. Acuma trebuie sa zic cate ceva. Nu ne intereseaza "problema" pe care o ai tu cu AD. Se observa oricum diferenta de clasa dintre tine si el. Nici macar nu trebuie sa dau search pe Google sau Youtube. Eu cred ca te iubesti foarte mult " ca unul este Tudorica ...." sper ca intelegi aluzia. Nimeni nu zice ca nu faci si nu stii in domeniul tau, dar la cum te exprimi si vorbesti despre oameni si colegi, ma faci sa ma intreb daca nu cumva platesti pe cineva sa-ti faca treaba la orga aia. Nu vreau sa zic mai multe, dar suntem destui care apreciem munca lui AD si faptul ca isi impartaseste cu noi realizarile. Oameni ca tine doar denigreaza si isi fac reclama proprie deoarece duc lipsa de laudatori cum le spunem noi ardelenii. Pe deasupra nici macar nu cant la orga ( sunt violonist ) si nu am interes sa-l laud pe AD dar pe acest om il apreciez foarte mult pentru ceea ce face. Si apropo de tambale, cred ca el este in masura sa scoata la maximum ce se poate scoate dintr-un ton semplat.

Colega so luam cu inceputul: iti multumesc pt ca ai avut placerea s-a ma urmaresti pe youtube, al doilea rand, nu sufar de vreo boala, sa ma iubesc singur, are cine ma iubi, al treilea rand, nu platesc pe nimeni sa-mi aranjeze clapa, daca ai placere si timp vii la mine si ti-o aranjez cum doresti, gratis, nu am nimic cu nimeni, dar cu mincinosii.....nu-i inghit, in al patrulea rand Tudorica va doreste sarbatori fericite , si lasati-l voi inpace ca se descurca fff. bine, ceia ce va doresc si voua. Sanatate maxima. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_wave.gif

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF