Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G-1000 probleme si rezolvari
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 07:38PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
Salutari si La Multi Ani!
Nu am demult clapa si nu prea o cunosc,doar info de pe net
Poate are cineva acest OS(1.07) pentru G-1000.L-am avut in clapa instalat,dar am uitat sa-l salvez.Sincer,nici nu stiu ce deferente intre 1.06 care este aici pe site.


Multumesc cu asta s-a rezolvat

[ Edited Sat Feb 01 2014, 12:44PM ]


Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 10 2014, 08:19PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2428
G1000_ES16v04 scoasă de nemţi
Back to top
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 08:59PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
multumesc mult de raspuns,dar e cu totul alt OS....ver.1.07 era din 2001.ES16v04 e din mai 1999.
Back to top
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 10:55PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
....apropo referitor la display care ar fi problema:
cind apas clapele din mana stanga(acompaniament),indiferent,cu sau fara split,pe display apar niste liniute orizontale,doar pentru momentul cand apas clapele.Cu cit mai multe clape simultan apas,cu atit mai tare se vede acest moment.Partea dreapta a claviaturii(Uper 1,2..) nu apar liniute.Display-ul in rest functioneaza perfect(luminozitate).

Poate cineva din colegi a mai patit asa ceva,sau cunosc cauza care poate fi.??? ....de la sursa,sau de la conectoare???

Multumesc >:D<
Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 10 2014, 11:01PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2428
problema a fost remediată la sora ei EM2000. Procesorul puţin...puţin mai performant.
Nu are nici o problemă, la ritmurile ''pline'' de informaţii face aşa. Sunt cazuri unde la fiecare pătrime ai CC'uri ... le folosesc băieţii mai mult la manele, unde ai nevoie de toba mare dintr-un set şi bongoasele din altul...
Neavînd 2 trk pe ritm... schimbă setul la fiecare bătaie de tobă mare.

[ Edited Fri Jan 10 2014, 11:02PM ]

Back to top
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 11:48PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
nu am instalat in clapa nici un style,perf.,etc in afara de standard-ul clapei.nu e neaparat sa cant ca sa faca asa display-ul.

mersi colega,.....si inca o intrebare: stiu ca pot fi memorizate cateva (8 paremi-se) styles in clapa,doar ca trebuie mai intii de toate aranjate bine ca dupa aceea nu mai poti redacta(in acest regim)
....cu asta m-am lamurit...e super

Sanatate si mersi de info.


[ Edited Sat Jan 11 2014, 11:08PM ]

Back to top
sarac.lipit
Sat Jan 11 2014, 12:08PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2428
se numeşte custom style. Sunt 16. 133Kb parcă. Oricum, le tai introurile şi endingurile la care-s mari şi pui 16 ritme în memoria clapei.
1. creezi custom style. Cel mai simplu cele 16 le pui pe o floppy. Creezi custom şi-l salvezi pe floppy sau Zip sau HDD
2. load custom style. Aştepti pînă le pune ghinişor în fleş şi-i gata!
Într-adevăr nu le mai poţi modifica...dar poţi oricînd modifica ritmul pe floppy şi customul şi-l salvezi iar în fleş...
în general nu-mi modific ritmul, fac toate reglajele din user. Sună mai bine. La ritmuri, doar mai bat un instrument, un fill...etc
Sincer, n-am găsit clapa nouă performantă care să mă facă să-mi schimb EM'urile. La ce-mi trebe mie este ideală.
Cu timpul vei învăţa să foloseşti Direct-Link... 128 ritmuri prestabilite de tine să le accesezi prin simpla formare a 2 cifre. În acest moment am 1022 ritmuri pe hdd... nu ştii cu cine şi unde cînţi...

[ Edited Sat Jan 11 2014, 12:13PM ]

Back to top
alex-lx
Sat Jan 11 2014, 10:29PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
mersi SL.Cu custom style m-am lamurit.mai am cateva intrebari:
1. 4 audio out. nu gasesc in menu cum se folosesc.
2.as fi vrut sa-i fac un factory reset,dar nu am zip original.
g800(cang aveam) era mai usor de resetat,la o nevoie...poate ma ajuta cineva cu o copie a acestui Zip disk.stiu ca e acelasi la EM2000/G1000.
3.am si un Zip extern(Iomega Zip100) model DDXZ100P2. fac legatura cu g1000,numai ca,clapa nu mai porneste,decat se aprinde si se stinge dispaly-ul si niste leduri se aprind.??? poate fi oare de la configuratia celor 3 jumpere de pe Zip intern?????....sau sursa din clapa???

...cu PC Zip-ul functioneaza OK.
PS..si cu VA76 tot OK

mersi de ajutor

[ Edited Sun Jan 12 2014, 11:42AM ]

Back to top
sarac.lipit
Sun Jan 12 2014, 12:14AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2428
1 în setările MIDI parcă...probabil mă înşel (la EM nu am aşa ceva) TX şi acolo-i spui unde să trimită respectivul TRK. Apoi salvezi MIDI-setul şi doar îl formezi cînd mai ai nevoie de acea setare(cu cele 8 botoane din stînga) Chestia-i beton, trimiţi tobele stereo şi din mixerul extern reglezi cum vrei EQ şi efectele. Instrumentele pleacă crud, fără efect.
sau Basul şi o ghitară ...dar deja intrăm în ''fineţuri''...
2 factory resetul la aceste 2 modele este frecţie la picior de lemn. N-are sens...doar intalezi OS şi te faci că i-ai dat reset...
3 Ai avut mare noroc... poţi arde sursa şi placa clapei. Acel model este pentru portul paralel la PC. Te joci cu +5V şi -5V pe acolo...
CITEŞTE pe unitate să fie SCSI!!!!!
dacă doreşti să scapi de ZIP îţi trimit toate măţăraiele şi HDD să funcţioneze în locul lui. Eficient, 1Giga... şi mult mai rapid.

[ Edited Sun Jan 12 2014, 12:27AM ]

Back to top
alex-lx
Sun Jan 12 2014, 11:52AM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Location / Localitate:: odessa
Posts: 144
SL multumesc mult pentru informatie.Referitor la HDD,mai astept,sa insusesc cat se poate de bine clapa,apoi vedem.Nu prea ma folosesc nici de Zip....ales cand este custom style.
Sanatate si succes doresc la toata lumea

[ Edited Sun Jan 12 2014, 11:55AM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global




Comentarii noi


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 23 Apr : 18:26
Salutare Mihai.Pentru cei cu yamaha se poate userul de ușoară?Multumim.


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap