Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G-1000 probleme si rezolvari
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Mon Feb 03 2014, 10:17PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
nu e compatibil
era parcă pe undeva...
dar la fel, faci frecţie la genunchi de titan... nu rezolvi nimic...decît îţi pune UserProgramul de fabrică... nici măcar nu-ţi şterge Custom Style(cele 16)

[ Edited Mon Feb 03 2014, 10:19PM ]


Back to top
alex-lx
Mon Feb 03 2014, 10:33PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
cu asta m-ai lamurit,
....dar, styles ce prezinta?

...PS am avut in vedere stylurile de pe zip Disk original??

[ Edited Tue Feb 04 2014, 12:27PM ]


Back to top
szintyjanos
Tue May 26 2015, 03:37PM
Registered Member #7996
Joined: Mon Jul 20 2009, 08:08AM
Posts: 1
salutare

Interesant ce scrieti la acest topic, as dori sa ma pricep si eu asa de bine la "noua" mea achizitie.
Inca nu am inceput sa performez, dar niste sfaturi de inceput n-ar strica ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

alex-lx - cititorul extern IOMEGA trebuie sa aibe in spate un ID switch, deoare ce trebuie sa poti seta cititorul pe unul dintre "porturile" libere ale clapei (1=FDD, 5=ZIP intern, 7=ROLANDG1000), altfel nu o sa-ti porneasca instrumentul si poti face si probleme grave, asa cum a scris si SL.


Back to top
alex-lx
Tue May 26 2015, 06:02PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
szintyjanos mersi de info ../../images/emotes/yahoo/yahoo_wave.gif

Back to top
Luke
Fri Jan 29 2016, 11:06AM
Registered Member #15396
Joined: Wed Sep 09 2015, 12:43PM
Posts: 16
Buna ziua.
Am si eu o clapa Roland G1000 pe care am achizitionat-o SH. Fostii proprietari au crreat niste performante din care mie imi placea in mod deosebit un ton ce imita un Bouzouki continuu, cat timp tineam degetul pe clapa. De ieri a aparut ceva ciudat. Dupa selectarea din buton a sectiei de Performance si a bancului (B de ex.) pe ecran mi-au aparut cifrele de la 1 la 8 pe 2 coloane dar in loc de titluri mi-au aparut doar simboluri de diez (ex. 1.#######, 2.#######, etc.). Daca doresc sa selectez alt banc nu raspunde. daca revin la Tones merge OK. In rest clapa functioneaza. Ce s-a putut intampla ? Ma poate ajuta cineva (eventual si cum as putea gasi acel ton pierdut) ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Luke

Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 29 2016, 03:54PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
'Mandolin Tr
C42 var5
Reîncarcã UserProgram
Dacã nu-l ai salvat la performances...îl faci tu
Selectezi ritmul
Pui tempo
Pui tonuri pe dreapta, centru, stīnga...
Efecte
Apeși "write"
Dai proced
Ții Apãsat "write" și formezi 11
Ai salvat prima ta performanțã
Se poate redenumi ...în bãtuta cu strigãturi dup'aia..

Alex
Styles...ritmuri...chestia aia de se aude monoton, fãrã sã se schimbe nimic cīnd ții apãsat cu cîteva degete în partea stîngã a clapelor...cum schimbi o clapã...cum totul ia altã dimensiune a artei emanate din tine...

[ Edited Fri Jan 29 2016, 03:59PM ]


Back to top
alex-lx
Fri Jan 29 2016, 04:07PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
sarac.lipit a scris ...


Alex
Styles...ritmuri...chestia aia de se aude monoton, fãrã sã se schimbe nimic cīnd ții apãsat cu cîteva degete în partea stîngã a clapelor...cum schimbi o clapã...cum totul ia altã dimensiune a artei emanate din tine...



?????? ..nu am inteles ce ai vrut sa spui....????????? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_surprise.gif

Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 29 2016, 09:40PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
Ai întrebat la ce se referã "styles"?

Back to top
geopeter
Sun Apr 09 2017, 01:46PM
Registered Member #12994
Joined: Wed Jun 19 2013, 06:46AM
Posts: 9
SARAC.LIPIT,. Te rog , ma poti ajuta cu un hdd functional, SCSI 50 PINI , FUNCTIONAL ?? 0764320717.


Back to top
sarac.lipit
Sun Apr 09 2017, 02:34PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
momentan am unul pe a doua clapă
dacă fac rost te anunţ
le-au scumpit de zici că-s haurite!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by acery71 on 25 Sep : 23:10
Salutare Miki ! Am incercat in ultimele doua seturi ale mele sa incarc in ele ce era bun din multitudinea de seturi de pe site si sa le aranjez de asa natura incat sa contina cat [more ...]


[download] Set pa2 medeleanu Posted by miki67 on 25 Sep : 19:15
multumim pyry!lista LINK: Click aici !


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by miki67 on 25 Sep : 19:04
sa traiesti acery71!nu l-am testat,dar pun lista cu ce contineLINK: Click aici !


[download] set maramures si ardeal Posted by nelu_nelu on 25 Sep : 18:45
Bv Mike 67 tot respectul eu când pune am comentarii din astea la obiect îmi sarea multi în cap sănătate îți doresc ( tot felul de nenorocarina se posteaza aici.... [more ...]


[download] OS Roland VA76 Posted by duwakin on 25 Sep : 15:37
Good day!Many thanks for update!This archive contains 3 files: "va760201.sy1", "va760201.sy2" (part 1 & 2 of OS image) and "verup-76version2-eng.htm" but have no VariPhrase upd [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap