Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G-1000 probleme si rezolvari
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Thu Jan 30 2014, 09:52AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
1
- save stl de pe floppy în ZIP
- load perf de pe floppy
va trebui să încarci manual STL în fiecare locaţie A11.... C88 în acel perf... G1000 va încărca setările, tonurile, etc...dar nu şi ritmul. Cel mai simplu ar fi cînd ai şti ce perf aveai pe G800... adică ştiai că pe A11 era Bătuta-n gură cu ciocănele.STL
În general userele au denumiri...problema-i la uşoară, acolo chiar nu ai nici un indiciu de STL folosit...
2
- din PAGE... botoanelele din stînga displaiului mai coboară o pagină... mă uit la mine şi scriu exact... da' cred că pe la pag.3 se copie...
- În mod normal ZIP este montat pe ID5...la pornire scanează şi selectează din prima.
Dacă e pe 6, după pornire va trebui de fiecare dată dat SCAN, dup'aia poţi copia sau selecta ID'urile.
Încearcă să schimbi pe 5 ZIP din jumperi(tre'să fie undeva pe net configuraţia), îţi va fi mai uşor în timp

[ Edited Thu Jan 30 2014, 09:54AM ]


Back to top
alex-lx
Thu Jan 30 2014, 07:31PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
../../images/emotes/yahoo/yahoo_not_worthy.gif multumesc F.mult SL.... si de noul stl. Bătuta-n gură cu ciocănele.STL ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif
...PS...pe zip este data configuratia jumper-elor.

Sanatate tie SL si familiei tale. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_not_worthy.gif
ramin dator !!!!!!!!.........intrebari sunt sigur ca o sa mai am.

[ Edited Sat Feb 01 2014, 12:55PM ]


Back to top
sarac.lipit
Thu Jan 30 2014, 09:45PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
potenţiometru rotativ stereo rusesc de 100k(eu mi-am pus de 50), îl plantezi unde-ţi convine pe carcasă... şi nu mai ai treabă. Liniarele e bune...da's prea scumpe totuşi pentru cît fac...
Întreabă, cum am timp voi răspunde la ce ştiu.

[ Edited Thu Jan 30 2014, 09:46PM ]


Back to top
alex-lx
Sun Feb 02 2014, 02:01PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
Buna la toata lumea!
Va rog,poate stie cineva,cum se intra in modul de testare (Test Mode),-- Roland G1000/EM2000

....un print screen din Service manual.."Test mode":



[ Edited Sun Feb 02 2014, 04:59PM ]


Back to top
sarac.lipit
Sun Feb 02 2014, 04:18PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
n-am auzit

Back to top
ym_dx21
Sun Feb 02 2014, 06:49PM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Posts: 274
cred ca e un programel din moment ce zice ca dupa ce incarci versiunea de test , sa pornesti instrumentul si iti apar music style si tone

Back to top
sarac.lipit
Sun Feb 02 2014, 08:26PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
hehheh ...sunt curios ce teste face la TONE... probabil apare cam aşa ...
- bă lăutarule, urcă niţel mi'u la ghitara de pe variaţiunea 3 cu 4 come
- vezi că tomu'2 e dezacordat...
sau...
- samplăru' dă vioară-i broken niţel...

[ Edited Sun Feb 02 2014, 08:28PM ]


Back to top
alex-lx
Mon Feb 03 2014, 09:12AM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147

....ms de raspuns,....poate totusi o rezolvam si pe asta pana la urma...
inca un print:



[ Edited Mon Feb 03 2014, 10:57AM ]


Back to top
sarac.lipit
Mon Feb 03 2014, 02:09PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
da, ăsta e ok
cum încarci sistemul de operare, se poate şi salva pe o floapă proaspăt formatată-n instrument versiunea curentă.... este bine că nu ştii ce conţine versiunea nouă, posibil să dea erori...etc şi ai posibilitatea de a încărca vechea versiune.

cu TEST încă n-am aflat ninică....

da' de curiozitate... cu ce te-ar ajuta acel test?

[ Edited Mon Feb 03 2014, 02:12PM ]


Back to top
alex-lx
Mon Feb 03 2014, 09:46PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
S.L cu nimic,doar din curiozitate ashi vrea sa vad ce arata testele.Mi-asi mai dori eu si o copie a Zip-ului original....asa repejor l-am formatat ca,nici nu am reusit sa vad ce era pe el.
Am gasit azi aici pe site --Roland VA7 Factory ZIP-- uploadat de admin,dar nu stiu daca e compatibil cu G1000/EM2000.

...poate cineva isi ia inima-n dinti si face un BACKUP a ZIP-ului original de G1000/EM2000.??????

../../images/emotes/yahoo/yahoo_not_worthy.gif

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by acery71 on 25 Sep : 23:10
Salutare Miki ! Am incercat in ultimele doua seturi ale mele sa incarc in ele ce era bun din multitudinea de seturi de pe site si sa le aranjez de asa natura incat sa contina cat [more ...]


[download] Set pa2 medeleanu Posted by miki67 on 25 Sep : 19:15
multumim pyry!lista LINK: Click aici !


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by miki67 on 25 Sep : 19:04
sa traiesti acery71!nu l-am testat,dar pun lista cu ce contineLINK: Click aici !


[download] set maramures si ardeal Posted by nelu_nelu on 25 Sep : 18:45
Bv Mike 67 tot respectul eu când pune am comentarii din astea la obiect îmi sarea multi în cap sănătate îți doresc ( tot felul de nenorocarina se posteaza aici.... [more ...]


[download] OS Roland VA76 Posted by duwakin on 25 Sep : 15:37
Good day!Many thanks for update!This archive contains 3 files: "va760201.sy1", "va760201.sy2" (part 1 & 2 of OS image) and "verup-76version2-eng.htm" but have no VariPhrase upd [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap