Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G-1000 probleme si rezolvari
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Sun Jan 12 2014, 12:13PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
spor la butonat. Este un instrument bun. Claviatura printre cele mai bune!

Back to top
alex-lx
Mon Jan 13 2014, 06:28PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
Am gasit cum modific out audio 4(1L-1R / 2L-2R),dar am o mica(mare) problema:
lucreaza doar canalul stang(1L / 2L).Prin casti tot se aude doar un canal (L).Am schimbat intrarea de la casti,zic,poate de la ea.... insa nu a dat nimic.tot un canal se aude.....
..PS prin casti, canal(1R) se aude,dar mai slab

Ce poate fi???? ....sau unde poate fi problema???
Poate a mai avut careva asa probleme???
Multumesc anticipat.

[ Edited Tue Jan 14 2014, 01:29AM ]


Back to top
sarac.lipit
Tue Jan 14 2014, 12:27AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
foloseşte 4 cabluri şi un mixer
probabil L este canalul mono şi să se audă R trebuiesc ambele introduse
dacă nici cu 4 nu merge ok...
- mufe oxidate
- lipituri reci imperfecte


[ Edited Tue Jan 14 2014, 12:28AM ]


Back to top
alex-lx
Tue Jan 14 2014, 01:37AM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
thk SL.nici cu 2,nici cu 4 nu mere.
- mufele sunt testate:OK.
- lipiturile la fel: OK


<<<<< REVIN cu intrebarea Roland G1000:

lucreaza doar canalul stang(1L / 2L).Prin casti tot se aude doar un canal (L).Am schimbat intrarea de la casti,zic,poate de la ea.... insa nu a dat nimic.tot un canal se aude.....
..PS prin casti, canal(1R) se aude,dar mai slab

Ce poate fi???? ....sau unde poate fi problema???
Poate a mai avut careva asa probleme???
orice idee e bine venita.... MULTUMESC


[ Edited Tue Jan 14 2014, 08:08PM ]


Back to top
alex-lx
Tue Jan 14 2014, 08:10PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
<<<<< REVIN cu intrebarea Roland G1000:

lucreaza doar canalul stang(1L / 2L).Prin casti tot se aude doar un canal (L).Am schimbat intrarea de la casti,zic,poate de la ea.... insa nu a dat nimic.tot un canal se aude.....
..PS prin casti, canal(1R) se aude,dar mai slab

Ce poate fi???? ....sau unde poate fi problema???
Poate a mai avut careva asa probleme???
orice idee e bine venita.... MULTUMESC

problema rezolvata

[ Edited Wed Jan 29 2014, 08:54PM ]


Back to top
alex-lx
Wed Jan 29 2014, 09:02PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
REVIN cu intrebarea Roland G1000:
cand apas o clapa sau mai multe clape din stinga(acompanement),luminozitatea displayului joaca putin.specific doar pentru partea de acomp.in dreapta(pe upere totul e OK.Ce sa fie?

....o alta intrebare:user sty la load se duce doar pe bank D88.alta locatie nu se schimba.?????
Multumesc de raspuns.

Back to top
sarac.lipit
Wed Jan 29 2014, 09:08PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
1 e ok
2 D88 este memoria flash sau RAM. În orice instrument, pentru a rula un ritm trebuie încărcat în RAM(valabil şi la PC)
poţi salva în D11-D87 Direct-link ritmuri de pe ZIP-HDD şi le accesezi direct.

Back to top
alex-lx
Wed Jan 29 2014, 10:04PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
si din nou iti multumesc de raspuns SL >:D<. credeam ca e ca la G800.
...apropo,citeste corect oare G1000 styles si performanta din G800.???

....si nca ceva: se poate de copiat FD pe Zip.In menu scrie ca de pe Floppy pe Floppy???

multumesc


[ Edited Wed Jan 29 2014, 10:08PM ]


Back to top
sarac.lipit
Thu Jan 30 2014, 02:42AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
nu, la g800 încarci în flash 8 şi gata. La 1000 se încarcă doar ritmul şi ultimul song la care ai dat play. Pentru rapiditatea încărcării STL sunt transformate în STH în sistem propriu de lucru... ceva mai mari la capacitate dar identic la note, formule...etc. Efectiv la schimbarea ritmului, cînd se termină măsurile precedentului, cel nou rulează fără pauză. De asta Direct-Link este o funcţie nemaipomenită
1 g1000 încarcă absolut tot de la g600/800 şi se aud la fel.
2 se poate copia de oriunde oriunde orice...dai de potonţometrele de sub display...duc nişte liniuţe la fiecare... şi selectezi FROM(de la) şi TO(la)

[ Edited Thu Jan 30 2014, 02:45AM ]


Back to top
alex-lx
Thu Jan 30 2014, 09:12AM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
1.am un floppy de la g800 cu sty si perf pentru manual,dar nu stiu cum sa fac,ca sa-l introduc in G1000 si sa fie la fel ca in g800.???
2.am incercat cum spui SL,dar in afara de floppy nu se schimba nimic.... poate tre sa scanez Zipp mai intii???.....sau cele 3 jumper sa schimb locatia(la mine zip e pe Loc6)???

Sanatate !

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by acery71 on 23 Sep : 17:25
Cu placere !


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap